Jó hogy nem órásat vettem
Így is csodálkozok magamon mennyi időt tudok eltölteni az asztalomnál
Elengedlekvigyázz az úton
A mai napra 7 gepbeállítónkból 3 lett annyira felkészült, hogy be is jöjjön. A mai melóm: elmagyarázni az ukrán kollégáknak, hogy attól hogy mellettük ülök még nem tanultam meg robotokat javítani
Mai nap megleptem magam egy SteamCrave Aromamizer Supreme RDTA v2vel. Ez az első dual coilos tankom. Eddig parádés nagyon.(2x0.4 Ohm acél huzal ez volt hozzá)
Ú forró terület
Amíg tart a tanítási szünet, hál’istennek nekünk sem kell bemenni melóba.
Ma ezekkel szaladgálok. Berserkert csak nem bírtam ki, mégis csak ez az egyetlen gunmetal tankom a Siren óta. Szűkebb, de ízesebb is ezért. Volt a csomagban SS316 28/40 clapton, végül is az lett a nyerő. A nikróm claptonok izzításkor szétégtek a hotspotok miatt. A Szálhuzal SS nekem túl vékony, könnyen hajlik összevissza, Végre kaptam valakitől SS316 claptont. Az elég jól alakítható, és nincs tele hotspottal, mint a nikkel, ráadásul TC módban használható. A vatta is CottonClouds, Pro cotton kombó.
A Pokeren látszik, hogy amióta megvan, éjjel-nappal, melóba is, utcán is, mindig hordozom, sajnos kopik, de még jól működik.
Még ennyi fát… Tán Te vagy a fűtő a kerületben és a fát is viszed mindenhova…?
Jól teszi. Amennyire megy fel a fa ára évről évre érdemes betárazni belőle.
Hú, igaz is! Lehet, nekem is el kellene kezdenem tűzifát tartalékolni. Ugyan még, hogy hogyan alkalmaznám a konvektorokban megoldásra vár, de fa már lenne.
Ennek a szettnek minden darabja @Ispy -től van? Nem kell megijedni, a hosszú palástok még mindig mind teljesen épek. Csupán csak kímélem a fém betekintős palástot. Na meg inkább a szememet. Jobb szeretem, ha belelátok. Úgysem viszem mutogatni sehová. Akkor rátenném a fémet, mert talán az úgy szebb. Szerintem a V8 a V7 -hez képest visszalépés volt. De ez csak feltételezés. Ehhez még járt a különféle hosszú palást kéményekkel, vagy a V8- nál már megszűnt? Tartozéka ez, vagy extra rendelés? Csak mert kíváncsi vagyok. A V8-hoz miért nem volt semmi se?
A tankot János megvette tőlem, hogy ezzel is támogassa az árvákat és elesetteket, szóval az már nem az enyém volt, csak volt az enyém is.
O.K. Akkor köszönöm neki is. Meg gondolom a v8 palástokat és aromát is küldött. Csak jobban néz ki, mint egy egyszerű sima falú henger. Amúgy semmi baj a Dvarwokkal. Csak eddig mindig hirdettem, hogy mindegy a kinézet, csak jó legyen, aztán kiderül: Kell nekem egy rakéta alakú is, meg kell hogy legyen köztük gunmetal. Aminek már tényleg semmi köze az ízéhez. De mégis, mintha a v7 jó volna úgy, ahogy van, nem akarok hozzá gyártani semmit sem. Viszont minden kazánba más drót kerül, ha már annyi van.
Újra a porondon az Ammit a tűrhetően beérett Azhad’s Baffo-val tesztelve. Alatta @Ispy István remek kari ajándéka, fehér szeparátor karika.
Végre kezdem érezni a vape ízeket. (Már ideje volt hogy torkon baxxon egy kicsit, köszi Covix).
Ammit igyekszik, vele nincs baj, még velem van egy kicsi.
jó viszontlátni a th-t okádó szörnyet ránézésre milyen kis ártatlan
Nekem is volt a csomagomban 2 Azhad’s. Az Old times -ra azt mondták,hogy nagyon finom pipa illata van. Azt hiszem, ha olyan helyen járok, teszek én is a kosárba Azhad’s -t.
Ui: Eddig is a bakancslistámon volt, köszönöm annak, aki küldte.
Hasonló Rta-ák…még is más…
Dani lovagok köre bővül