Mutasd meg, mid van. 😊 3.0

Ma jött de.hogy mennyi volt ? :thinking:Nem tom öreg vagyok…pedig 2db-ot is vettem…

Melyik ez a kecskés vatta?

Mennyi? :joy: 19-42 :joy:
Fiber n’ cotton

Kendo ugrott be, de fogalmam sincs :sweat_smile:

Raktam ki képet kicsit feljebb.

1 kedvelés

fiber n,cotton a vatta​:grin:

Most Super Sorbot vettem, bár a fém dobozos.
Ahogy néztem nincs raktáron már a legtöbb helyen, valahol le is vették a kínálatból.
Egyébként 2.5 magba bele is megy pont vagy nagyon picit vagy egyáltalán nem kell leszedni belőle.
Most tekertem meg a Taifunt meg a Kayfunt.
Pattogás van azért, de ha meg laza a vatta az a gond, így azért elég feszes benne.
Taifun jobb ízeket adott most első körben.
Mondjuk lehet nekem is direkt pont 2,5 maghoz való vatta kéne, azt nehéz elrontani és nincs az, hogy túl sokat/keveset szedek le belőle. :sweat_smile:
Szerk.: Vape42-n a super sorbot 2,5-ös magba ideálisnak írják. Szóval ez is jó elvileg szedegetés nélkül.

1 kedvelés

Szep jo reggelt!

7 kedvelés

Én szedek le belőle nekem eddig csak 0.3 huzalba sikerült úgy bele húzni leszedés nélkül,hogy nem tette tönkre a tekerést.

Fehérhez fehér. (Szegény Dvarw, most kap helyette egy feketét.) Az a műbőr volt már velem melóban, mégis hófehér maradt.Attól még nem érzem magam csajnak, hogy van egy fehér modom is. V8 -on bejáródott már az új palást. Az a kabalám. Az a heppem, hogy amíg ilyen szépen egyben van, a V7 -tel sem történik újabb baleset.

2 kedvelés

Nálam szokás szerint kupi az asztalon.
Kostolgatom az újakat, meg kimértem hogy a dc pisztáciához van e elég vg. Van​:blush: még a jerikóhoz is, aztán bezár a bazár, kikevertem minden alapomat :sweat_smile:

5 kedvelés

Ha már Dicodes…ha az sbs hype-ra olyan későn (és szerintem rosszul) reagáltak akkor vajon mikor fognak AIO-t piacra dobni?
Kb mikor a by-ka DL/RDL tankot? :grinning:

Dicodes AIO

1 kedvelés

És akkor a Hoko E-ről se feledkezzünk meg :slightly_smiling_face:https://www.instagram.com/modcorporation/?hl=hu

2 kedvelés

Azt gondoltam nyilvánvaló, hogy a Dicodes cég által készített komplett termékre gondoltam…egy Dani AIO-ra.
Tudom, hogy Dicodes board eddig is került már AIO-ba

Na ma meg is jött sourcemore-ról​:grin:
Az akksi fedél még össze nyomás után is kotyog​:thinking:
De ennek tudatában vettem, szóval egy szavam nem lehet.
Mindenesetre nagyon tetszik ez a szett (is):grin:

11 kedvelés

El kellett mennem itthonról és ez jelenthet valamit :rofl:tegnap írtam hogy MÉG nincs 18650 squonkom? :thinking:
Ma már van :smiling_face:
Tudjátok milyen vagyok,egy szinte vadonat új,és a másik is hibátlan :smiling_face:

6 kedvelés

Ezek már fehér hollók.Gratulálok!

Köszönöm uram :hugs:
És ami fontos nem volt sok pénz! Deák meg egy kicsi :wink:
Sok Vapor Giant van a srácnak és felszámolja a dolgait :wink:

1 kedvelés

V5m? Ha van?Szilágyi Andris?