Mutasd meg, mid van. 😊 3.0

Neeeem, ƑƑƑƑƑ csak párat szoktam venni

MĂ©g jĂł,hogy nem a dohĂĄnyost szereted Ășgy mint Ă©n mert nagy bajba lennĂ©k 
 :slightly_smiling_face:

Pedig volt a csalĂĄdnak dohĂĄny ĂŒltetvĂ©nye (csak elszĂ­vtam) :rofl:

AmĂșgy a tesztek amiket Ă­rok, kb 40%-ĂĄt kapom tesztelĂ©sre

KĂ©regetek, kuncsorgok :slight_smile: , szemtelen vagyok, aztĂĄn csak kĂŒldenek valamit “ennek a szerencsĂ©tlen” tesztelƑnek vagy minek :rofl:

1 kedvelés

Nem akarlak megbĂĄntani de Ƒszinte leszek hozzĂĄd hisz csapat tag vagy:2 db Ă­rĂĄsod olvastam maga a teszt frankĂł Ă©n jobban örĂŒlnĂ©k ha egy helyen lenne..az Ă­zek nem az Ă©n villĂĄgom.

Egy 16-os van ha érdekel.Ultem palåst,ultem drip tip. :slightly_smiling_face:

Nem bĂĄntottĂĄl meg :grin:, nyilvĂĄn nem mindenkinek tetszik, vagy a szĂĄja Ă­ze, de gondolom sok olvasĂłnak segĂ­tsĂ©get nyĂșjthat a vĂĄsĂĄrlĂĄsban

2 kedvelés

Természetesen és jó,hogy van ennyivel is több a vaperina..

Ezt mĂĄr Ă©n is akartam Ă­rni
 @Donat @Vaperina_Kinga nem lehetne egy aromatesztek topic? Belemehetne @Tivadar_Szocs tĂĄrsunk összes tesztje, illetve hĂĄtha Ă­rnĂĄnak teszteket egyĂ©b polgĂĄrtĂĄrsaink is​:+1: mert Ă©n is irkĂĄltam anno a dohĂĄnyos Ă­z topicokba is pl., de Ășgyis elsikkad.

1 kedvelés

Ez jĂł ötlet. LegalĂĄbb lehetne egy helyen olvasni Ƒket, Ă©s nem kellene keresgĂ©lni.

1 kedvelés

Akkor lehetne mĂĄr egy menĂŒ is hozzĂĄ, hogy lehessen böngĂ©szni. :stuck_out_tongue_winking_eye:

-JĂł liquidek
-Egyéb liquidek

SzĂ­vesen :church:

1 kedvelés

CsinĂĄlunk egy kis plusz munkĂĄt nekik, nem mintha nem dolgoznĂĄnak Ă­gy is eleget az oldallal :sweat_smile:

Tåmogatom, jó ötlet

Kérdés hogy kinek mi a jó? :thinking:

Mår van #tesztek kategória ahol egyben van Tivadar összes íråsa és bårki írhat oda tesztet. :blush:

5 kedvelés

@Janos_Groszeibl Jani baråtom ötlete volt :+1:én csak tåmogatom.

MottĂł: ha nincs teszt, nincs kit Sidney :grin:

Tényleg, oda szoktam felrakni :smiling_face_with_three_hearts:

1 kedvelés

Sry, félvak vagyok :wink:köszi

1 kedvelés