Ma jött de.hogy mennyi volt ? Nem tom öreg vagyok…pedig 2db-ot is vettem…
Melyik ez a kecskés vatta?
Mennyi? 19-42
Fiber n’ cotton
Kendo ugrott be, de fogalmam sincs
Raktam ki képet kicsit feljebb.
fiber n,cotton a vatta
Most Super Sorbot vettem, bár a fém dobozos.
Ahogy néztem nincs raktáron már a legtöbb helyen, valahol le is vették a kínálatból.
Egyébként 2.5 magba bele is megy pont vagy nagyon picit vagy egyáltalán nem kell leszedni belőle.
Most tekertem meg a Taifunt meg a Kayfunt.
Pattogás van azért, de ha meg laza a vatta az a gond, így azért elég feszes benne.
Taifun jobb ízeket adott most első körben.
Mondjuk lehet nekem is direkt pont 2,5 maghoz való vatta kéne, azt nehéz elrontani és nincs az, hogy túl sokat/keveset szedek le belőle.
Szerk.: Vape42-n a super sorbot 2,5-ös magba ideálisnak írják. Szóval ez is jó elvileg szedegetés nélkül.
Én szedek le belőle nekem eddig csak 0.3 huzalba sikerült úgy bele húzni leszedés nélkül,hogy nem tette tönkre a tekerést.
Fehérhez fehér. (Szegény Dvarw, most kap helyette egy feketét.) Az a műbőr volt már velem melóban, mégis hófehér maradt.Attól még nem érzem magam csajnak, hogy van egy fehér modom is. V8 -on bejáródott már az új palást. Az a kabalám. Az a heppem, hogy amíg ilyen szépen egyben van, a V7 -tel sem történik újabb baleset.
Nálam szokás szerint kupi az asztalon.
Kostolgatom az újakat, meg kimértem hogy a dc pisztáciához van e elég vg. Van még a jerikóhoz is, aztán bezár a bazár, kikevertem minden alapomat
Ha már Dicodes…ha az sbs hype-ra olyan későn (és szerintem rosszul) reagáltak akkor vajon mikor fognak AIO-t piacra dobni?
Kb mikor a by-ka DL/RDL tankot?
És akkor a Hoko E-ről se feledkezzünk meg https://www.instagram.com/modcorporation/?hl=hu
Azt gondoltam nyilvánvaló, hogy a Dicodes cég által készített komplett termékre gondoltam…egy Dani AIO-ra.
Tudom, hogy Dicodes board eddig is került már AIO-ba
Na ma meg is jött sourcemore-ról
Az akksi fedél még össze nyomás után is kotyog
De ennek tudatában vettem, szóval egy szavam nem lehet.
Mindenesetre nagyon tetszik ez a szett (is)
El kellett mennem itthonról és ez jelenthet valamit tegnap írtam hogy MÉG nincs 18650 squonkom?
Ma már van
Tudjátok milyen vagyok,egy szinte vadonat új,és a másik is hibátlan
Ezek már fehér hollók.Gratulálok!
Köszönöm uram
És ami fontos nem volt sok pénz! Deák meg egy kicsi
Sok Vapor Giant van a srácnak és felszámolja a dolgait
V5m? Ha van?Szilágyi Andris?