Mutasd meg, mid van. 😊 3.0

Neeeem, őőőőő csak párat szoktam venni

Még jó,hogy nem a dohányost szereted úgy mint én mert nagy bajba lennék … :slightly_smiling_face:

Pedig volt a családnak dohány ültetvénye (csak elszívtam) :rofl:

Amúgy a tesztek amiket írok, kb 40%-át kapom tesztelésre

Kéregetek, kuncsorgok :slight_smile: , szemtelen vagyok, aztán csak küldenek valamit “ennek a szerencsétlen” tesztelőnek vagy minek :rofl:

1 kedvelés

Nem akarlak megbántani de őszinte leszek hozzád hisz csapat tag vagy:2 db írásod olvastam maga a teszt frankó én jobban örülnék ha egy helyen lenne…az ízek nem az én villágom.

Egy 16-os van ha érdekel.Ultem palást,ultem drip tip. :slightly_smiling_face:

Nem bántottál meg :grin:, nyilván nem mindenkinek tetszik, vagy a szája íze, de gondolom sok olvasónak segítséget nyújthat a vásárlásban

2 kedvelés

Természetesen és jó,hogy van ennyivel is több a vaperina…

Ezt már én is akartam írni… @Donat @Vaperina_Kinga nem lehetne egy aromatesztek topic? Belemehetne @Tivadar_Szocs társunk összes tesztje, illetve hátha írnának teszteket egyéb polgártársaink is​:+1: mert én is irkáltam anno a dohányos íz topicokba is pl., de úgyis elsikkad.

1 kedvelés

Ez jó ötlet. Legalább lehetne egy helyen olvasni őket, és nem kellene keresgélni.

1 kedvelés

Akkor lehetne már egy menü is hozzá, hogy lehessen böngészni. :stuck_out_tongue_winking_eye:

-Jó liquidek
-Egyéb liquidek

Szívesen :church:

1 kedvelés

Csinálunk egy kis plusz munkát nekik, nem mintha nem dolgoznának így is eleget az oldallal :sweat_smile:

Támogatom, jó ötlet

Kérdés hogy kinek mi a jó? :thinking:

Már van Tesztek kategória ahol egyben van Tivadar összes írása és bárki írhat oda tesztet. :blush:

5 kedvelés

@Janos_Groszeibl Jani barátom ötlete volt :+1:én csak támogatom.

Mottó: ha nincs teszt, nincs kit Sidney :grin:

Tényleg, oda szoktam felrakni :smiling_face_with_three_hearts:

1 kedvelés

Sry, félvak vagyok :wink:köszi

1 kedvelés