Olyan jó, hogy nincs pénzem. Ha lenne már nem lenne. Az a piros az ott az juuuj megyek is innen!
Krisznél lehet még meg van kérdezem?
De nem micro ahhoz hasonlót sem találtam
Ivan-nál van ő csinál microra kiválasztod az anyagot és megcsinálja…ennyi…
Ezeket nála találtam
Akkor van ílyen anyag készleten még írj neki…
A nézelődés nem kerül semmibe
Általában
Szerencsére. Az a baj, hogy ez most nekem is megtetszett.
Fejben már elköltöttem rengeteg pénzt
Most éppen ez a favoritom:
https://www.vapstor.fr/fr/mods/2675-stratum-v10-magnum-opus-matt-by-olc.html
Ez is gyönyörű! Fejben már én is. Nem tudom lassan követni sem. De ez a piros (és-vagy) bordó nagyon megfogott. Iszonyat szépek! Évának jó ízlése van!
A pirosra egy low budget megoldás:
Ez is nagyon szép! Bármi szép amiben van piros. Bár a Pico azért ment tőlem, mert a kupak mindig útban volt.
Tegnap kapott a gtr, 3 ev utan uj ringeket , csavarokat. Meg jon ra az uj palast. Meg mindig szepen muzsikal a kicsike.
Na ez a vicc kategória! 49 nagyon vastagon a lapka! Mi lenne az 500?
Gondolom a márkanév,a design.Így működik a világ sajnos.
Igen, itt már az van, hogy egyedit akarsz - fizess. Ez sem gyémánt 510 csatlakozós, se tömör arany érintkezős, és az elektronika előállítása is 872 ft/db sokezres nagyságrendben.
GMO óta tudjuk, hogy egy Louis Vutton plüssmaci 862.000 ft, a babucinak.
Hát sajna számomra bűn randára sikeredett ennyike pézért! Eladási csúcsokat nem fog megdönteni az tuti! Budget kategóriába szebbeket talál az ember!
Szerencsére nem vagyunk egyformák.Nekem meg ez a formavilág tetszik.Nekem a Danik tűnnek szürke,jellegtelen cuccosnak.
@anon75939458 igen, nem raktam össze fejben, hogy ugyanaz a kettő. Sajnos egyelőre a másiknál sincs microra, úgyhogy áll a projekt
Ízlésen vitázni baromság - mondják egyesek, nagyon jól