Mutasd meg, mid van. 😊 3.0

Lehet, új tank, új húzal, új leves, ez nem sok jót igér. :grin:

Amúgy dicodesem nekem is van igaz csak doboz :rofl::sweat_smile:

2 kedvelés

Igen. Persze. A mult este óta semmi gond nem volt vele. :+1:Egyet kivéve… túl hamar ürül belőle a leves… :rofl:

4 kedvelés

Penon és ataman: 184 gramm
Dani és bájka v9: 247 gramm

Ez a 184 gramm marha jó, szinte semmi.

Gratulálok!
Na mond milyenek?

1 kedvelés

A caiman még mindig a legjobb szerintem :blush: jövő héten küldöm vissza a tiéd, köszönöm a próba lehetőségét!:blush:
A v6-tól tartottam kicsit, de egyszerűbb mint gondoltam, és mint mindig, ez is jó lett elsőre :blush::joy:
Tényleg jó ízű!:+1:

2 kedvelés

Örülök! Caiman helyett jöhet a v6 :face_with_hand_over_mouth:

Ezt most nem értem, vagy értem?! :grimacing:
A v6-ot szeretnéd a caiman helyett?

3 kedvelés

Cserélhetünk ha eredeti… :slightly_smiling_face:

A v6 nem az, tudod :blush:ezért is kérdeztem rendelés előtt, hogy mi a véleményed a klónról. Eredeti azt hiszem nem is volt már amikor én néztem.
Ezzel a klónnal is úgy vagyok egyébként mint a dram III-al, hogy ha nem tudom, nem gondolom, hogy klón :blush:
De egyébként is, van neked v6-od :blush: ha valamiért később mégse érzem magaménak, tiéd lesz​:blush:

2 kedvelés

De ő az összeset akarja. :grin:

Tényleg bocs …igen jó minőségű klón össze hasonlítva az eredetivel. Ha valamiért megválnál tőle akkor át veszem. Van olyan rta amiből jobb a több. Csak kedvezni akartam neked ha már annyira tetszik a Caiman.(de lyukas a fejem) :slightly_smiling_face:

Egyébként mivel klón, rendeltem hozzá rögtön plusz palástokat is, szóval ha kell, azt tudok küldeni szükség esetén :joy::joy:
Viszont a dramhoz nem találtam. Ahhoz tudsz esetleg forrást?

1 kedvelés

Köszönöm! Egyenlőre jó vagyok.Dram-hoz majd nézzek.3-hoz nagy van egy jó pár darabom eredeti ha kell küldők.

1 kedvelés

A kicsi szerencsére egyben van, a nagyot sikerült leejtenem​:cry:
Köszönöm, de a nagyot nem használnám…

itt most találtam szoktam vásárolni náluk 30euró a posta

Kőszi, de inkább hímes tojásként bánok vele :blush:
Majd ha más is kell úgy jó, de 30 csak postára…:anguished::blush:

1 kedvelés

Megpróbálom fejben tartani,hogy neked kell és szólok ha …

Köszönöm! Az eredeti egyébként jó a klónhoz?

2 kedvelés

Igen minden század milliméterre meg egyezik pontosabb mérőeszközöm nincs :slightly_smiling_face: