Én teljesen beleéltem magam, hogy karácsonyra meglepem magam egy dicodessel. Aztán kiderült, költözés lesz jövőre, lakásfelújítással. ![]()
![]()
![]()
Én meg @Ispy levetett dolgait használom![]()
Az a colossal újabb állapotban van, mint amikor megvettem. ![]()
azon a kijelzőn látsz amúgy valamit mert az enyémnek nagyon gyenge a fényereje![]()
![]()
Ááá, ne aggódj, nem maradsz le semmiről, nem olyan jó ez. ![]()
Majd amikor repkednek ki a 100k az ablakon, jusson eszedbe milyen olcsó is egy dani. ![]()
Nekem volt egy excelem, amiben vezettem miket kell megvenni, mi mennyi, egy dani fel sem tűnt volna rajta, olyan pici összeg.
Ja és ez 4 éve volt, azóta meg gondolom egy 3-as szorzó is bejátszik legalább…
nekem maxon van azt tudom hogy lehet állítani de nekem halvány fel húzva is a mod![]()
Még el sem kezdtem,de már most rosszul vagyok tőle. Úgy indult,hogy csak kicseréljük a zuhanytálcát kádra. Nem gondoltam volna ezzel milyen lavina indul el. Úgyhogy, lehet fogok én még aroma mentes levest is szívni,sötétben,hidegben,éhesen. ![]()
![]()
![]()
![]()
Ehhez is értek: Kék bogyó és sárgarigó. ![]()
![]()
![]()
A hím fekete rigó szinte egész teste fekete, kivéve narancssárga csőrét és szemgyűrűjét.
(https://hu.m.wikipedia.org)
Én eladtam a lelkem és a fél vesémet a banknak, problem solved. ![]()
Bankokat kihagyom. Inkább nem eszek,és csúsztatom a dicodest. ![]()
![]()
![]()
![]()
Hát aki ráér várni, annak könnyű. ![]()
Sajna nem szereti a párát. Már bontottam szét egyet na annak csak bizonyos fény viszonyok között volt látahtó a kijelző ez még korrekt. (Kijelző éhez nem igazán kapható és ha találsz horror áron )
Csak a starpa darabok
. Nyüstöltem de majd este kiderül mit bír a 21700 as. ![]()
ez a jo nekem gagyi van akkor lehet vagy ki tudja![]()
ez még anno cigabuyos rendelés volt nekem ki tudja miért ilyen gyenge 10.Be van állítva nem is nyomkodom csak nagyon ritkán de nyáron biztos nem látni ha ki viszem a lakásból,így csak este megyek ki a moddal de azt is ritkán![]()
![]()
Templomba járós
csatatér, és tutibiztos, hogy pokolra kerülök mire sikerült megépíteni ![]()
Ezt a Wanted/Ripe Vapes-Smoking Gun keveréket meg nagyon ajánlom minden dohány íz kedvelőnek. Hasonló a Journey féle Cohiba, Desert Ship aromákhoz, de valahogy mégis sokkal de sokkal finomabb. És nincs még 1 hetes se, mi lesz ebből később ![]()