Majd lesz kedvem megcsinálom, végre elpakoltam mindent, most nincs kedvem előszedni megint.
Szépek! Rendes ez az @Ispy
Mondja a barna hera gazdája. ![]()
Kedves @Peva71 Évi, mondanám, hogy ajánlott eladó vagy de még egy buznyákot sem fizettem még neked, lassan te leszel a kedvenc liquid beszállítom. Köszönöm itt is. Megint. Ki tudja már hányadszor. ![]()
Felkészül: @Deepfreeze ![]()
Ja, majdnem elfelejtettem, a nic mennyi? ![]()
3ast szív de most keményit.. ![]()
Hát…akkor még kell gyúrni, hegyilevegő.
![]()
Na most megint mehetek az aromamesterre, félek. ![]()
Jól írja János 3as, és szerintem tetszeni fog! Legalábbis szerintem jó, de ezek a túl desszertesek nekem már nem esnek jól. Na kíváncsian várom, hogy marad vagy megy ![]()
Mesélj már, milyen az új gőzgép, bevált?
Teljesen szuper
…
…de újratöltésnél el kell zárni a levegőzést és vagy fejreállítani, mert különben meglevesedik a mod alatta. ![]()
…nem merem magára hagyni, ezért egész nap csak Őt használom és azóta vészesen fogynak a gyümölcs aromák. ![]()
![]()
![]()
…az Arez mod meg teljesen könnyű fajta, nem tudhatod, hogy a zsebedben van-e és olyan kemény a tűz gomb nyomáspontja, az a biztosan zsebben nem megnyomódós féle.![]()
![]()
![]()
A télapó úgy tudja, hogy fent vagyok egy szuper villanycigi fórumon (V) és ott olvastam, hogy kell nekem ilyen 21700as mod, két új akkuval…![]()
Ma ezzel a szettel gőzölök.
Egyúttal szeretném megköszönni @zssasa azaz Sándor vaper társunknak,a tank helyes vattázásáról küldött képeket.
És természetesen,hatalmas köszönet,mindenkinek,akik hozzászólásaikkal,fotóikkal, engem is megerősítettek abban, hogy ez az rta egy remek választás.
Szia János!
Csak nem a szalagházakból készült a kép? ![]()
Tisztelettel
Szia László!
Igen,ott készült, egész pontosan a bejárati ajtónk előtt. ![]()
Akkor, ezek szerint, Neked is ismerős a hely. ![]()
Visszajött @Zolika tól a kroki, és jött mellé keverni, kóstolni való is
köszönöm szépen! ![]()
Finom a poker… ![]()
Nem Ismerem, de hétvégén keverés lesz ![]()