Nem nem, biztos nem 6-os lesz, mert csak 10-es van.
Szegény. Mår most låtom, hogy nem fog kelleni neki
Ott a fĂĄnkos. Az csak 3as
Gondolod? Töltött cigit szĂv, de elĆször majd a caimanon tesztelĂŒnk egyet, max keverek neki valami gyenge lötyit.
Szerintem a 10-es sok lesz neki kezdésnek, de próba cseresznye
Gondoltam Ă©n is rĂĄ, csak nem tudom egy ilyen fĂĄnkos mennyire nyĂrni ki a porit 5 perc alatt.
Ăn vĂ©letlen a pisztĂĄciĂĄst tettem bele Ă©s mĂ©g Ă©l mondjuk csak egy tanknyit szĂvtam azzal
Most van 1 0.6 ohmos, 2 0.8 ohmos és egy 1 ohmos porim hozzå, szerinted melyiket érdemes próbålni?
EgyĂ©bkĂ©nt csĂŒtörtök reggel Ăłta folyamatosan hasznĂĄlva van. Volt benne mĂĄr mindenfĂ©le, kokszolĂłs is Ă©s mĂ©g nem Ă©rzek vĂĄltozĂĄst.
Nekem az 1ohmos jött be inkĂĄbb. A 0,6ost mondjuk nem is prĂłbĂĄltam. JĂł a 0.8 is, de magasabb Watt megy hozzĂĄ, Ă©s ha tĂșl gyakran szĂvja kicsit melegszik a szipka vagy nem tudom ezen hogy hĂvjĂĄk
LevegĆvel nyitva is melegszik?
Ăn nem adok neki levegĆt
EgyĂ©bkĂ©nt kiprobaltam, Ășgy nem, de Ășgy Ă©n nem tudom szĂvni
Na mindegy, most teszteljĂŒk, aztĂĄn max rendelek mĂ©g ami bejön, elsĆre nem akartam tĂșl sokat, azt hittem a 0.8 Ă©s az 1 jĂł lesz majdâŠ
Szeintem mindkettĆ jĂł lesz!
Nem problĂ©mĂĄsan forrĂł csak Ă©rezhetĆen melegebb a gĆz. Ăn 0.8-as porival hasznĂĄlom zĂĄrt levegĆzĆvel, Ă©s csak lĂĄncslukkolva melegszik be.
Itt is köszönöm szépen @Peva71 egy
Ăj 3.5 ml kistesĂł a âtornyok mellĂ©â
Egyik bevålt aromåmmal öntöttem fel
Köszönöm szépen
Akkor itt is, hasznåld egészséggel
A kisebb egyĂ©bkĂ©nt izesebb szerinted, vagy nem szĂĄmĂt?
A TESZT elindult,jelentkezem az infĂłval szinte azonnal
A 3x0.6 pinnel halovĂĄnyan szƱkebbnek Ă©rzem mint az 1.2-vel,Ăzben nem Ă©rzek vĂĄltozĂĄst ez köszönhetĆ az aromĂĄnak is amit sajĂĄt kis kacsĂłmmal keverĂ©sztem
Nem,nem Ă©rzek Ăzben eltĂ©rĂ©st viszont olyan kis aranyos,na meg szĂ©p
Köszönöm
Igen, a 3*0.6-ossal picit szƱkebb. Valaki itt egyszer szépen kiszåmolta, hogy az mennyi is pontosan