Mutasd meg, mid van. 😊 3.0

Ma Ă©n is megrendeltem :slight_smile: (tanĂșm is van rĂĄ)

Én biztos a BF-60at teszem bele.
Ha azzal elƑrĂ©bb vagy jövƑ hĂłnap elejĂ©n,
innen rendelek https://www.2fdeal.com/ (csavart, negatĂ­v Ă©rintkezƑt stb.) Ă©s fedelet is,
ha kell meg kinézel valamit nagyon szívesen rendelek neked is.

Tisztelettel

1 kedvelés

Köszönöm ismerem az oldalt..igen mĂĄr ĂĄllĂ­tottam a negatĂ­von de ja egy ĂĄllithatĂł negatĂ­vcsati kell az tuti
megnĂ©zem mik vannak..

1 kedvelés

RitkĂĄn szoktam DL-ezni de most Ășjra elkapott .

Medusa juice grape +heisenberg keverék. :+1:

8 kedvelés

Aranyos kombĂł..

1 kedvelés

Szerintem ĂșjkorĂĄban se volt ilyen szĂ©p. Köszönöm @Janos_Groszeibl a mod polĂ­rozĂĄst :slightly_smiling_face::star_struck::hugs:

5 kedvelés

Nagyon szĂ­vesen! Ha gondolod hozzĂĄ igazitom a v9-et..

4 kedvelés

Köszönöm, majd kĂ©sƑbb lehet Ă©lnĂ©k a lehetƑsĂ©ggel :hugs:

jöhet bårmikor..

2 kedvelés

Szép lett! Csilli-villi! :smiley:

Polir nagyhatalom. EttƑl fĂ©nyesebb csak akkor lehet mĂĄr ha lemarnak belƑle 1 micront :grin:

2 kedvelés

FĂșrĂł tokmĂĄny vagy lihegƑs polir volt ?

lihegƑs.. :joy:

Van gravĂ­rozĂł szettem azzal Ășgyszoktam polĂ­rozni , hogy egy csavarral fel fogatok a rongy korongot amit csinĂĄlok. Kb 2,5-3 cm ĂĄtmĂ©rƑjƱ szokott lenni . Kell egy db kis mƱanagy 1cm atmĂ©rƑvel meg hasznĂĄlt poliĂ©szteres ruha / mikroszĂĄlas rongy amit nem sajnĂĄlsz . Körbe vĂĄgod rĂĄ hĂșzod Ă©s a szĂ©leitƑl fĂ©l centire össze varĂĄtod vagy varrod a mƱanagyhoz is hozzĂĄ tƱzöd ide elĂ©g a gemkapocs . TadĂĄ rongy korong vax hoz is jĂł ha sok benne a pamut. PolĂ­rozĂł ĂĄlvĂĄny az akus fĂșrĂł , bolha , satu :grin:

1 kedvelés

Lehet Ă­gy is.. nekem van polĂ­rozĂł gĂ©pem autĂłhoz a sajĂĄt dolgaim azzal szoktam De @Peva71-Ă© TitĂĄnbĂłl van ezt az anyagot nem ismertem Ă©s kĂ©zzel polĂ­roztam csak a fĂ©nyesĂ­tƑ pasztĂĄt hordtam fel dremelel amĂ­vel vĂ­gyĂĄzni kell mert magas a fordulatszĂĄma.

1 kedvelés

PolĂ­rozĂł gĂ©pem nekem is van kocsira de az csak nagy macerĂĄnal veszem elƑ. PreferĂĄlom a kezemet kasznira olyan jĂłl esƑ dolog simogatni :rofl::grin:.
Kisebb dolgokra van nekem ez a meg szokås felni, fényszó/foncsor illetve most a mini 134 re :sign_of_the_horns:

Ízek megint semmi, jöhetnek a mentolosak :sweat_smile:

3 kedvelés

Barátkozom a kicsivel

14 kedvelés

Mutatós a kicsike! Gratula hozzá! ElsƑ benyomások?

1 kedvelés

Ez egy klón de rendben van kapni fogja a jó elektronikát
nem bíztam benne de pozitív csalódás.

3 kedvelés

Ma jott meg a kicsike.

11 kedvelés