MogyorĂłvaj kanĂĄllal ĂŒvegbĆl!
Ăgy kĂŒldtem , hogy ha valaki nem akarja egyben akkor egy prĂłba adag, Ă©s utĂĄnna egy normĂĄlis.De igen ha te bĂĄtor vagy akkor kb. 130ml
Tisztelettel
Mivel a szƱk drip tip lassĂtja a levegĆ ĂștjĂĄt Ăgy lehet az is. Nincs kizarva. Szerintem Ă©n Ă©rzĂ©keny lettem a nikkelre az idĆk sorĂĄn. MĂĄr a szƱkebb tankokbĂłl nem fĂĄj a fogam, ha kanthal van benne. De az SS-tĆl sajog ugyanĂșgy. Most a Kayfun teszt alatt nem gyĆztem gyĂłgyszert szedni.
Nekem nem fåj, hanem mintha mozognånak, ki akarnånak esni. Mår enni is csak félve ettem. De ezzel a drip tippel nem érzem
Ez mƱanyag, nem fĂ©mâŠ
Igen, igen! Nem is allergiĂĄra gondoltam, hanem hogy tĂșl szƱk a drip tip
BĂĄtor vagyokâŠhisz nĆs vagyokâŠ
A vĂĄkuum miatt mĂĄshogy szivjuk a szƱk drip tipet. Ăgy igen, ebben is igazad van.
HĆs, mert nĆs
Ăn ezĂ©rt nem kockĂĄztatom a szĂ©psĂ©gem Kanthal forever mindenbe issssâ
MĂ©g a kanĂĄl is csak elrontja.
Nem lettem szebb miĂłta kanthĂĄlt hasznĂĄlok, Ășgyhogy ez csak a Te sajĂĄtossĂĄgod.
ExtrĂ©m sport nĆsnek lenni.
Ezt Ă©n nem tudom
Ăn seâŠ(mondjuk Ă©n gyönyörƱ vagyok)
Tudod mennyit fiatalodtam?
MĂĄr bocsĂĄnat nem nĂ©zek ki alkoholizĂĄtornak olyan volt az arcom mint akik remegnek a âbĂłtâ elĆtt
Persze honnan is csak azt mondod egy kicsit balra mĂ©g egy kicsit balra ĂĄh nem lesz jĂł akkor jobbra mĂ©g jobbra Ă©s egyĂ©b irĂĄnyok permutĂĄciĂłja . Akkor a fĂ©rj szemszögĂ©bĆl idegi Ă©s fizikai alapon extrĂ©m
Ăn nem mondom senkinek, hanem csinĂĄlom
KönnyƱ annak aki örökifjĂș.
Bizonyos kor fölött mĂĄr ezt mondjĂĄk sajnĂĄlatbĂłlâŠ