Mulan rdta

Sziasztok!! Szeretnék vásárolni egy rdta-t!! A mulan rdta- ra gondoltam!! Ha valaki használ, vagy használt megköszönném ha tudna nekem pár szó véleményt mondani róla!! Itt nem sok mindent találtam róla!! Köszönöm!!

6 kedvelés

Ezzel nincs tapasztalatom,de Caiman rdta…..:wink:

Ha rdta akkor nekem az bejött :blush:

6 kedvelés

Köszönöm!! Próbálok olyant keresni amit venni is lehet!!:smiley:

6 kedvelés

A mulan az picit régebbi :blush:

5 kedvelés

De legalább találtam!!:index_pointing_up: :grin:

5 kedvelés

vagy esetleg……RIPLEY MTL/RDL RDTA – The Vaping Gentlemen Club

6 kedvelés

Mondanám hogy későn kezdted :joy:

7 kedvelés

Ebben teljesen igazad van, sajnos!!

5 kedvelés

Ripley nem akarok! Mulant is 1 helyen találtam 1 db-van!! Sietve kell döntenem!:man_shrugging:

4 kedvelés

Cthulhu Mulan??? Meg kell venni!!!

Többiek tudják, mert nem vagyok elfogult. :upside_down_face:

• Szép, mert Cthulhu :heart_eyes:
  • Letisztult, egyszerű :hugs:
  • Magas bekötő oszlopok, th amilyenre akarod :index_pointing_up:
  • Már nem kapni, ritkaság :pinched_fingers:
8 kedvelés

Miért nem ? Dettó ugyan az az elv mindegyiknél :grin:

Csak van kínai adidasler meg eredeti adidas :joy:a nevet fizeted meg mindenhol :blush:

6 kedvelés

Nem mertelek megemlíteni :blush::hugs:pedig emlékszem neked van és szereted :blush:

6 kedvelés

Igen ezt a videót láttam!! De nem mertem magam teljesen rábízni! Volt már kisebb csalódásom !!

6 kedvelés

Szabin vagyok, most ráérek. Igazából sokat autózom, kicsi a melóban a 2ml-es tank és figyelni kell, feltöltésnél nem lehet a kormányt fogva eszetlenül fellocsolni a tartályt a kis lyukon. De igazából…

…a “kék villamos” abból volt a legfinomabb. Köszönöm @Paska , hogy felhoztad, a héten be is üzemelem! :hugs:

8 kedvelés

Én is köszönöm a válaszodat!! Ha reggel még meglesz megveszem, bár csak feketében van!! Bár az sem baj a dlc Dánielhez menni fog!!:grin:

5 kedvelés

Vagyunk így páran :blush:felüti a fejét valami olyan kazán ami van itthon és azonnal meg kell tekerni :grin:

Jó pihenést neked :hugs:

6 kedvelés

Egy kép az “aranykorból”:

…mert pumpálható is!!!

8 kedvelés

Igen már én is gondoltam rá, ha nem elég a 2ml akkor előveszem a Pluse v3-at!!

4 kedvelés

…vagy egy bármit vagy akármit:

"Pum-Pál-Nék!!! Mert “A lé a lényeg”!!! :grin: :index_pointing_at_the_viewer: :sign_of_the_horns:

7 kedvelés

Az utolsó Mulán síkeresen megrendelve!!

5 kedvelés