Lehet, új tank, új húzal, új leves, ez nem sok jót igér.
Igen. Persze. A mult este óta semmi gond nem volt vele. Egyet kivéve… túl hamar ürül belőle a leves…
Penon és ataman: 184 gramm
Dani és bájka v9: 247 gramm
Ez a 184 gramm marha jó, szinte semmi.
Gratulálok!
Na mond milyenek?
A caiman még mindig a legjobb szerintem jövő héten küldöm vissza a tiéd, köszönöm a próba lehetőségét!
A v6-tól tartottam kicsit, de egyszerűbb mint gondoltam, és mint mindig, ez is jó lett elsőre
Tényleg jó ízű!
Örülök! Caiman helyett jöhet a v6
Ezt most nem értem, vagy értem?!
A v6-ot szeretnéd a caiman helyett?
Cserélhetünk ha eredeti…
A v6 nem az, tudod ezért is kérdeztem rendelés előtt, hogy mi a véleményed a klónról. Eredeti azt hiszem nem is volt már amikor én néztem.
Ezzel a klónnal is úgy vagyok egyébként mint a dram III-al, hogy ha nem tudom, nem gondolom, hogy klón
De egyébként is, van neked v6-od ha valamiért később mégse érzem magaménak, tiéd lesz
De ő az összeset akarja.
Tényleg bocs …igen jó minőségű klón össze hasonlítva az eredetivel. Ha valamiért megválnál tőle akkor át veszem. Van olyan rta amiből jobb a több. Csak kedvezni akartam neked ha már annyira tetszik a Caiman.(de lyukas a fejem)
Egyébként mivel klón, rendeltem hozzá rögtön plusz palástokat is, szóval ha kell, azt tudok küldeni szükség esetén
Viszont a dramhoz nem találtam. Ahhoz tudsz esetleg forrást?
Köszönöm! Egyenlőre jó vagyok.Dram-hoz majd nézzek.3-hoz nagy van egy jó pár darabom eredeti ha kell küldők.
A kicsi szerencsére egyben van, a nagyot sikerült leejtenem
Köszönöm, de a nagyot nem használnám…
itt most találtam szoktam vásárolni náluk 30euró a posta
Kőszi, de inkább hímes tojásként bánok vele
Majd ha más is kell úgy jó, de 30 csak postára…
Megpróbálom fejben tartani,hogy neked kell és szólok ha …
Köszönöm! Az eredeti egyébként jó a klónhoz?
Igen minden század milliméterre meg egyezik pontosabb mérőeszközöm nincs