Mutasd meg, mid van. 😊 3.0

Nem nem, biztos nem 6-os lesz, mert csak 10-es van. :rofl:

Szegény. Már most látom, hogy nem fog kelleni neki :slightly_smiling_face:
Ott a fánkos. Az csak 3as

1 kedvelés

Gondolod? Töltött cigit szív, de először majd a caimanon tesztelünk egyet, max keverek neki valami gyenge lötyit.

1 kedvelés

Szerintem a 10-es sok lesz neki kezdésnek, de próba cseresznye :slightly_smiling_face:

1 kedvelés

Gondoltam én is rá, csak nem tudom egy ilyen fánkos mennyire nyírni ki a porit 5 perc alatt.

Én véletlen a pisztáciást tettem bele és még él :joy: mondjuk csak egy tanknyit szívtam azzal

Most van 1 0.6 ohmos, 2 0.8 ohmos és egy 1 ohmos porim hozzá, szerinted melyiket érdemes próbálni?

Egyébként csütörtök reggel óta folyamatosan használva van. Volt benne már mindenféle, kokszolós is és még nem érzek változást.

1 kedvelés

Nekem az 1ohmos jött be inkább. A 0,6ost mondjuk nem is próbáltam. Jó a 0.8 is, de magasabb Watt megy hozzá, és ha túl gyakran szívja kicsit melegszik a szipka vagy nem tudom ezen hogy hívják :slightly_smiling_face:

Levegővel nyitva is melegszik?

Én nem adok neki levegőt :slightly_smiling_face:
Egyébként kiprobaltam, úgy nem, de úgy én nem tudom szívni :joy::joy:

Na mindegy, most teszteljük, aztán max rendelek még ami bejön, elsőre nem akartam túl sokat, azt hittem a 0.8 és az 1 jó lesz majd…

Szeintem mindkettő jó lesz!

Nem problémásan forró csak érezhetően melegebb a gőz. Én 0.8-as porival használom zárt levegőzővel, és csak láncslukkolva melegszik be.

6 kedvelés

Szerszámok…és új patkány! :point_up:

5 kedvelés

Itt is köszönöm szépen @Peva71 :hugs:egy
Új 3.5 ml kistesó a “tornyok mellé”
Egyik bevált aromámmal öntöttem fel :stuck_out_tongue_winking_eye:
Köszönöm szépen :hugs:

3 kedvelés

Akkor itt is, használd egészséggel :slightly_smiling_face:
A kisebb egyébként izesebb szerinted, vagy nem számít?

4 kedvelés

A TESZT elindult,jelentkezem az infóval szinte azonnal :joy:
A 3x0.6 pinnel haloványan szűkebbnek érzem mint az 1.2-vel,ízben nem érzek változást ez köszönhető az aromának is amit saját kis kacsómmal keverésztem :joy:
Nem,nem érzek ízben eltérést viszont olyan kis aranyos,na meg szép :grinning:
Köszönöm :hugs:

3 kedvelés

Igen, a 3*0.6-ossal picit szűkebb. Valaki itt egyszer szépen kiszámolta, hogy az mennyi is pontosan :slightly_smiling_face:

3 kedvelés