Mtl rta segítség

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni mtl tank ügyben.

Jelenleg egy DR mtl 1-es változatot használok, de szeretnék kipróbálni valami újat, ami esetleg jobb is. Tehát a kérdésem az lenne, (tudom szubjektív) de tudnátok tapasztalatból ajánlani olyan tankokat, amik íz visszaadásban kiemelkedőek? Illetve érdekelne róluk minden, ami eszetekbe jut. Leginkabb dohanyos vagy desszert/gyümölcs-dohányt szívok mtl-ben, ha ez segít. Egyelőre, amiket néztem, de sok infom nincs róluk az:

• Dwarv klón(ebben nem tudom mi a különbség a sima és az FL verzió között)
  • Brskr 3
  • Expromizer v4 (bar ezt eddig nem is nagyon találtam)
  • Brunhilde

Ezekről egy gyorstalpalóért tapasztalatból hálás lennék, illetve bármilyen más ajánlásért. Ha ne adj isten valakinek lenne eladó is ezek közül, (Leginkabb eddig a klón törpe érdekelne) az itt vagy privátban jelezze és megbeszéljük a többit. Köszi előre is! :right_facing_fist::left_facing_fist:

6 kedvelés

Klón Dvarw, vagy klón Kayfun X mini, mindegyik jó az általad említett vonalra.

7 kedvelés

A Dvarw sima és fl közt annyi a külömbség,higy az fl az műanyag kazánteret kapott illetve jobbak a bekötő oszlopok is. Könnyebb a coilt lefogatni. A többiről nincs véleményem,mivel nem próbáltam őket. @Zoli76 tud expomizer ügyben nyilatkozni. Azt hiszem csak 7 db van neki.:grin:

7 kedvelés

Még egy pont a Dvarw-nak!! Még a Tripod 2, amit ajánlanék!!

6 kedvelés

Expromizer az mindig jó, ha még lehet kapni…de a többi ajánlás is :+1:

6 kedvelés

Sziasztok!
Nekem nincs eggyik se, de By-Ka az van… :+1:

7 kedvelés

SE, v9 akad itt is, szeretem. :+1: A v9 desszertes inkább.

6 kedvelés

Köszi srácok! Esetleg valakinek van elado törpe klónja? Vagy egy tipp, hogy honnan lehetne beszerezni?

6 kedvelés
7 kedvelés

Köszönöm! Azt tudni, hogy mennyi a szállítási idő vagy esetleg postaköltség?

2 kedvelés
7 kedvelés