Mutasd meg, mid van. 😊 3.0

Az,az a gomb ha tĂșl sok jĂłt mutatunk neki Ă©s menekĂŒl :rofl::rofl:

Én se tudtam :rofl: azt a felsƑ sort sose használom​:rofl::rofl::rofl::rofl:

Tessék neked egy cuki db

1 kedvelés

Csak azt ne mondd, hogy ez a tiéd!

1 kedvelés

Nem nekem egy igazån topik dbom van Best of gamer. Rég hasznåltam a gépet kicsit poros :sweat_smile:. De a kontrollerek tisztåk vagy tiszta csokis így Miki jó voltåból :sweat_smile::face_with_symbols_on_mouth:

Engem meg pont a ronda topcap fogott meg benne. A másikkal
olyan lapos :slightly_smiling_face:

Nem "Ă­gy kĂ©pzelem el @Ispy -t " , hanem hatĂĄrozottan biztos vagyok benne, hogy ez Ƒ!

HĂșha. Akkor Ă©n egy ĂĄl Ispyvel ĂŒzleteltem?! :thinking:

Az a hétköznapi skinem. :rofl:

3 kedvelés

Brown Tabak Ă©s muzsika (sajna erƑsen fogy, itthon meg alig kapni, de a Tabak Royal Golddal holtversenyben aranyĂ©rmes kategĂłriĂĄjĂĄban​:+1:).

8 kedvelés

Hmm :thinking: akkor van egy prém skined is ?

:blush:

8 kedvelés

Sajna annyit a szolncukorĂłl , hogy olyan ĂĄrban van :face_with_symbols_on_mouth: inkĂĄbb Lindor golyĂł lesz a fĂĄn. :face_savoring_food:

2 kedvelés

1500 a bombonetti szalonnacukor, ez meg tibi, nem volt most drĂĄga, 2000 volt egy doboz. SokĂĄig ĂĄlltunk a gyerekkel melyik legyen, örĂŒltem, hogy ez is meg lett. :sweat_smile: Ja, mondjuk nem 1 kiló

1 kedvelés

AzĂ©rt mondom a minƑsĂ©gi pĂĄr szĂĄzzal több mint a no name Ă©s olyan ĂĄrban vesztegetni a harmad rangĂș vackokat , hogy kinyĂ­lik a fĂ©nykard a zsebemben.
Szép tetkó :+1:

3 kedvelés

Köszönöm. :slightly_smiling_face: HĂĄt Ă­gy jobban belegondolkozva tĂ©nyleg nem volt olcsĂł. :thinking: De mĂ©g idƑben vettem, szerintem karĂĄcsony elƑtt felmegy az ĂĄra. Majd ĂșjĂ©v utĂĄn meg a tibi is 1500 lesz. :sweat_smile:

Nagy ĂŒzlet lĂĄnc sajĂĄt mĂĄrka gagyi bevonĂłs 1750/kg :face_with_symbols_on_mouth::face_with_symbols_on_mouth::face_with_symbols_on_mouth::face_with_symbols_on_mouth:. Lindor kg ĂĄr 2200 igaz dobozos de megĂ©ri fƑleg az igazi Ă©t csokis benne :smiling_face:

1 kedvelés

Piacon Ă©rdemes venni, de most nincs ott sincs. Pedig direkt figyeltem, ott 800-1000 Ft között szokott lenni 1kg. November vĂ©gĂ©tƑl mĂĄr kinn szoktak lenni az ĂĄrusok. IdĂ©n hogy hova lettek nem tudom. De dupla ĂĄron vettem fele annyit, hurrá
 Mindegy Ă©n mĂĄr ki mĂ©rgelƑdtem magam. Finom, a gyereknek is Ă­zlik, mĂĄs Ășgysem szĂĄmĂ­t. :blush:

3 kedvelés

BlackStar Ultimate MTL Coil Jig XL 2.75-magon tekerve, szeretett By-Ka SE! :wink:

9 kedvelés

Kedvenc Jigem..:slightly_smiling_face: