Mutasd meg, mid van. 😊 3.0

Több hĂ©t agyalĂĄs utĂĄn vĂ©gĂŒl ez lett :grimacing::grimacing::grimacing:

12 kedvelés

Kívåncsi leszek a véleményedre, én próbåltam egy tank erejéig, de nekem a bishop jobban adja! Vårom a véleményed! :wink:

1 kedvelés

JĂłl ki talĂĄltad.GratulĂĄlok!

3 kedvelés

Csak Ășgy gyorsba össze dobtam azzal a szetĂĄppal amivel a bishopot hajtom @Elek_Segits ! JĂł lesz ez, de mĂ©g majd vallatom kicsit! :slightly_smiling_face: :wink:

9 kedvelés

Szia @Somaba70 Ăšn most vallatom mivel az asszonynak vettem de Ă­zre elsƑ benyomĂ skĂšnt a Bishop nekem jobban adja mint a Ripley ,jĂł Ă­zeket produkĂ l de Bishop nekem is jobban be jön

1 kedvelés

RobikĂĄm! Sajna nem az enyĂ©m volt a tank, Ă­gy nem tudtam vallatni rendesen, de remĂ©lem megtalĂĄlod a tutit hozzĂĄ! Szerintem azĂ©rt kĂ©ne annyit tudnia mint a bishopnak, bĂĄr a fene tudja! Ha esetleg megtalĂĄlod a tutit jelezz lĂ©gyszi, mert akkor megcsinĂĄlom az ismerƑsömnek, amĂșgy neki is jobban Ă­zlik a bishop, de neki a ripley tetszett, mondtam is neki, hogy akkor csak nĂ©zegesse! :slightly_smiling_face:

1 kedvelés

Passzol a cucc nagyon! FĂ©m palĂĄsttal meg maga lenne a csĂșcs!:thinking:

@Elek_Segits Ɛszinte leszek veled, holnap akartam be ĂŒzemelni, de a fiam nem hagyott addig amĂ­g nem dobtam össze. :slightly_smiling_face: Majd a fĂ©mmel is megprĂłbĂĄlom, de szerintem azzal nem fogom hosszĂș tĂĄvon hasznĂĄlni, mert nem lĂĄtom benne a levest, Ă©s nem szeretnĂ©k szĂĄrazat kapni, hĂĄla isten mĂĄr elfelejtettem, hogy milyen az, de az rĂ©mlik, hogy nem kellemes! :joy:

2 kedvelés

Nah most kicsit jàtszottam vele , kivettem kùt vezetƑ liquvid csƑvetcskùt

Mesh lapokkal helyetesitettem ùs làm mindjàrt màs a liquvid àramlàsa ùs màr izre is tutti ezeket a csƑvecskùket nem igazán talàltàk el hozzá sajnos nem jól vezeti a liquvidet

1 kedvelés

Hamar råérzel mikor van itt az ideje utåntölteni! Szerintem fém alól jobb ízek jönnek!

1 kedvelés

Köszönöm, ki fogom próbålni! :handshake:

1 kedvelés

Na Robi, alakul ez, szuper, mondjuk a hilda féle sodronyos megoldås szerintem jobb mint ez a csöves, de nincs kizårva, hogy a régi módszer is jó lenne, amikor lemegy a tankba a vatta, nem tudom! :slightly_smiling_face:

Azt is kiprobĂ lom a jĂł öreg vattĂ s verziĂłt is majd​:slightly_smiling_face::ok_hand::+1::handshake:

Szerintem a vattĂĄs verziĂł addig mƱködik, amĂ­g tele van a tank liquiddel. Ahogy fogy, lassul a lĂ©ellĂĄtĂĄs. Persze vatta fĂŒggƑ ez is. De nagyon kĂ­vĂĄncsi vagyok mi lesz a befutĂł. :blush: Laci Ășgyis mindent megold. :hugs:

1 kedvelés

Pont ma jött meg nekem is a Ripley :smiley:

1 kedvelés

Csak most eszmĂ©lek rĂĄ, hogy mennyire bejövƑs az oldal gombos megoldĂĄs. :blush:

Nem gyƑzöm elĂ©gszer megköszönni @Janos_Groszeibl :hugs::heart::kissing_heart:

9 kedvelés

SzÚp összeållított kis szett :+1::ok_hand:

Köszönöm. :hugs: Nagyon kényelmes ez most nekem, a sok 2 akkus utån. :blush:

4 kedvelés

Èn pl a Neekohoz rendeltem mÚg egy OBS Engine - T majd mihelyt megjönnek posztolom :slightly_smiling_face: Hasznåld egészséggel :wind_face:

4 kedvelés

Alig vĂĄrom a vĂ©lemĂ©nyedet a Neeko-rĂłl. :blush: Én szerettem, jĂł Ă­z, jĂł gƑz. Köszönöm. :smiling_face_with_three_hearts:

2 kedvelés