MTL RTA vagy COIL

Választhatsz olyan szállítást amiben benne van a vám is.Az még kb. 10 dollár

1 kedvelés

Ha meg olyat választasz ami olcsóbb,akkor itthon fizetsz a postánál Áfá-t,meg kezelési költséget.

Szuper, koszonom a tippet :grin: utana nezek majd ezeknek amik ott kaphatok mit tudnak bar a dvarwot istenitik nem tudom mit tudhat amitol legendanak szamit

Ez a hatarvonal olyan 10k huf korul lehet

Dvarw-om nem volt,de nagyon sokan szeretik.Ez kb 21 dollár,ha a vámot is tartalmazó szállítást választod.Bőven 10ezer alatt vagy.

3 kedvelés

Neked mtl rta-val mi a top3/5?

Én leginkább kivonatos dohányokat és desszert dohányokat szívok.Ezekhez Nálam a Skyline R,és a Kayfun Prime a favorit.De rengeteg RTA van,amit nem próbáltam.

3 kedvelés

Amúgy ő a No1 nálam:
https://www.tisvapo.it/prodotto/skyline-r-rta-clone/

4 kedvelés

Kayfun hoz van linked esetleg?

Az eredeti van nekem.A klónok abból nem túl jók állítólag.Talán Aliexpresszen van klón.

1 kedvelés

Ertem, koszi​:grin:

1 kedvelés

Hát attól függ ki gyártja a klónt . Ez pl Ulton ami anyagában méretében egy az egyben ugyan az csak klón . Pici precizitást kíván a dolog annyiban , hogy az előtolást a simításnál kissebbre kéne venniük / sűrűbben kéne lapkát cserélni .

Ez nem így megy…van akinek bejön, másnak nem. Előre senki sem tudja megmondani neked mi lesz jó, ez csak tesztelés után fog kiderülni.

Én a karcosabb gőzt szeretem, a dvarw abban jó, ízben van jobb, de ez a liquidtől is függ.

1 kedvelés

Áh a dl az jó mindenkinek csak nem látja be a tüdeje meg a szeme a környezetét a ködtől :rofl:.

Steaming Noomi Rapace GIF by Madman Films

Nem is mert az RDL a tuti…mtl-ként szívva :smiley:

Egyébként meg egyén és tapasztalás függő a sztori.
Tesztelni kell sokat, hogy rájöjjünk kinek mi

Ez vagy a Rudas férfimedence, vagy beleesett a Gyűrű :joy:

Kayfun Prime klón van a bazárban
Minden tartozékkal. Szerintem mindennek kritériumnak megfelel . :grin:
https://vaperina.cc/t/vaperina-bazar/18096?u=tyutyika

4 kedvelés

Ha már Expromizer,akkor van ez is:

Ilyenem volt,és jó kis tank.

4 kedvelés