Mutasd meg, mid van. 😊 3.0

Csak a driptip tört el sajnos egy bukfencnĂ©l
 azt mondjuk sajnĂĄlom, de ezt is nagyon szeretem ami rajta van. MĂ©g tömĂ­tĂ©s kĂ©szletet kell majd beszereznem, de szerintem majd tĂĄrsulok valakivel amikor olyan helyrƑl rendel ahol van hozzĂĄ.

Az sajnálatos
oring boltba lehet kapni NRG márkájut a gyári is az.

Egyszer raktĂĄl fel robbantott ĂĄbrĂĄt a v9-rƑl, de nem emlĂ©kszem, hogy voltak rajta oring mĂ©retek?
Nem találom sajnos most a keresƑvel.

1 kedvelés

Igen van ott

2 kedvelés

TĂ©vĂ©zĂŒnk

12 kedvelés

Én is így szoktam​:joy:

1 kedvelés

Simon meg melegedik​:sweat_smile:

10 kedvelés

Oda bĂșjik Odin egy szem lĂĄnyĂĄhoz nehogy a valhallĂĄba kössön ki :rofl:

Most volt a valhallĂĄba,kipaterĂĄltam pisilni az udvarra​:rofl: azĂ©rt a nagy melegedĂ©s,csak fel ne gyulladjon a feje​:rofl:

Akkor mivel ilyen hideg van HĂ©l birodalmĂĄba kerĂŒlt idĂ©glenesen :grin:

A mitolĂłgiĂĄra rĂĄ kötve kĂ©t repĂŒlƑ emlƑst szeretek. Az egyik a Valkyr a mĂĄsik a styuĂĄrdesz :rofl::sweat_smile:

Holnap beleolvasok abba a mitolĂłgiĂĄba,mert csak minden 2.szavadat Ă©rtem​:rofl:
Ööö azon az ĂłrĂĄn tuti beteg voltam​:rofl::rofl::rofl::rofl:

BrĂŒnhilde Odin lĂĄnya a Valkyr ök vezĂ©re.
HĂ©l Helhaim vagy simĂĄn HĂ©l isten nƑje. A betegek Ă©s örgen meg halt illetve a bƱnözƑknek szĂĄn tĂșlvilĂĄg fagyos pokol. OdinnĂĄl az egyszem kifelyezĂ©s talĂĄn rosszul emlĂ©kszem de azt adta az Ázok tudĂĄsĂĄĂ©rt hogy minden tudĂł legyen.

1 kedvelés

HasznĂĄld egĂ©szsĂ©ggel Ă©s megelĂ©gedĂ©ssel! :hugs: Szerintem kiemelkedƑen szĂ©p az 5ml-essel. :heart_eyes:

Szép ez a szett!

Te is benne vagy mår a sƱrƱjében. :rofl:

Én is csak az nem lĂĄtszik a kĂ©pen. :sweat_smile:

Így nem megy a fĂŒledbe a vĂ­z :grin::grin::grin:

Az a dani mĂĄr kapott az Ă©lettƑl rendesen. :grin:

Vagy csak råférne egy takarítås. :sweat_smile:

1 kedvelés

Most jött vissza a dicodestƑl
azon volt tisztitĂĄs karbantartĂĄs

2 kedvelés

Ja a kĂŒlsƑ az majd meglĂĄtod milyen lesz..:slightly_smiling_face: ha megjön a cnc-Ă©m..