Nem nem, biztos nem 6-os lesz, mert csak 10-es van.
Szegény. Már most látom, hogy nem fog kelleni neki
Ott a fánkos. Az csak 3as
Gondolod? Töltött cigit szív, de először majd a caimanon tesztelünk egyet, max keverek neki valami gyenge lötyit.
Szerintem a 10-es sok lesz neki kezdésnek, de próba cseresznye
Gondoltam én is rá, csak nem tudom egy ilyen fánkos mennyire nyírni ki a porit 5 perc alatt.
Én véletlen a pisztáciást tettem bele és még él mondjuk csak egy tanknyit szívtam azzal
Most van 1 0.6 ohmos, 2 0.8 ohmos és egy 1 ohmos porim hozzá, szerinted melyiket érdemes próbálni?
Egyébként csütörtök reggel óta folyamatosan használva van. Volt benne már mindenféle, kokszolós is és még nem érzek változást.
Nekem az 1ohmos jött be inkább. A 0,6ost mondjuk nem is próbáltam. Jó a 0.8 is, de magasabb Watt megy hozzá, és ha túl gyakran szívja kicsit melegszik a szipka vagy nem tudom ezen hogy hívják
Levegővel nyitva is melegszik?
Én nem adok neki levegőt
Egyébként kiprobaltam, úgy nem, de úgy én nem tudom szívni
Na mindegy, most teszteljük, aztán max rendelek még ami bejön, elsőre nem akartam túl sokat, azt hittem a 0.8 és az 1 jó lesz majd…
Szeintem mindkettő jó lesz!
Nem problémásan forró csak érezhetően melegebb a gőz. Én 0.8-as porival használom zárt levegőzővel, és csak láncslukkolva melegszik be.
Itt is köszönöm szépen @Peva71 egy
Új 3.5 ml kistesó a “tornyok mellé”
Egyik bevált aromámmal öntöttem fel
Köszönöm szépen
Akkor itt is, használd egészséggel
A kisebb egyébként izesebb szerinted, vagy nem számít?
A TESZT elindult,jelentkezem az infóval szinte azonnal
A 3x0.6 pinnel haloványan szűkebbnek érzem mint az 1.2-vel,ízben nem érzek változást ez köszönhető az aromának is amit saját kis kacsómmal keverésztem
Nem,nem érzek ízben eltérést viszont olyan kis aranyos,na meg szép
Köszönöm
Igen, a 3*0.6-ossal picit szűkebb. Valaki itt egyszer szépen kiszámolta, hogy az mennyi is pontosan