Ráraktam erre a beépített akksis modra a Bishop-ot megint. Senkinek nem akarok a lelkébe gázolni akik azt mondják, hogy kicsi a mod, le fog lógni a tank, stb. Deeee. kényelmes és jobban mutat mint egy nagyobb mod-on. Azokon még hülyébben mutat egy “kicsi” 22 milis tank
Inkább ez ![]()
Ez csak ízlés kérdése nekem 21700-as modon is tetszik ![]()
Valahol írtam az esztétika csak a hölgyeknél számít ![]()
Nekem sehogy nem tetszik a bishop, túl alacsony. ![]()
A színvonalad, az az alacsony ![]()
Ez az egyetlen mód amin csak a Honda kipufogó ál jól ![]()
. Minden más antenna lenne rajta pl gs air 2 vagy aspire nautílus ![]()
Te csak ne dumálj, ss. ![]()
Már úton van ![]()
ez nem is néz ki rosszul. én lost vape thelema solo 100W-os modon néztem pl, azon nagyon bután aránytalan kicsinek néz ki…ezen így nem annyira ![]()
náluk inkábba csicsásabb, csinaosabb dolgok, a tényleges eszétika, a harmónia az nem náluk ![]()
Szerk.: Jézus, előbb írtam, mint átgondoltam, de egy hölgytagot sem szándékoztam megsérteni
![]()
Nájsz megfogtál
olvadozom fel került a listámra ![]()
Feketében volt ilyen modom, de szerettem, de sajnos a kinézete jobb volt mint a belső tartalom, gyorsan kopott, a chipset is sz@rakodott! De azért akkoriban, ez kötelező darab volt autós vapereknek! ![]()
Nem sértő, inkább sajnálatra méltó, ha ez a tapasztalatod… ![]()
Nem tudom megmondani hány darabot kellett rendeljek az itteni hondásoknak.
Egy haveromnál még a mai napig működik. Azzal jár Honda találkozóra. ![]()
Igen, a régi szép idők! ![]()
Oké, egyéni ízlés inkább, nekem nem tetszik rajta. ![]()
Szeintem ezt nem nekem szeretted volna válaszolni
Valóban nem, kettővel feljebb ment volna, csak a képrnyő alján nyomtam a válaszra. Ahogy nézem a válaszokon mindent lehet szerkeszteni, de hogy kinek ment azt nem. Bocsánat, ezt nem neked szántam ![]()