Kumulusvape-s Reload? Milyen a DR Solohoz képest?
Tegnapi szerzeményem egy Dovpo Samdwich. Nem igazán találtam róla semmi infót a fórumban, viszont sok netes review-ban dicsérték és nagyon tetszett, így beszereztem egyet.
Elsőre maga a megmunkálása első osztályú, a levegőállítás hibátlan. Kell majd egy kicsit nagyobb driptip, mert érzem minden slukknál a levegőzés barázdáit. Kapott egy sima claptont 3-as maggal 0,6 ohm 27-30W körül Bp mods vattával. Az esti tesztelgetésnél annyira nem adta, szinte csak a legnagyobb levegőzéssel jött egy kis íz. Ma reggelre mintha betört volna a vatta, egész kellemes lett. Jövőhéten érkezik a Dead Rabbit Solo, kíváncsi leszek mennyivel lesz jobb.
Valami vatta tippje van valakinek kóstolásra, ami egyből tudja hozni az ízeket? A Profile mesh-el már első slukkra hozza amit kell, valahogy huzalosnál eddig ez nem akart összejönni.
Hasonló,de ízben mintha egyel jobb lenne,talán a belső légáramlás miatt.
Eddigi két “legjobb” single rda amim van !
Akkor rendelem is Köszönöm
Rendelj hozzá vap extrem coilt is 2x26/36 0.4-30 watt
Nem beszéllek rá
Ni80,NI90, KA1, SS vagy Hybridet hajtasz?
Csak ka1-et használhatok,de így is jó minden mtl,rda,dl,igaz 1-2-3 %-al több aromát használok de sebaj
Most adtad el a v9-et.
Csak az egyiket
Moddal boldogulsz?
Nem volt még rá idő, meló közben csak a mosogatást tettem oda.
Örömmel olvasom hogy bejön a Reload ^.^
Én megállapodtam nála. még az elkövetkezendő hónapokban egy Blaze Solo RDA-t próbálnék ki mert hasonló kialakítás és mindenki dicséri.
2x26/36-al kezdtem én is, most 3x28/36 van benne .37 40 watt (Ni80)
Nem kell az összes cuccot belerakni a kazánba
Nem is tudnám
A 4.0mm kimaradt valahogy a dobozból. Így az mtl része egyelőre felejtős a dolognak. Tegnap amolyan minden kötél szakad alapon beszéltem Tasosal, hogy valamit kihagyott a dobozból. Hát rohadt nagy mák volt, hogy a görögök beszélik az angolt, mert az én görög tudásom kimerül kb. a gyros és muszaka szavakban
4mm az alap benne van a deckben
Lett volna ha lett volna.