Ez igazâŠjöttem mĂĄr haza a modĂ©rtâŠ
PĂ©nz hĂĄtul,mod elĆl Ă©s a telefonâŠâŠ ezek nĂ©lkĂŒl sehova ! max a telefon maradt itthon
Nekem meg hiĂĄnyzottâŠtermelĂ©si tiszta pihenĆben Ć van a kis zsebben. BĂrja az 5 napot, amennyi idĆ jut
A nagyok a szĂŒrke mƱhelyben.
1 szettel nem indulok soha több órås eltåvra
Mindjart itt a 2ml- s tankszekcio a kayfun 5SE - hez. Majd rakok fel kepet milyen lett. Ugye alapbol magasabb, mint a prime, pedig ez is 22mm tank.
De jĂł! A lĂĄnyom fĂ©lt lovon ĂŒlni, pedig javasoltĂĄk mint terĂĄpia. De 1 fĂ©nykĂ©p erejĂ©ig ĂŒlt csak fel anno.
Mi is azĂ©rt hordjuk,hogy ĂŒgyesedjenâŠ
Sajnos nĂĄlunk neccesebb. Mivel az egyensĂșlyĂĄval is voltak/vannak gondok Ăgy nem Ă©rezte biztonsĂĄgban magĂĄt. SzĂ©dĂŒlt is rajta nagyon. Ăgy inkĂĄbb nem vittem többet. De milyen ĂŒgyes kisfiad van.
ElsĆ Ă©pĂtĂ©s sikeres, illetve az elsĆt ezen a tankon @Ispy eszközölte, ezĂșton is köszönet az irĂĄnymutatĂĄsĂ©rt, ma sajĂĄt elsĆ Ă©pĂtĂ©sem, AFC szƱkebbre cserĂ©lve, Kanthal huzal 2,5-ös magon 5 menet 1,02 OHM lett, 12W-on javult az Ăze Ă©s a szĂvĂĄs Ă©lmĂ©nye is sokkal jobb lett, bejön ez a tank, ezek utĂĄn kellene egy 16-os meg egy 24-es is, mert ugye jobban nĂ©zne ki a 24-es ezen a modon, meg ugye munkĂĄs szett, autĂłs szett, templomba jĂĄrĂłs szett, stb. (kezdĆdik)
Ădv a klubban ilyen ez ha egyszer sikerĂŒl valamit jĂłl megĂ©pĂteni,legyen az bĂĄrmilyen kazĂĄn
Ăs Ăgy volt egy haverom a K,az E Ă©s Ăgy tovĂĄbb
Taifun gr one?
Igen.
A latakiĂĄs aromĂĄk ebbĆl izlenek a legjobban.
Milyen a palast menete? Mennyire tunik tartosnak? Ugye itt az a menetes resz? Eredeti vagy klon?
A menete teljesen rendben Van.
KlĂłn.
Az elsĆ tĂĄjfun gtr rendelĂ©semnĂ©l rossz volt a palĂĄst menete ezĂ©rt csinĂĄltattam eggyet acĂ©lbĂłl.
De ennél a kazånnål hibåtlan minden.
Az ilyen lett hĂĄla hajdĂș szabolcsnak.
Ennek atom biztos a menetezése.
Na, ilyen is kell majd!
A taifun gtr- nek nem menetes a palastja. Szerintem a gt one- ra gondoltal.
Amugy baba fem palastal.
Igen, gt one.