Ez igaz…jöttem már haza a modért.. ![]()
Pénz hátul,mod elől és a telefon….. ezek nélkül sehova ! ![]()
![]()
max a telefon maradt itthon ![]()
Nekem meg hiányzott…termelési tiszta pihenőben ő van a kis zsebben. Bírja az 5 napot, amennyi idő jut ![]()
A nagyok a szürke műhelyben.
1 szettel nem indulok soha több órás eltávra ![]()
Mindjart itt a 2ml- s tankszekcio a kayfun 5SE - hez. Majd rakok fel kepet milyen lett. Ugye alapbol magasabb, mint a prime, pedig ez is 22mm tank.
De jó!
A lányom félt lovon ülni, pedig javasolták mint terápia. De 1 fénykép erejéig ült csak fel anno. ![]()
![]()
Mi is azért hordjuk,hogy ügyesedjen..
Sajnos nálunk neccesebb. Mivel az egyensúlyával is voltak/vannak gondok így nem érezte biztonságban magát. Szédült is rajta nagyon. Így inkább nem vittem többet. De milyen ügyes kisfiad van. ![]()
Első építés sikeres, illetve az elsőt ezen a tankon @Ispy eszközölte, ezúton is köszönet az iránymutatásért, ma saját első építésem, AFC szűkebbre cserélve, Kanthal huzal 2,5-ös magon 5 menet 1,02 OHM lett, 12W-on javult az íze és a szívás élménye is sokkal jobb lett, bejön ez a tank, ezek után kellene egy 16-os meg egy 24-es is, mert ugye jobban nézne ki a 24-es ezen a modon, meg ugye munkás szett, autós szett, templomba járós szett, stb. (kezdődik)
Üdv a klubban
ilyen ez ha egyszer sikerül valamit jól megépíteni,legyen az bármilyen kazán ![]()
És így volt egy haverom a K,az E és így tovább ![]()
Taifun gr one?
Igen. ![]()
A latakiás aromák ebből izlenek a legjobban.
Milyen a palast menete? Mennyire tunik tartosnak? Ugye itt az a menetes resz? Eredeti vagy klon?
A menete teljesen rendben Van.
Klón.
Az első tájfun gtr rendelésemnél rossz volt a palást menete ezért csináltattam eggyet acélból.
De ennél a kazánnál hibátlan minden.
Az ilyen lett hála hajdú szabolcsnak.
Ennek atom biztos a menetezése. ![]()
Na, ilyen is kell majd!
A taifun gtr- nek nem menetes a palastja. Szerintem a gt one- ra gondoltal.
Amugy baba fem palastal.
Igen, gt one.