Mutasd meg, mid van. 😊 3.0

Nem matricåznék egy modot :slightly_smiling_face:

1 Like

Olyan Van Gogh-os, nekem bejön​:blush:

1 Like

Ez a lényeg!

1 Like

HĂĄt sok vĂĄlasztĂĄsom nem volt ez volt az ĂĄrban.. :man_shrugging:

1 Like

Nagyon Rendben van, GratulĂĄlok!

A lényeg neked tetsszen,
a többi levan sz
 :slight_smile:

Tisztelettel

1 Like

Én is Ă­gy gondolom csak nem akartam senkit megsĂ©rteni..köszi!

2 Likes

sz
 eretve :slight_smile:

Tisztelettel

Engem mĂ©g senki nem bĂ­rt lebeszĂ©lni semmirƑl, ha nekem tetszik, akkor szĂ©p. Ennyi.

PappĂĄs jobban ĂĄll a Taifunnak! Box-ba mĂ©g benne van az anyag, Pro verziĂłnĂĄl mĂĄr spĂłrolĂłsabbra vettĂ©k! Nem tudom a kijelzƑ hibĂĄt javĂ­tottĂĄk-e a Proba vagy 4-500k itt is elƑ jön! :thinking:

Igen ez elĂ©g maszĂ­v cucc gondolkodom mĂ©g egyet venni..nem hallottam kijelzƑ hibĂĄrĂłl..mi törtĂ©nik?

2 Likes

Nem jó a pró? Pont azon ízzadok, hogy megvegyem-e csilliomillioért.

1 Like

Legtöbb esetben beĂ©gnek 4-500000 puff felett. Meg valami lĂłgĂĄsrĂłl is ejtenek pĂĄr szĂłt. Mindig agyalok, hogy jĂłl mutatna egy a kĂ©szletbe! Annyira baltĂĄval faragott, hogy hĂĄla Ă©gnek lebeszĂ©lem magam! :laughing: De egy tĂ©ny az 1 az nagyon szĂ©p persze pappĂĄsan! :grin: És nem utolsĂł sorban gyĂĄri cucc!

1 Like

Ez szerintem a legtöbb OLED kijelzƑn kijön egy idƑ utĂĄn. SzĂĄmĂ­t a fĂ©nyerƑ, Ă©s hogy mennyit aktĂ­v.

4 Likes

Be Ă©gĂ©s az minden modnĂĄl van ez nem gond van itthon Ă­lyen kijelzƑm és nem fĂ©lek kicserĂ©lni..Az egyik 21700-as daniba is beleĂ©gett a 13 watt azt szervizben cserĂ©ltettem.Öreg vagyok nekem tetszenek ezek a baltĂĄval kĂ©szitett cuccok Ă©s vĂ©gĂŒlis magamnak vettem.. :slightly_smiling_face:

2 Likes

Ki kell kapcsolni. Done. :grin:

1 Like

DaninĂĄl nem jellemzƑ. Taifun valami olcsĂł panelt hasznĂĄlhat szerintem. Vagy volt egy selejtes szĂ©ria. Ki tudja. RĂ©gi hirdetĂ©sekben ki is emeltĂ©k kijelzƑhiba gariba orvosolva!

500 ezer nyomås utån mår bele éghet.. :man_shrugging:

3 Likes

A miniben most lesz meg a 10k
szóval nålam még odébb van.

1 Like

Biztos hogy van kĂŒlönbsĂ©g. :+1:Dicodes minƑsĂ©gibb a monochrome OLED-ek terĂ©n is.
Amelyik modokon eddig lĂĄttam halvĂĄnyodĂĄst, beĂ©gĂ©st, azok mondjuk agyig felnyomott fĂ©nyerƑ mellett mentek, hosszĂș kikapcs idƑvel.

2 Likes