Ma én is megrendeltem
(tanĂșm is van rĂĄ)
Ăn biztos a BF-60at teszem bele.
Ha azzal elĆrĂ©bb vagy jövĆ hĂłnap elejĂ©n,
innen rendelek https://www.2fdeal.com/ (csavart, negatĂv Ă©rintkezĆt stb.) Ă©s fedelet is,
ha kell meg kinĂ©zel valamit nagyon szĂvesen rendelek neked is.
Tisztelettel
1 kedvelés
Köszönöm ismerem az oldalt..igen mĂĄr ĂĄllĂtottam a negatĂvon de ja egy ĂĄllithatĂł negatĂvcsati kell az tutiâŠmegnĂ©zem mik vannak..
1 kedvelés
RitkĂĄn szoktam DL-ezni de most Ășjra elkapott .
Medusa juice grape +heisenberg keverék. 
8 kedvelés
Peva71
3565
5 kedvelés
Nagyon szĂvesen! Ha gondolod hozzĂĄ igazitom a v9-et..
4 kedvelés
Peva71
3567
Köszönöm, majd kĂ©sĆbb lehet Ă©lnĂ©k a lehetĆsĂ©ggel 
Elek_Segits
(Elek SegĂts)
3569
Szép lett! Csilli-villi! 
Tyutyika
(GĂĄlik TamĂĄs)
3570
Polir nagyhatalom. EttĆl fĂ©nyesebb csak akkor lehet mĂĄr ha lemarnak belĆle 1 micront 
2 kedvelés
Tyutyika
(GĂĄlik TamĂĄs)
3571
FĂșrĂł tokmĂĄny vagy lihegĆs polir volt ?
Tyutyika
(GĂĄlik TamĂĄs)
3573
Van gravĂrozĂł szettem azzal Ășgyszoktam polĂrozni , hogy egy csavarral fel fogatok a rongy korongot amit csinĂĄlok. Kb 2,5-3 cm ĂĄtmĂ©rĆjƱ szokott lenni . Kell egy db kis mƱanagy 1cm atmĂ©rĆvel meg hasznĂĄlt poliĂ©szteres ruha / mikroszĂĄlas rongy amit nem sajnĂĄlsz . Körbe vĂĄgod rĂĄ hĂșzod Ă©s a szĂ©leitĆl fĂ©l centire össze varĂĄtod vagy varrod a mƱanagyhoz is hozzĂĄ tƱzöd ide elĂ©g a gemkapocs . TadĂĄ rongy korong vax hoz is jĂł ha sok benne a pamut. PolĂrozĂł ĂĄlvĂĄny az akus fĂșrĂł , bolha , satu 
1 kedvelés
Lehet Ăgy is.. nekem van polĂrozĂł gĂ©pem autĂłhoz a sajĂĄt dolgaim azzal szoktam De @Peva71-Ă© TitĂĄnbĂłl van ezt az anyagot nem ismertem Ă©s kĂ©zzel polĂroztam csak a fĂ©nyesĂtĆ pasztĂĄt hordtam fel dremelel amĂvel vĂgyĂĄzni kell mert magas a fordulatszĂĄma.
1 kedvelés
Tyutyika
(GĂĄlik TamĂĄs)
3575
Bea
(BudavĂĄri BeĂĄta )
3576
Ăzek megint semmi, jöhetnek a mentolosak 
3 kedvelés
BarĂĄtkozom a kicsivelâŠ
14 kedvelés
Elek_Segits
(Elek SegĂts)
3579
MutatĂłs a kicsike! Gratula hozzĂĄ! ElsĆ benyomĂĄsok?
1 kedvelés
Ez egy klĂłn de rendben van kapni fogja a jĂł elektronikĂĄtâŠnem bĂztam benne de pozitĂv csalĂłdĂĄs.
3 kedvelés