Az,az a gomb ha tĂșl sok jĂłt mutatunk neki Ă©s menekĂŒl ![]()
![]()
Ăn se tudtam
azt a felsĆ sort sose hasznĂĄlomâ![]()
![]()
![]()
![]()
Csak azt ne mondd, hogy ez a tiéd!
Nem nekem egy igazån topik dbom van Best of gamer. Rég hasznåltam a gépet kicsit poros
. De a kontrollerek tisztĂĄk vagy tiszta csokis Ăgy Miki jĂł voltĂĄbĂłl ![]()
![]()
Engem meg pont a ronda topcap fogott meg benne. A mĂĄsikkalâŠolyan lapos ![]()
Nem "Ăgy kĂ©pzelem el @Ispy -t " , hanem hatĂĄrozottan biztos vagyok benne, hogy ez Ć!
HĂșha. Akkor Ă©n egy ĂĄl Ispyvel ĂŒzleteltem?! ![]()
Az a hétköznapi skinem. ![]()
Brown Tabak Ă©s muzsika (sajna erĆsen fogy, itthon meg alig kapni, de a Tabak Royal Golddal holtversenyben aranyĂ©rmes kategĂłriĂĄjĂĄbanâ
).
Hmm
akkor van egy prém skined is ?
Sajna annyit a szolncukorĂłl , hogy olyan ĂĄrban van
inkĂĄbb Lindor golyĂł lesz a fĂĄn. ![]()
1500 a bombonetti szalonnacukor, ez meg tibi, nem volt most drĂĄga, 2000 volt egy doboz. SokĂĄig ĂĄlltunk a gyerekkel melyik legyen, örĂŒltem, hogy ez is meg lett.
Ja, mondjuk nem 1 kilĂłâŠ
AzĂ©rt mondom a minĆsĂ©gi pĂĄr szĂĄzzal több mint a no name Ă©s olyan ĂĄrban vesztegetni a harmad rangĂș vackokat , hogy kinyĂlik a fĂ©nykard a zsebemben.
Szép tetkó ![]()
Köszönöm.
HĂĄt Ăgy jobban belegondolkozva tĂ©nyleg nem volt olcsĂł.
De mĂ©g idĆben vettem, szerintem karĂĄcsony elĆtt felmegy az ĂĄra. Majd ĂșjĂ©v utĂĄn meg a tibi is 1500 lesz. ![]()
Nagy ĂŒzlet lĂĄnc sajĂĄt mĂĄrka gagyi bevonĂłs 1750/kg ![]()
![]()
![]()
. Lindor kg ĂĄr 2200 igaz dobozos de megĂ©ri fĆleg az igazi Ă©t csokis benne ![]()
Piacon Ă©rdemes venni, de most nincs ott sincs. Pedig direkt figyeltem, ott 800-1000 Ft között szokott lenni 1kg. November vĂ©gĂ©tĆl mĂĄr kinn szoktak lenni az ĂĄrusok. IdĂ©n hogy hova lettek nem tudom. De dupla ĂĄron vettem fele annyit, hurrå⊠Mindegy Ă©n mĂĄr ki mĂ©rgelĆdtem magam. Finom, a gyereknek is Ăzlik, mĂĄs Ășgysem szĂĄmĂt. ![]()
Kedvenc Jigem..![]()