Több hĂ©t agyalĂĄs utĂĄn vĂ©gĂŒl ez lett
KĂvĂĄncsi leszek a vĂ©lemĂ©nyedre, Ă©n prĂłbĂĄltam egy tank erejĂ©ig, de nekem a bishop jobban adja! VĂĄrom a vĂ©lemĂ©nyed!
JĂłl ki talĂĄltad.GratulĂĄlok!
Csak Ășgy gyorsba össze dobtam azzal a szetĂĄppal amivel a bishopot hajtom @Elek_Segits ! JĂł lesz ez, de mĂ©g majd vallatom kicsit!
Szia @Somaba70 Ăšn most vallatom mivel az asszonynak vettem de Ăzre elsĆ benyomĂ skĂšnt a Bishop nekem jobban adja mint a Ripley ,jĂł Ăzeket produkĂ l de Bishop nekem is jobban be jön
RobikĂĄm! Sajna nem az enyĂ©m volt a tank, Ăgy nem tudtam vallatni rendesen, de remĂ©lem megtalĂĄlod a tutit hozzĂĄ! Szerintem azĂ©rt kĂ©ne annyit tudnia mint a bishopnak, bĂĄr a fene tudja! Ha esetleg megtalĂĄlod a tutit jelezz lĂ©gyszi, mert akkor megcsinĂĄlom az ismerĆsömnek, amĂșgy neki is jobban Ăzlik a bishop, de neki a ripley tetszett, mondtam is neki, hogy akkor csak nĂ©zegesse!
Passzol a cucc nagyon! FĂ©m palĂĄsttal meg maga lenne a csĂșcs!
@Elek_Segits Ćszinte leszek veled, holnap akartam be ĂŒzemelni, de a fiam nem hagyott addig amĂg nem dobtam össze. Majd a fĂ©mmel is megprĂłbĂĄlom, de szerintem azzal nem fogom hosszĂș tĂĄvon hasznĂĄlni, mert nem lĂĄtom benne a levest, Ă©s nem szeretnĂ©k szĂĄrazat kapni, hĂĄla isten mĂĄr elfelejtettem, hogy milyen az, de az rĂ©mlik, hogy nem kellemes!
Nah most kicsit jĂ tszottam vele , kivettem kĂšt vezetĆ liquvid csĆvetcskĂšt
Mesh lapokkal helyetesitettem Ăšs lĂ m mindjĂ rt mĂ s a liquvid Ă ramlĂ sa Ăšs mĂ r izre is tutti ezeket a csĆvecskĂšket nem igazĂĄn talĂ ltĂ k el hozzĂĄ sajnos nem jĂłl vezeti a liquvidet
Hamar rĂĄĂ©rzel mikor van itt az ideje utĂĄntölteni! Szerintem fĂ©m alĂłl jobb Ăzek jönnek!
Köszönöm, ki fogom próbålni!
Na Robi, alakul ez, szuper, mondjuk a hilda féle sodronyos megoldås szerintem jobb mint ez a csöves, de nincs kizårva, hogy a régi módszer is jó lenne, amikor lemegy a tankba a vatta, nem tudom!
Azt is kiprobĂ lom a jĂł öreg vattĂ s verziĂłt is majdâ
Szerintem a vattĂĄs verziĂł addig mƱködik, amĂg tele van a tank liquiddel. Ahogy fogy, lassul a lĂ©ellĂĄtĂĄs. Persze vatta fĂŒggĆ ez is. De nagyon kĂvĂĄncsi vagyok mi lesz a befutĂł. Laci Ășgyis mindent megold.
Pont ma jött meg nekem is a Ripley
Csak most eszmĂ©lek rĂĄ, hogy mennyire bejövĆs az oldal gombos megoldĂĄs.
Nem gyĆzöm elĂ©gszer megköszönni @Janos_Groszeibl
SzĂšp összeĂĄllĂtott kis szett
Köszönöm. Nagyon kényelmes ez most nekem, a sok 2 akkus utån.
Ăn pl a Neekohoz rendeltem mĂšg egy OBS Engine - T majd mihelyt megjönnek posztolom HasznĂĄld egĂ©szsĂ©ggel
Alig vĂĄrom a vĂ©lemĂ©nyedet a Neeko-rĂłl. Ăn szerettem, jĂł Ăz, jĂł gĆz. Köszönöm.