Biztos? Mintha ez világosabb lenne.
A micro már már felete.
Aha, Norbié nekem sötétebbnek tűnik.
A mikró világosabb.
A minit se mondanám feketének, de sötétebb 1-2 árnyalattal.
Mármint a tied tünt világosabbanak, de arra már rájöttem, hogy danit nehéz fényképezni, mert mindig változik a színe a fényviszoktól. De akkor veszek én is egyet, mert a színét szerettem a micronak, csak a méretét nem.
Nagyon szep szerintem. Szebb , mint a fekete.
Gratulálok! Szép cucc!
Koszi
Az elktroncső kissé kokszos. Nem kéne cserélni?
Egy hely, ahol annak a rétegnek volt haszna
Kikérem magamnak a megboldogult CCCP nevében! Az ott nem koksz, hanem valamilyen fémfüst, amit szándékosan vittek fel. Biztos, hogy a ‘zelektonok’ ne csámborogjanak.
Ha jól rémlik ezek a csövek még sugároztak is …és nem csak az adást
De viszont nem tartalmaztak nikotint, mert az nagyon addiktív anyag ám!
Tudtátok???
Az a bevonat az úgynevezett getter. A feladata, hogy a gyártáskor a szivattyúzás után a vákuumcsőben maradó, a működés során felszabaduló vagy beszivárgó gázokat elnyeli, így próbálnak minél nagyobb vákuumot elérni/fenntartani.
Tehát igencsak hasznos dolog.
Ma is tanultam valamit! Köszönöm az infót! Annak idején (80s) a közelünkben lakott egy TV szerelő. Sokszor a műhely hulladékaiban turkáltunk, mert bizony a sok kávézacc mellett találhattunk izgalmas dolgokat Az elektroncsövek formája és (ma így hívnánk “skeleton”) kinézete akkoriban amolyan űrkorszakos volt nekünk. Ha meg most nézem, nagyon illik a tankomhoz, és mostmár igazi retro!
Az biztos, hogy retro. Es egy csoves erositoert mi penzt elkernek.
Na én ilyet ne!!! Eldobható kazán. Addig vagyok nyugiban, míg én nem vagyok eldobható!