Kösz, hogy szóltál. Elővettem a táblázatot, amit tavaly feltettél, nem is tudom, melyik topikba? De jó, hogy kinyomtattam, és eltettem a dobozba. A kupaké 14 x 1 mm-es, a belső 9 x 1 -es. Az, amit kifogásoltál, az 16 x 1 -es volt. nem a vastagság, hanem az átmérő, ezért nem jó próbálgatni, mert jóval szűkebbet írnak elő, mint ami próbálgatással épp rámegy. Elővettem a tolómérőt, átnéztem az összest, a Dvarw csomagjában találtam is olyat. Sajnos tartalékba így sem maradt. Kezdhetek rá vadászni majd nyugdíjas koromban. Jó tudni, hogy a 16-os attól, hogy nagyon kilátszik, jól zár. De azért az említett méretekből érdemes lesz bevásárolni úgy két tucatot. Aza kupak van a legtöbbet mozgatva. A többi, az évekig kibírja. Nem akarok ezért olaszból rendelni komplett garnitúrát. Inkább a 14 x 1 mm - esből legyen itthon sok.
Hurrá. Szegediek. Azért aggódtam eddig, hogy egy ilyen kis mütyürt postán rendelni, ezrekért hozzák ki. Ha van nekik, vásárolok egész marékkal. Előtte összeírom, mihez mi kell? Az RDA -ké is elég rongyos volt. legalábbis a Csutulu 1929 maga alá vizelt rendesen. Arra is valami Dvarw gumit húztam. előbb- utóbb ebből baj lesz. A boltot meg megkönyvjelzőzöm böngészőben, akkor nem felejtem el.
Hello! Friss hús vagyok, beköszönnék. Jelenleg ezek vannak nálam használatban, a többi a szekrényben vár a sorára.
Üdv a darálóban!
Szia, üdv köztünk
Udv. Jo gozolest.
Légy üdvözölve világunkban. Érezd jól magad!
Köszönöm szépen! Megtörtént. Egy ideje már olvasgattalak benneteket.
Szep paros. Dani micro es v9?
Látom nagy a szerelem
Megértem, gyönyörű szett
Peva71 nek vagy nekem?
Mindkettőtöknek, de ez most neked szólt
Koszonom.
Cö Cö cö! Ilyen nekem is van Apuskám!
Csak nekem a Wish-ről.
A tank is origin klón, a modot meg hát hagyjuk.
Viccet félretéve, használd egészséggel jó sokáig.
jó reggelt mindenkinekén ilyen kis munkás szettel tolom pedig ma meg holnap nem melózokez akadt a kezbe ez a szett.
Más érzés?