Mutasd meg, mid van. 😊 3.0

Biztos? Mintha ez vilĂĄgosabb lenne.

A micro mĂĄr mĂĄr felete.

5 Likes

Aha, Norbié nekem sötétebbnek tƱnik.

Szerintem teljesen egyforma.

Balra mini jobra micro

7 Likes

A mikrĂł vilĂĄgosabb.
A minit se mondanåm feketének, de sötétebb 1-2 årnyalattal.

MĂĄrmint a tied tĂŒnt vilĂĄgosabbanak, de arra mĂĄr rĂĄjöttem, hogy danit nehĂ©z fĂ©nykĂ©pezni, mert mindig vĂĄltozik a szĂ­ne a fĂ©nyviszoktĂłl. De akkor veszek Ă©n is egyet, mert a szĂ­nĂ©t szerettem a micronak, csak a mĂ©retĂ©t nem.

Nagyon szep szerintem. Szebb , mint a fekete.

1 Like

Gratulålok! Szép cucc!

Koszi

1 Like

Hogy Ă©n is mutassak valmit​:grinning_face::+1:l

6 Likes

mert én sem szeretnék lemaradni..
Nekem mĂ©g mindig a jĂł öreg aspire glint. Na de ez a pioneer rta mennyei

MĂĄsfĂ©l hĂ©t alatt ennyi maradt a flaska ‘the crown’-bĂłl
 a pio-ban nagyon ott van ez a leveske
:blush:

No, meg a csapat
:smiley:

9 Likes

Ezt csak Ășgy itt hagyom

Egy jĂł öreg orosz elektroncsƑ, ha mĂĄr a tank Sputnik :wink:

9 Likes

Az elktroncsƑ kissĂ© kokszos. Nem kĂ©ne cserĂ©lni? :thinking:

Egy hely, ahol annak a rétegnek volt haszna :grin:

3 Likes

:grinning:KikĂ©rem magamnak a megboldogult CCCP nevĂ©ben! Az ott nem koksz, hanem valamilyen fĂ©mfĂŒst, amit szĂĄndĂ©kosan vittek fel. Biztos, hogy a ‘zelektonok’ ne csĂĄmborogjanak.

Ha jĂłl rĂ©mlik ezek a csövek mĂ©g sugĂĄroztak is :thinking: és nem csak az adĂĄst :grin:

De viszont nem tartalmaztak nikotint, mert az nagyon addiktĂ­v anyag ĂĄm! :boom:
TudtĂĄtok??? :rofl:

Az a bevonat az Ășgynevezett getter. A feladata, hogy a gyĂĄrtĂĄskor a szivattyĂșzĂĄs utĂĄn a vĂĄkuumcsƑben maradĂł, a mƱködĂ©s sorĂĄn felszabadulĂł vagy beszivĂĄrgĂł gĂĄzokat elnyeli, Ă­gy prĂłbĂĄlnak minĂ©l nagyobb vĂĄkuumot elĂ©rni/fenntartani.
TehĂĄt igencsak hasznos dolog. :smile:

3 Likes

Ma is tanultam valamit! Köszönöm az infĂłt! Annak idejĂ©n (80s) a közelĂŒnkben lakott egy TV szerelƑ. Sokszor a mƱhely hulladĂ©kaiban turkĂĄltunk, mert bizony a sok kĂĄvĂ©zacc mellett talĂĄlhattunk izgalmas dolgokat :grinning: Az elektroncsövek formĂĄja Ă©s (ma Ă­gy hĂ­vnĂĄnk “skeleton”) kinĂ©zete akkoriban amolyan Ʊrkorszakos volt nekĂŒnk. Ha meg most nĂ©zem, nagyon illik a tankomhoz, Ă©s mostmĂĄr igazi retro!

6 Likes

Az biztos, hogy retro. Es egy csoves erositoert mi penzt elkernek.

1 Like

Na én ilyet ne!!! Eldobható kazån. Addig vagyok nyugiban, míg én nem vagyok eldobható! :slight_smile: