Mutasd meg, mid van. 😊 3.0

Direkt nem zoomoltam be a felhozatalt.Jó dolog a tapasozås de nem hiszem,hogy egészséges :slightly_smiling_face:(de ki nem sz@rja le!:point_up:)

1 kedvelés

Kedvenc MODom volt,de sehol se talàlom magyar oldalon eladót 
:unamused::slightly_smiling_face:

LåncfƱrész élezéshez is kivåló Dani+v9

6 kedvelés

Ez dani, még a végén vennem kell egyet nekem is a sajåt ruhåjåban. :joy:

AztĂĄn bosszĂșbĂłl belerakom a kĂ­nai boardot. :grin:

1 kedvelés

Én azĂ©rt a reszelƑt ajĂĄnlom mĂ©g mindig

ReszelƑvel nem olyan jó más az íz
 :grinning:

Ebéd utåni chill

7 kedvelés

Nem is tudtam a Samsung mĂĄr gyĂĄrt vĂĄgĂłdeszkat is :thinking::joy::rofl:

1 kedvelés

Sajnos mår csak azt gyårt. :sweat_smile: A régi 8 colosat jobban kedveltem

209 bejegyzĂ©s egyesĂŒlt egy lĂ©tezƑ tĂ©mĂĄba: VĂĄsĂĄrlĂĄsfĂŒggƑk topikja

Byka v8 teszt: eddig minden frankó, a bf60-nal meg egyszerƱen szuper! :joy:

(Jani, ne nézz ide!)

9 kedvelés

Ikertornyok :slightly_smiling_face:
A 9hez kĂ©pest milyen a levegƑzĂ©se, kezelhetƑsĂ©ge, thja?

1 kedvelés

NehĂ©z megmondani, mert a v9-ben mĂĄr egy agyonhasznĂĄlt tekerĂ©s van a te leveseddel, a v8-ban meg eg- szƱz setup grampĂĄval. :thinking: Úgyhogy azt mondanĂĄm, hogy ez is jĂł, persze Ă©n nem vagyok egy nagy Ă­nyenc, tudod, de nem rosszabb, mint az se vagy akĂĄr a v7 volt. Az Ă­z intenzĂ­vebb, mint eddig volt, de ezt inkĂĄbb a bf60 szĂĄmlĂĄjĂĄra Ă­rom. De ahogy nĂ©zem ezt nem fogod tele tankkal vattĂĄzni, szerintem

3 kedvelés

Mots nĂ©ztem utĂĄna, Ă©s nagyon SE-re hasonlĂ­t a kialakĂ­tĂĄsa. Én ezt kihagyom​:thinking:

Se, v7, v8, nagyon minimålis eltérés, igazåból a v9 a kakkuktojås.

1 kedvelés

Ă©s akkor most melyiket kell meg venni?:sweat_smile:melyik a jobb​:thinking::grin::sweat_smile:

1 kedvelés

Akkor Ă©n nem is byka, csak v9 fan vagyok :slightly_smiling_face:
Pedig jól néz ki az se és a 8as is!

1 kedvelés

Amelyiket csak akarod. SzĂ­vesen. :joy:

1 kedvelés

Pedig ízben mintha a v9 lenne a leggyengébb, az sem rossz, de talån mintha. :thinking:

MinƑsĂ©gben csĂșcsszuper egyĂ©bkĂ©nt a v8, semmi szorulĂĄs, nyikorgĂĄs, nagyon finoman jön-megy.

Ízben nem ĂĄllĂ­tom, hogy v9 a legerƑssebb, de nekem a kezelhetƑsĂ©g sokat szĂĄmĂ­t az Ă­z mellett. SE volt, de nem kedveltem. Ízben jĂł volt, de a bal menet, vatta cserĂ©nĂ©l teljes csƑtörĂ©s, Ă©s kĂ­vĂŒl nme ĂĄllĂ­thatĂł levegƑ miatt nem jött be.
Mondjuk azt hozzĂĄteszem, hogy az sem mindegy milyen liquidet teszek a v9be. Van aminek kifejezetten jĂłt tesz, van amelyiket meg kinyirja :slightly_smiling_face:

2 kedvelés