Mutasd meg, mid van. 😊 3.0

Lefőtt a kv…:slightly_smiling_face:

Kellemes vasárnapot!

15 kedvelés

Nincs is jobb,mint dolgozni egy szép,verőfényes vasárnapon​:grin:

10 kedvelés

Van bennük valami,ami jó :smiling_face:

10 kedvelés

Alig várom már,hogy elfogyjon ez a kivonatosan aroma,minimum 1 2 naponta vatta plussz tekerést kell cserélni a tankban.Többet nem veszem kivonatos aromat szerintem​:blush::sweat_smile::grin:

11 kedvelés

Pedig az azzal jár :rofl:

3 kedvelés

jövőhéten meg majd jönnek a poszotjaim,hogy most hozta a futár​:sweat_smile::grin:

3 kedvelés

A jéghideg űr sötétségéből megérkeztek hozzám a Nagy Öregek hogy gőzökkel pusztítsanak el :smiley:

10 kedvelés

Önvédelmi eszközök a csápok ellen :rofl:. Jobb szerintem mint az eredeti. :smiley:

13 kedvelés

10 kedvelés

Ma majdnem vettem ugyanilyen szinben egy pico-t​:heart_eyes:Most akciós lpv-n,talán 18€.De sajnálnám magamtól , úgyhogy aegis lett​:sweat_smile:

4 kedvelés

Sziasztok erről a kazánról tud valaki valamit,mit-hogy tekerjek csavarjak bele ? :grin::smiling_face:
Még annyit hogy megérte mert ingyen volt a szállítás :rofl::rofl::rofl:

7 kedvelés

Ne is mondjátok ,tudom KULÁK :rofl::rofl::rofl::rofl:

Ez állítólag valami csoda tank, csak felé hajítod a húzalt és a vattát és az is elég. :rofl:

Ha nem jön be féláron átveszem, ne kelljen tárolgatnod, lehet már el sem fér. :joy:

2 kedvelés

Ilyen itt senkinek nincs…Gratulálok! Legyen ez bármi :slightly_smiling_face:

2 kedvelés

Épp mostanság cseréltem le a fele ruhatáram,mert más mosóport használok és összementek a ruháim :stuck_out_tongue_winking_eye::stuck_out_tongue_winking_eye::stuck_out_tongue_winking_eye:

Mióta füvet nyírok rendszeresen nálam is ruhatár csere van 30 kg-ot fogytam!Most csak 100kg vagyok le esnek a nadrágok… :joy:

Valami fura neve van, bálna vagy májka, valami ilyesmi, egyébként is ruszki, onnan sem vennék semmit. Egyébként is mit tudnak azok a vépelésről? És miért nem szputnyik a neve? :rofl:

1 kedvelés

De ez a nagy… Azt hittem nano lesz, persze ez is jó :slightly_smiling_face:

2 kedvelés

grat de én ehez nem tudok már hosszászólni​:sweat_smile::joy:de szép nagyon,hátha egyszer majd lesz nekem is​:sweat_smile:

Ismersz :grin::grin::grin:sajnos így kell éljek​:rofl::rofl::rofl::rofl: