Ha megfordítod,megmuti az alját is?
Az 510 felőli oldalon gondoltad?
Ne mááár
EKKORA bakit nem szoktak…???
Várj akkor keresek egy modot, már összeraktam
Hát látod. Pedig a saját webshopjukból rendeltem
Most feladtak egy újat (5 euró egyébként a spare shopban), 16 eurós dhl légipostával
Zolika
És neked kell kifizetned ?
Félve kérdezném meg, csupa kisbetűvel… mi van a mááásik csomagban?
Meglepne
Volt anno ilyen el…ott motyóm nekem is pár éve. Megreklamáltam, ök elnézést kértek. Másnap dél körül meg a DHL Express nyomta a dudát a ház előtt. Íiiiiiiimádom a Ny-európai garanciális ügyimtézést. Az államat kerestem én is
Nem hiszem, Tasos jó arc.
Dehogy. Tök ingyen. Csak érted. Az 5 eurós alkatrész jön 16 eurós postával. Egy ilyen miatt.
Én is leveleztem vele, hogy ez a szar nem jön szét.
Az ok,de a cucc nem ennyi volt gondolom belefér neki,és még plusz aji is ha ilyen bfszok voltak
Te kaptál emilt hogyan is kell szétszedni ? Ja,te nem ülsz egész nap a gép előtt eleget
Nekem tökjól bomlik
Először szenvedtem vele egy kicsit, de már faszán megy. Alja, teteje, este gyakoroltam elég sokat.
Benne van a leírásban, read the fucking manual!!!
Igen, most már nekem is jön-megy gond nélkül, de elsőre valamiért nem találtam el a pontot, ahol szétjön, aztán meg nem húztam elég erősen vagy rossz helyen húztam…már én sem értem, mert azóta meg mind kés a vajban.
Mondjuk nagyon nem kell keresgetni, qr kódos elérhetőségtől kezdve minden volt hozzá. De ja. Az emailben is írták olvassak manualt amíg megérkezik.
Nektek jobb dolgotok van,mert én se inglisül,se türkisül,se görögül nem tudok,néha még a magyart is töröm