Majd lesz kedvem megcsinĂĄlom, vĂ©gre elpakoltam mindent, most nincs kedvem elĆszedni megint.
Szépek! Rendes ez az @Ispy
Mondja a barna hera gazdĂĄja.
Kedves @Peva71 Ăvi, mondanĂĄm, hogy ajĂĄnlott eladĂł vagy de mĂ©g egy buznyĂĄkot sem fizettem mĂ©g neked, lassan te leszel a kedvenc liquid beszĂĄllĂtom. Köszönöm itt is. Megint. Ki tudja mĂĄr hĂĄnyadszor.
FelkĂ©szĂŒl: @Deepfreeze
Ja, majdnem elfelejtettem, a nic mennyi?
3ast szĂv de most kemĂ©nyitâŠ
HĂĄtâŠakkor mĂ©g kell gyĂșrni, hegyilevegĆ.
Na most megint mehetek az aromamesterre, félek.
JĂłl Ărja JĂĄnos 3as, Ă©s szerintem tetszeni fog! LegalĂĄbbis szerintem jĂł, de ezek a tĂșl desszertesek nekem mĂĄr nem esnek jĂłl. Na kĂvĂĄncsian vĂĄrom, hogy marad vagy megy
MesĂ©lj mĂĄr, milyen az Ășj gĆzgĂ©p, bevĂĄlt?
Teljesen szuper âŠ
âŠde ĂșjratöltĂ©snĂ©l el kell zĂĄrni a levegĆzĂ©st Ă©s vagy fejreĂĄllĂtani, mert kĂŒlönben meglevesedik a mod alatta.
âŠnem merem magĂĄra hagyni, ezĂ©rt egĂ©sz nap csak Ćt hasznĂĄlom Ă©s azĂłta vĂ©szesen fogynak a gyĂŒmölcs aromĂĄk.
âŠaz Arez mod meg teljesen könnyƱ fajta, nem tudhatod, hogy a zsebedben van-e Ă©s olyan kemĂ©ny a tƱz gomb nyomĂĄspontja, az a biztosan zsebben nem megnyomĂłdĂłs fĂ©le.
A tĂ©lapĂł Ășgy tudja, hogy fent vagyok egy szuper villanycigi fĂłrumon (V) Ă©s ott olvastam, hogy kell nekem ilyen 21700as mod, kĂ©t Ășj akkuvalâŠ
Ma ezzel a szettel gĆzölök.
EgyĂșttal szeretnĂ©m megköszönni @zssasa azaz SĂĄndor vaper tĂĄrsunknak,a tank helyes vattĂĄzĂĄsĂĄrĂłl kĂŒldött kĂ©peket.
Ăs termĂ©szetesen,hatalmas köszönet,mindenkinek,akik hozzĂĄszĂłlĂĄsaikkal,fotĂłikkal, engem is megerĆsĂtettek abban, hogy ez az rta egy remek vĂĄlasztĂĄs.
Szia JĂĄnos!
Csak nem a szalaghĂĄzakbĂłl kĂ©szĂŒlt a kĂ©p?
Tisztelettel
Szia LĂĄszlĂł!
Igen,ott kĂ©szĂŒlt, egĂ©sz pontosan a bejĂĄrati ajtĂłnk elĆtt.
Akkor, ezek szerint, Neked is ismerĆs a hely.
Visszajött @Zolika tól a kroki, és jött mellé keverni, kóstolni való is köszönöm szépen!
Finom a pokerâŠ
Nem Ismerem, de hétvégén keverés lesz