Mutasd meg, mid van 4.0

Köszönöm, igen, ha a dohányos kategóriára gondolsz, sajna nem az én világom bevallom, de a jövőben még jöhet ebből a kategóriából is tesztelni való.

3 kedvelés

Csatlakozom én is, szuperek a tesztek köszönjük! :wave:
De egy kérésem ha lehetne, a teszt végén leírni, hogy mennyire kokszolja a tekerést!??

1 kedvelés

Persze, bele fogom rakni.

1 kedvelés

Ha jó a cucc akkor mind1..

Na igen V5-ben igen, de SE-be kiborító! :sweat_smile:

Szíjja kend szíjja.. :slightly_smiling_face: ne nézegesd.. :slightly_smiling_face:

2 kedvelés

Már egy jó ideje, küzdök ezzel a GOLD – Tobacco Royal Flavorist, már a tizenvalahanyadik tekerés van benne, még van 6ml belőle, az még 2-tekerés a fene vigye el meg vissza! :joy:

Ez így van 3ml egy tekerés… :+1: :man_shrugging:

2 kedvelés

Mindjárt rápillantok a SE-re 3 ml blendfeel után :rofl:

Ott a danid TOMI nife bele 6ml vattázás a huzal meg jóval több idő múlva.. :man_shrugging:

2 kedvelés

A következők a BOMBO-k lesznek, remélem az nem borít ki!? :sweat_smile:

Az ááá dehogy azzal TC-zek… :joy:

Neeeem,azok bírnak már 3 ml-t is :rofl: :rofl:

Azért a bombo nem annyira gáz szerintem :blush:
DC után felüdülés, hogy nem kell minden tank után vattát cserélni

2 kedvelés

Ez így van számít a mihez képest..

1 kedvelés

97 bejegyzés egyesült egy létező témába: Ki mit rendelt? Ki mit kevert? 2.0

Nagyon jól bevált a kicsike Ammit mtl rda. Egy hete vettem meg, de máris kedvelem… tudom nem egy hűdehó… kazán, mégis izben nagyon ott van, felső levegőzés, és egy elég mély vatta árok, ami kb. 30-35 slukkra is elegendő, (beszélek itt 2-3 mp-es mtl slukkról). Alig kell levest pumpálni bele, és a tekerés folyton nedves.

Nincs vele dryhit, nem folyik, nem szörcsög.

A tekerés benne, kanthal A1 28ga sima szálhuzal, 2.5 magon, 5.5 menet, 1.25 ohm ellenállás, 13 watton.

Levegőzés, a legkisebb lyukon. Tökéletes mtl hatás számomra.

10 kedvelés

Ammit MTL rta is szuper, ennek is jónak köll lenni :+1::slightly_smiling_face:

4 kedvelés

Én nem boldogultam vele :sweat_smile:
Ezek szerint user hiba volt, de csunyán összevesztük. Ez meg az arez2 kukásodott nálam :face_with_crossed_out_eyes::pensive_face:
Aki tud, az tud :sign_of_the_horns:

Nincs gond… nyugi…
Nekem csakis a sima szálhuzal vált be évek óta. Van clapton huzal is és fused Clapton is, de nem igazán jönnek be mtl-ben.. egyedül a Kanthal A1 28ga és 29ga ami nálam hat…

5 kedvelés