Én teljesen beleéltem magam, hogy karácsonyra meglepem magam egy dicodessel. Aztán kiderült, költözés lesz jövőre, lakásfelújítással.
Én meg @Ispy levetett dolgait használom
Az a colossal újabb állapotban van, mint amikor megvettem.
azon a kijelzőn látsz amúgy valamit mert az enyémnek nagyon gyenge a fényereje
Ááá, ne aggódj, nem maradsz le semmiről, nem olyan jó ez.
Majd amikor repkednek ki a 100k az ablakon, jusson eszedbe milyen olcsó is egy dani.
Nekem volt egy excelem, amiben vezettem miket kell megvenni, mi mennyi, egy dani fel sem tűnt volna rajta, olyan pici összeg. Ja és ez 4 éve volt, azóta meg gondolom egy 3-as szorzó is bejátszik legalább…
nekem maxon van azt tudom hogy lehet állítani de nekem halvány fel húzva is a mod
Még el sem kezdtem,de már most rosszul vagyok tőle. Úgy indult,hogy csak kicseréljük a zuhanytálcát kádra. Nem gondoltam volna ezzel milyen lavina indul el. Úgyhogy, lehet fogok én még aroma mentes levest is szívni,sötétben,hidegben,éhesen.
Ehhez is értek: Kék bogyó és sárgarigó.
A hím fekete rigó szinte egész teste fekete, kivéve narancssárga csőrét és szemgyűrűjét.
(https://hu.m.wikipedia.org)
Én eladtam a lelkem és a fél vesémet a banknak, problem solved.
Bankokat kihagyom. Inkább nem eszek,és csúsztatom a dicodest.
Hát aki ráér várni, annak könnyű.
Sajna nem szereti a párát. Már bontottam szét egyet na annak csak bizonyos fény viszonyok között volt látahtó a kijelző ez még korrekt. (Kijelző éhez nem igazán kapható és ha találsz horror áron )
Csak a starpa darabok . Nyüstöltem de majd este kiderül mit bír a 21700 as.
ez a jo nekem gagyi van akkor lehet vagy ki tudja
ez még anno cigabuyos rendelés volt nekem ki tudja miért ilyen gyenge 10.Be van állítva nem is nyomkodom csak nagyon ritkán de nyáron biztos nem látni ha ki viszem a lakásból,így csak este megyek ki a moddal de azt is ritkán
Templomba járós csatatér, és tutibiztos, hogy pokolra kerülök mire sikerült megépíteni
Ezt a Wanted/Ripe Vapes-Smoking Gun keveréket meg nagyon ajánlom minden dohány íz kedvelőnek. Hasonló a Journey féle Cohiba, Desert Ship aromákhoz, de valahogy mégis sokkal de sokkal finomabb. És nincs még 1 hetes se, mi lesz ebből később