NĂ©ztem, most 6.800-
Lehet veszek csĂŒlköt meg hozzĂĄ egy kĂ©stâŠ
Egyik sem lesz csalĂłdĂĄs!
itt?
Igen, itt lĂĄttam.
csak egy 5-let ha beleteszed a porlasztĂłt a törpĂ©be Ășgy jobb ĂzƱ mint Ăgy az asztalonâŠ
KiprĂłbĂĄltam Ășgy is tĂ©nyleg jobbâ
Ez mĂĄr a mĂĄsikba kĂ©szĂŒlt
Szerintem az volt a legjobb.
RĂ©g posztoltam. De ugyanazjaim vannak ja nem.
MĂĄsodikra lett jĂł, de mĂ©gegyszer köszi @Janos_Groszeibl Jani barĂĄtomnak az âöregâ Expromizer apĂłt fajsĂșlyos kis darab, ez kevĂ©sbĂ© piacrajĂĄrĂłs (hacsak nem Ă©jjel, vagy kĂ©tes helyekre, esetleg alkudni ).
Adja szĂ©pen az Ăvet. Ăz-th egyensĂșly rendben.
(Most Ă©pp ss316L, hogy Claptont hangfalon is hallgassak).
AmĂșgy meg lakĂĄstakarĂtĂĄs, tanktakarĂtĂĄs sorrend. JĂł vasĂĄrnapot (aki ma tartja )
Most, hogy mondod a V5-öt nekem is puccba kéne végnom. Hetek óta parlagon heverész.
Megjegyzem, nĂĄlam izzad a v5, Ă©s rĂĄjöttem hogy hol. EzĂ©rt is szeretem jobban a bubisĂŒveges v4-eseimetâŠ
FelsĆ levegĆ gyƱrƱ ugye ezen a v5-ön körbeforog. Ăs nekem laza is, egy Ă©rintĂ©s, Ă©s eltekerem.
Illetve szeret ott a kondenz felgyƱlni, ezért enyhén csatakos a jobb kezem néhåny ujjbegye, illetve konstans pisztåciås karamell illata van
(Fekve vapelĂ©snĂ©l filmezĂ©s közben pecsĂ©teli a pĂłlĂłmâ, nyĂĄron mĂ©g a mellszĆr benyelte Ășgyahogyâ)
Haragszom azĂ©rt, hogy a bĆvĂtĂ©snĂ©l kinyĂrtĂĄk a bubi lehetĆsĂ©get).
Az nĂĄlam is elĂ©g laza, de izzadni mĂ©g sosem izzadt. Meg is vagy lepĆdve.
Te figyu, nem kell åm az egész tankot bekapni, csak a szipkåt. Nem lehet, hogy attól csatakos?
Esetleg szerezz be egy nyĂĄlkendĆt, tudod, mint a fogzĂł kisgyerekeknek. Ăgyis nemsokĂĄ szĂŒksĂ©g lesz rĂĄ
Van mĂĄr, csak nĂ©gyrĂ©t kell hajtani. FrottĂr, de vĂ©konyka.
FĆ a biztonsĂĄgâ ragaszkodom a többfĂ©le testhelyzetben is biztonsĂĄgos vĂ©pelĂ©shez.
NyunyĂłkĂĄval stabilabb a hobby.
Expromizer gyĂŒlytemĂ©nybe kell egy öreg isâŠĂ¶rĂŒlök,hogy hasznĂĄlodâ
Az elsĆ tekerĂ©ssel mĂ©g nem dicsekedtem, de a mĂĄsodik jĂł lett köszi
Az jutott eszembe, hogy tök uncsi leĂrnom mindig ugyanazt. Be kĂ©ne vezetni egy ârondaâ icont. Mindenkinek könnyebb lenne