Mutasd meg, mid van. 😊 3.0

Ez igaz…jöttem már haza a modért.. :slightly_smiling_face:

Pénz hátul,mod elől és a telefon….. ezek nélkül sehova ! :joy::joy::joy:max a telefon maradt itthon :grin:

Nekem meg hiányzott…termelési tiszta pihenőben ő van a kis zsebben. Bírja az 5 napot, amennyi idő jut :slightly_smiling_face:
A nagyok a szürke műhelyben.

1 szettel nem indulok soha több órás eltávra :grin:

3 Likes

Mindjart itt a 2ml- s tankszekcio a kayfun 5SE - hez. Majd rakok fel kepet milyen lett. Ugye alapbol magasabb, mint a prime, pedig ez is 22mm tank.

1 Like

Hideg van..

7 Likes

De jó! :heart_eyes: A lányom félt lovon ülni, pedig javasolták mint terápia. De 1 fénykép erejéig ült csak fel anno. :slightly_smiling_face::woman_shrugging:

5 Likes

Mi is azért hordjuk,hogy ügyesedjen..

4 Likes

Sajnos nálunk neccesebb. Mivel az egyensúlyával is voltak/vannak gondok így nem érezte biztonságban magát. Szédült is rajta nagyon. Így inkább nem vittem többet. De milyen ügyes kisfiad van. :smiling_face_with_three_hearts:

4 Likes

Első építés sikeres, illetve az elsőt ezen a tankon @Ispy eszközölte, ezúton is köszönet az iránymutatásért, ma saját első építésem, AFC szűkebbre cserélve, Kanthal huzal 2,5-ös magon 5 menet 1,02 OHM lett, 12W-on javult az íze és a szívás élménye is sokkal jobb lett, bejön ez a tank, ezek után kellene egy 16-os meg egy 24-es is, mert ugye jobban nézne ki a 24-es ezen a modon, meg ugye munkás szett, autós szett, templomba járós szett, stb. (kezdődik)

9 Likes

Üdv a klubban :grin:ilyen ez ha egyszer sikerül valamit jól megépíteni,legyen az bármilyen kazán :smiling_face:

5 Likes

És így volt egy haverom a K,az E és így tovább :grin:

1 Like

7 Likes

Taifun gr one?

Igen. :blush:
A latakiás aromák ebből izlenek a legjobban.

Milyen a palast menete? Mennyire tunik tartosnak? Ugye itt az a menetes resz? Eredeti vagy klon?

A menete teljesen rendben Van.
Klón.
Az első tájfun gtr rendelésemnél rossz volt a palást menete ezért csináltattam eggyet acélból.
De ennél a kazánnál hibátlan minden.

Az ilyen lett hála hajdú szabolcsnak.
Ennek atom biztos a menetezése. :wink:

5 Likes

Na, ilyen is kell majd!

1 Like

A taifun gtr- nek nem menetes a palastja. Szerintem a gt one- ra gondoltal.

Amugy baba fem palastal.

Igen, gt one.