Mutasd meg, mid van. 😊 3.0

Keverek inkább egy jó lötyit neki, az biztosan menni fog :heart_eyes:

3 kedvelés

Na! Kép az nem lesz! :sob: Nem lett szép magas. Ezt a típust még nem csináltam, eleve gyanús volt a recept. Ízét holnap meglátjuk. Sorry

Most az egyszer megbocsájtom neked…:rofl::rofl::rofl:

1 kedvelés

Sziasztok! Hosszú évek óta vapelek. Nemrég rátaláltam erre az oldalra. Nagyon jó kis közösség jött itt össze. Eddig DL kazánokat használtam. Eddig!! No de látván hogy mekkora MTL közösség van itt gondoltam beszerzek én is egy MTL kazánt. Félve de erre a Berserkerre esett a választásom. Olvastam hogy sokaknak megfolyt vagy szárazra szívták. Én több mint egy hete nyüstölöm és végig folyt rajta már Full moon green, heisemberg, pinkman, pinacolada, szóval pár tankot már elpöffékeltem vele. Szerencsére gyönyörűen működik és az ízek hát azta mindenit 10/10. DL megy a lecsóba és új élet jön MTL vonalon hála ennek a tanknak és ennek a közösségnek.

12 kedvelés

Gratula. En is dl vonalrol jottem. Es nem bantam meg a valtast.

8 kedvelés

Gratulálok,és tényleg jó ! :smiling_face:

Tudom nem vagy gyümölcspárti,de a GHIBLI jó lehet ?

1 kedvelés

Az mi nem ismerem?

1 kedvelés

Ja tvgc?

1 kedvelés

The vaping gentleman club mangós dohány :smiling_face:
https://www.tisvapo.it/prodotto/ghibli-the-vaping-gentlemen-club/

Tvgc az mind jó bár ezt nem kóstoltam

1 kedvelés

Olvasom állandóan hogy dícsérik ,akkor én sem hagyhatom ki :rofl:

Szerintem neked jó lehet…

2 kedvelés

Valakinél mintha láttam volna itt vagy Olasz oldalon már nem tudom …ezek mind jók! Ha mégse majd Éva elszívja…ő bírja a dohányost… :slightly_smiling_face:

Igen ő is nagyon,de inkább pisztáciára nyomul mint mangóra :joy:

Jó múltkor amit küldtem ha az tetszett gondolom ez is jó…

1 kedvelés

Ja és mit szólsz jön air pin kit és harang is állitólag?

1 kedvelés

Itt most rólam van szó, vagy a másik Éváról?
Én már nem tudom mit bírok, tudod a citromosban sem érzem a citromot​:thinking::blush:
Mangósat már nem próbálok, elég volt! Majd csinálok egy fotót mennyit próbáltam eddig. :roll_eyes::joy:

És aroma ha jól láttam ? De ezt eskü nagyon eltalálta a bástya ! Mostanában egyre sűrűbben nyúlok hozzá :grin: