Mutasd meg, mid van. 😊 3.0

Majd lesz kedvem megcsinálom, végre elpakoltam mindent, most nincs kedvem előszedni megint.

2 Likes

Ispy télapó küldött egy csomagot. Kapott egy tesót a barna Hera. :blush: Itt is köszönöm. :hugs::face_blowing_a_kiss:

8 Likes

Szépek! Rendes ez az @Ispy

3 Likes

Mondja a barna hera gazdája. :sweat_smile:

2 Likes

Van ami változik és van ami nem avagy mindig ugyan az, csak másképpen: :deciduous_tree: :fallen_leaf: :snowman_with_snow:

7 Likes

Kedves @Peva71 Évi, mondanám, hogy ajánlott eladó vagy de még egy buznyákot sem fizettem még neked, lassan te leszel a kedvenc liquid beszállítom. Köszönöm itt is. Megint. Ki tudja már hányadszor. :hugs:

Felkészül: @Deepfreeze :joy:

Ja, majdnem elfelejtettem, a nic mennyi? :thinking:

7 Likes

3ast szív de most keményit.. :slightly_smiling_face:

Hát…akkor még kell gyúrni, hegyilevegő. :dash: :stuck_out_tongue_winking_eye:

Na most megint mehetek az aromamesterre, félek. :grimacing:

10 Likes

Jól írja János 3as, és szerintem tetszeni fog! Legalábbis szerintem jó, de ezek a túl desszertesek nekem már nem esnek jól. Na kíváncsian várom, hogy marad vagy megy :joy:

Jaj! Még meg sem mutatattam az új óriás-kerek-szettem.:grin:

7 Likes

Mesélj már, milyen az új gőzgép, bevált?

1 Like

Teljesen szuper :heart_eyes:
…de újratöltésnél el kell zárni a levegőzést és vagy fejreállítani, mert különben meglevesedik a mod alatta. :flushed_face:

…nem merem magára hagyni, ezért egész nap csak Őt használom és azóta vészesen fogynak a gyümölcs aromák. :grin::face_savoring_food::winking_face_with_tongue:

2 Likes

…az Arez mod meg teljesen könnyű fajta, nem tudhatod, hogy a zsebedben van-e és olyan kemény a tűz gomb nyomáspontja, az a biztosan zsebben nem megnyomódós féle.:+1::ok_hand::victory_hand:

A télapó úgy tudja, hogy fent vagyok egy szuper villanycigi fórumon (V) és ott olvastam, hogy kell nekem ilyen 21700as mod, két új akkuval…:grin:

Ma ezzel a szettel gőzölök. :slightly_smiling_face:
Egyúttal szeretném megköszönni @zssasa azaz Sándor vaper társunknak,a tank helyes vattázásáról küldött képeket.
És természetesen,hatalmas köszönet,mindenkinek,akik hozzászólásaikkal,fotóikkal, engem is megerősítettek abban, hogy ez az rta egy remek választás. :slightly_smiling_face:

9 Likes

Szia János!

Csak nem a szalagházakból készült a kép? :slight_smile:

Tisztelettel

2 Likes

Szia László!
Igen,ott készült, egész pontosan a bejárati ajtónk előtt. :slightly_smiling_face:
Akkor, ezek szerint, Neked is ismerős a hely. :slightly_smiling_face:

Visszajött @Zolika tól a kroki, és jött mellé keverni, kóstolni való is :slightly_smiling_face: köszönöm szépen! :hugs:

8 Likes

Finom a poker… :slightly_smiling_face:

1 Like

Nem Ismerem, de hétvégén keverés lesz :slightly_smiling_face:

2 Likes