Biztos? Mintha ez vilĂĄgosabb lenne.
A micro mĂĄr mĂĄr felete.
Aha, Norbié nekem sötétebbnek tƱnik.
A mikrĂł vilĂĄgosabb.
A minit se mondanåm feketének, de sötétebb 1-2 årnyalattal.
MĂĄrmint a tied tĂŒnt vilĂĄgosabbanak, de arra mĂĄr rĂĄjöttem, hogy danit nehĂ©z fĂ©nykĂ©pezni, mert mindig vĂĄltozik a szĂne a fĂ©nyviszoktĂłl. De akkor veszek Ă©n is egyet, mert a szĂnĂ©t szerettem a micronak, csak a mĂ©retĂ©t nem.
Nagyon szep szerintem. Szebb , mint a fekete.
Gratulålok! Szép cucc!
Koszi
Az elktroncsĆ kissĂ© kokszos. Nem kĂ©ne cserĂ©lni? ![]()
Egy hely, ahol annak a rétegnek volt haszna ![]()
KikĂ©rem magamnak a megboldogult CCCP nevĂ©ben! Az ott nem koksz, hanem valamilyen fĂ©mfĂŒst, amit szĂĄndĂ©kosan vittek fel. Biztos, hogy a âzelektonokâ ne csĂĄmborogjanak.
Ha jól rémlik ezek a csövek még sugåroztak is
âŠĂ©s nem csak az adĂĄst ![]()
De viszont nem tartalmaztak nikotint, mert az nagyon addiktĂv anyag ĂĄm! ![]()
TudtĂĄtok??? ![]()
Az a bevonat az Ășgynevezett getter. A feladata, hogy a gyĂĄrtĂĄskor a szivattyĂșzĂĄs utĂĄn a vĂĄkuumcsĆben maradĂł, a mƱködĂ©s sorĂĄn felszabadulĂł vagy beszivĂĄrgĂł gĂĄzokat elnyeli, Ăgy prĂłbĂĄlnak minĂ©l nagyobb vĂĄkuumot elĂ©rni/fenntartani.
TehĂĄt igencsak hasznos dolog. ![]()
Ma is tanultam valamit! Köszönöm az infĂłt! Annak idejĂ©n (80s) a közelĂŒnkben lakott egy TV szerelĆ. Sokszor a mƱhely hulladĂ©kaiban turkĂĄltunk, mert bizony a sok kĂĄvĂ©zacc mellett talĂĄlhattunk izgalmas dolgokat
Az elektroncsövek formĂĄja Ă©s (ma Ăgy hĂvnĂĄnk âskeletonâ) kinĂ©zete akkoriban amolyan Ʊrkorszakos volt nekĂŒnk. Ha meg most nĂ©zem, nagyon illik a tankomhoz, Ă©s mostmĂĄr igazi retro!
Az biztos, hogy retro. Es egy csoves erositoert mi penzt elkernek.
Na Ă©n ilyet ne!!! EldobhatĂł kazĂĄn. Addig vagyok nyugiban, mĂg Ă©n nem vagyok eldobhatĂł! ![]()