Mutasd meg, mid van. 😊 3.0

13 kedvelés

Most van időd,ígérem nem rendetlenkedünk :grin::wink::smiling_face:

3 kedvelés

Old school RDA a Darkstar Cola Cherryjével fantasztikus!

11 kedvelés

Nagytakarítás Done. Heppi Morgen mindekinek.

Mi akadt a kezembe? 8 hete érik. Próba kóstolás 1 ml betölt…és én szerintem rosszul vagyok összerakva​:grin::pleading_face:nem ízlik annyira, mint vártam…talán a dió nekem nem jön be aromákban.
Klassz napot mindenkinek!

8 kedvelés

Lehet forgatni a kijelzőt a menűben megtalálod… :slightly_smiling_face:

1 kedvelés

Köszi, mostanra minden IS megvan :wink: de egyébként jobb kézre így jó a tájolás​:+1:

Ez a Marshall igen jó illatos is​:roll_eyes::grin:

Nagyon jó lett az e8-ad tetszik. Büdös???

2 kedvelés

Nekem az arbiter solo-nak van ilyesmi driptip-je, ami szűk dl-re van.

Nincs semmi baja, csak eszerint amiben dió van, az nekem nem való.
Áthatóbb az illata, és szivarosabb mint pl. a DC széria. Menő szivarnillat, azzal nincs baj, de érezni is :grin:Erősebb is ízre.

E8 nekem is sokkal jobban tetszik, mióta D. :wink: Plusz megkapta a minőségi forrasztást, vezetékek is cserélve ahol nem tetszett.

3 kedvelés

Azt úgy kell…én elakadtam csak vastag vezeték van rendelnem kell 20awg-ét…

Amit nem baántottam, majd kiderül, mennyit bír (bar masszív ez a rész), az 510-re menő kis vezetékfarkinca. Mert az ugye mozog.

(Ha bármilyen liquidben egy kicsit is hasonlót érzek, mint az M-type, akkor minden bajom lesz :grin:szerintem ez a megfejtése a Marshallnak. Mindenhol 4.9-es átlagpontszáma van…)

M-Type az mocsok szar 100ml elég egy fél évre imádom amúgy heti egyszer megkinzom magam vele… :slightly_smiling_face:
Én minden kábelt cserélem…

1 kedvelés

Ebben minimális agresszió van, de ott van (csak a Dió, mi más…).

Kínzod? :grin:Az egyetlen leves, amit kiöntöttem bosszúból, mert felkavarta a bélésem.

1 kedvelés

Rám jött a dl-ezés​:sweat_smile::rofl:
A két jól bevált szettel​:blush:

8 kedvelés

Ma esti , uj vatta , uj tekeres.

8 kedvelés

Séta előtti lazulás

10 kedvelés

Szépen el is ernyedt :grin::+1:a black paplanyon.

Ebben a korban már csak a derék kemény. :smile:

1 kedvelés

7 kedvelés

De furán nyetlik a taifun balra! :joy: Lehet néha másik kézzel kéne használni? :joy::joy::joy:

1 kedvelés