Nem matricåznék egy modot ![]()
Ez a lényeg!
HĂĄt sok vĂĄlasztĂĄsom nem volt ez volt az ĂĄrban.. ![]()
Nagyon Rendben van, GratulĂĄlok!
A lényeg neked tetsszen,
a többi levan sz⊠![]()
Tisztelettel
Ăn is Ăgy gondolom csak nem akartam senkit megsĂ©rteni..köszi!
sz⊠eretve ![]()
Tisztelettel
Engem mĂ©g senki nem bĂrt lebeszĂ©lni semmirĆl, ha nekem tetszik, akkor szĂ©p. Ennyi.
PappĂĄs jobban ĂĄll a Taifunnak! Box-ba mĂ©g benne van az anyag, Pro verziĂłnĂĄl mĂĄr spĂłrolĂłsabbra vettĂ©k! Nem tudom a kijelzĆ hibĂĄt javĂtottĂĄk-e a Proba vagy 4-500k itt is elĆ jön! ![]()
Igen ez elĂ©g maszĂv cucc gondolkodom mĂ©g egyet venni..nem hallottam kijelzĆ hibĂĄrĂłl..mi törtĂ©nik?
Nem jĂł a prĂł? Pont azon Ăzzadok, hogy megvegyem-e csilliomillioĂ©rt.
Legtöbb esetben beégnek 4-500000 puff felett. Meg valami lógåsról is ejtenek pår szót. Mindig agyalok, hogy jól mutatna egy a készletbe! Annyira baltåval faragott, hogy håla égnek lebeszélem magam!
De egy tény az 1 az nagyon szép persze pappåsan!
Ăs nem utolsĂł sorban gyĂĄri cucc!
Ez szerintem a legtöbb OLED kijelzĆn kijön egy idĆ utĂĄn. SzĂĄmĂt a fĂ©nyerĆ, Ă©s hogy mennyit aktĂv.
Be Ă©gĂ©s az minden modnĂĄl van ez nem gond van itthon Ălyen kijelzĆmâŠĂ©s nem fĂ©lek kicserĂ©lni..Az egyik 21700-as daniba is beleĂ©gett a 13 watt azt szervizben cserĂ©ltettem.Ăreg vagyok nekem tetszenek ezek a baltĂĄval kĂ©szitett cuccok Ă©s vĂ©gĂŒlis magamnak vettem.. ![]()
Ki kell kapcsolni. Done. ![]()
DaninĂĄl nem jellemzĆ. Taifun valami olcsĂł panelt hasznĂĄlhat szerintem. Vagy volt egy selejtes szĂ©ria. Ki tudja. RĂ©gi hirdetĂ©sekben ki is emeltĂ©k kijelzĆhiba gariba orvosolva!
500 ezer nyomås utån mår bele éghet.. ![]()
A miniben most lesz meg a 10kâŠszĂłval nĂĄlam mĂ©g odĂ©bb van.
Biztos hogy van kĂŒlönbsĂ©g.
Dicodes minĆsĂ©gibb a monochrome OLED-ek terĂ©n is.
Amelyik modokon eddig lĂĄttam halvĂĄnyodĂĄst, beĂ©gĂ©st, azok mondjuk agyig felnyomott fĂ©nyerĆ mellett mentek, hosszĂș kikapcs idĆvel.