Mutasd meg, mid van. 😊 3.0

Olyan jó, hogy nincs pénzem. Ha lenne már nem lenne. :heart_eyes::joy: Az a piros az ott az juuuj megyek is innen!

Krisznél lehet még meg van kérdezem? :slightly_smiling_face:

De nem micro​:slightly_frowning_face: ahhoz hasonlót sem találtam

Ivan-nál van ő csinál microra kiválasztod az anyagot és megcsinálja…ennyi…

2 kedvelés

Ezeket nála találtam :blush:

Akkor van ílyen anyag készleten még írj neki…

A nézelődés nem kerül semmibe​:grin:
Általában​:joy:

Szerencsére. :grin: Az a baj, hogy ez most nekem is megtetszett. :sweat_smile:

1 kedvelés

Fejben már elköltöttem rengeteg pénzt​:grin:
Most éppen ez a favoritom:
https://www.vapstor.fr/fr/mods/2675-stratum-v10-magnum-opus-matt-by-olc.html

Ez is gyönyörű! :heart_eyes: Fejben már én is. Nem tudom lassan követni sem. De ez a piros (és-vagy) bordó nagyon megfogott. Iszonyat szépek! Évának jó ízlése van! :blush:

2 kedvelés

A pirosra egy low budget megoldás:

2 kedvelés

Ez is nagyon szép! :heart_eyes: Bármi szép amiben van piros. Bár a Pico azért ment tőlem, mert a kupak mindig útban volt. :sweat_smile:

Tegnap kapott a gtr, 3 ev utan uj ringeket , csavarokat. Meg jon ra az uj palast. Meg mindig szepen muzsikal a kicsike.

5 kedvelés

Na ez a vicc kategória! 49 nagyon vastagon a lapka! Mi lenne az 500? :thinking:

Gondolom a márkanév,a design.Így működik a világ sajnos.

3 kedvelés

Igen, itt már az van, hogy egyedit akarsz - fizess. Ez sem gyémánt 510 csatlakozós, se tömör arany érintkezős, és az elektronika előállítása is 872 ft/db sokezres nagyságrendben.
GMO óta tudjuk, hogy egy Louis Vutton plüssmaci 862.000 ft, a babucinak.

5 kedvelés

Hát sajna számomra bűn randára sikeredett ennyike pézért! Eladási csúcsokat nem fog megdönteni az tuti! Budget kategóriába szebbeket talál az ember!

Szerencsére nem vagyunk egyformák.Nekem meg ez a formavilág tetszik.Nekem a Danik tűnnek szürke,jellegtelen cuccosnak.

3 kedvelés

@anon75939458 igen, nem raktam össze fejben, hogy ugyanaz a kettő. :+1: Sajnos egyelőre a másiknál sincs microra, úgyhogy áll a projekt​:roll_eyes::blush:

1 kedvelés

Ízlésen vitázni baromság - mondják egyesek, nagyon jól :grin:

3 kedvelés