Mutasd meg, mid van. 😊 3.0

Én is szeretem ahogy kinéz. Sima ezüst aromamizer classiccal még passzol is. Mintha egy szett lenne.

9 kedvelés

Ott minden (is) prémium. :slight_smile:

1 kedvelés

Szia!
A v9-nek hova esik az sbs-en a két nagy levegőző lyuka?

3 kedvelés

Szia Jani! Védőgyűrűvel pont az oldal mellé nem takarásba, így a másik pont vele szembe. Pont tökéletes az állítás szempontjából mert én egy lukon használom.

2 kedvelés

Szép :slightly_smiling_face:
Mindenhez passzol :blush:

Na akkor, megkezdeném a sort, Azhad’s Elixirs Crystal Black Pear! :+1: :jack_o_lantern:

10 kedvelés

Egy kép többet mond száz szónál :slightly_smiling_face:
Nekem teccik :slightly_smiling_face:

9 kedvelés

10 kedvelés

Szépek! Gratulálok nektek @trew999 és @anon19833453 utána néztetek mit ábrázol mit képvisel a macska a modon?

3 kedvelés

Igen! Az első dolgom a rendelés előtt az áttanulmányozás volt

1 kedvelés

Ugyan ez dna-val is létezik?

1 kedvelés

Nekem bevallom őszintén a design volt az elsődleges :slightly_smiling_face: de köszi az infót :slightly_smiling_face:
A Thelema Solo “sima” vetziója ha jól tudom létezik DNA chippel is de ez a “Limited edition”-nak mondott darabnál én nem láttam. Viszont az alpvetzióban is vannak nagyon cool színek, például a magasfényű királykék az nagyon szép, hozzá egy jó tank (pld egy Geekvape Z, és az létezik ugyanolyan kékben) szemet gyönyörködtető tud lenni :slightly_smiling_face:

2 kedvelés

@Janos_Groszeibl Sajnos nem

1 kedvelés

De a Lost Vape-s emberkékből sokmindent kinézek,és amilyen nagy kereslet volt a Bastet verzióra kidobhatnak a DNA-sból is egy ilyet!

1 kedvelés

csinálhatnának egy sorozatot…

A DNA-s Lost Vape-ra el tudnék képzelni egy szép skorpió -t például

kép

Mondjuk ezt vennék is skorpió a csillagképem

Nekem is az! November 12

1 kedvelés

Akkor már a teljes zodiákus kollekciót dobják piacra…ahogy elnézem volna rá igény. [1]

1. Én mondjuk pont a letisztultan elegáns használatitárgyakat kedvelem…pl se bőrtok, se motívumok, stb ↩︎

1 kedvelés

Nekem is letisztultak vannak de egy skorpión elgondolkodnék…[1]

1. de sokban függ a kinézettől ↩︎