Modot keresek Pandora V2 tankhoz

A Pandorát nem használtam még de van olyan RTA-ahol jól jönn 0,1-es be állítás de 0.5-el is bőven élhető ha mégse jó rakok 1karikával többet a tekerésre és jó lesz…

8 kedvelés

Ez a bajom nekem is, hogy oké, RDL-re isteni beállításon van, nagyon szeretem, de a modommal sehogy nem jó az MTL

4 kedvelés

Bár én elfogúlt vagyok, de a Vaporesso Gen összes soprozatára felesküszök, így nem véletlen, hogy 6db van belőle + 1db Armour GS pod mod.

5 kedvelés

Egy ilyen tekerés stb,csak ka1 huzallal a Dvarw-ban én megpirítom 15-18 wattal :blush:na nekem ott élvezhető a gőz melegsége.

6 kedvelés

De az sem RDL már!:grin:

3 kedvelés

Mármint micsoda? Az RDL nem a Wattarány miatt RDL, hanem hogy mellette mennyire zárod el a levegőt. Nekem ez minimumom, olyan vattázással hogy 2-3 másodpercig szépen szűkösen lehet szívni. Teljesen nyitva 60-65 W lenne :wink:

1 kedvelés

Én az 50-55 wattra értem,hogy nem RDL!:slightly_smiling_face:

2 kedvelés

Továbbra sem értem, az RDL még mindig szűk DL-t jelent. Nem a teljesítményhez van köze, hanem a szűkített AirFlowhoz

2 kedvelés

Hülyeséget írtam, töröltem :grin:…bocsi

3 kedvelés

Csavarhatjuk a szavakat , de ha egyből megy tüdőbe az DL .. akkor is az marad , ha nem fullba tolom a levegőt …

Jelenleg szerintem egymásközt a fogalom átalakult RDL jelenleg a beszélgetésekben akkor szerepel , ha valaki DL metódussal vépel , de mindezt teszi alacsonyabb watt tartományban kevesebb , hűvösebb gőzzel ..

5 kedvelés

@xBaller , Német oldalon sötétzöld színben még találtam elérhető Cthulhu Hastur modot 85 euróért. Kosárba be tudtam rakni, de hozzánk nem szállítanak. Ha van ott élő ismerősöd, aki hajlandó segíteni az eljuttatásban és úgy gondolod, hogy ennyit megér Neked, szólj, megmutatom priviben az elérhetőséget.

5 kedvelés

Most ide hoznom kellett egy példát mert igénylem! Ugye az mindenkinek tiszta képlet hogy van a tankban egy: meshlap, tekercs, porlasztó, vagy egyéb fűtési elven működő egység. Aminek van egy üzemi tartománya. Az alacsonyabb Watt ugye ehhez képest vesszük figyelembe. Ahogy láttam már 22W-t is mtlben, mert olyan volt a kialakítása, úgy lehet egy 50-55 W is RDL, ha egy jól lezárt tankból szürcsöli az ember. Ugye ez azt jelenti hogy teljesen mindegy a teljesítmény, a levegőt sokkal keskenyebb légáramlaton szívjuk át. Pontosan azért, mert valaki úgy szereti szívni a DL-t, hogy kapjon egy jóval ízorientáltabb gőzt, valamint a végén még rá tudjon szívni szájból tüdőbe.

2 kedvelés

Szeretném megköszönni mindenkinek az ajánlásokat és a tapasztalat cserét! Most alaposan át fogom gondolni, melyik készüléket válasszam :blush:

A többieknek pedig köszönöm a beszélgetést – bár őszintén szólva, egy ennyire szubjektív témában nem biztos, hogy ekkora volumenű vita indokolt.

A továbbiakban is szívesen olvasom a posztot, ha valaki tud ajánlani a kérdésben szereplő készülékek közül egy jól bevált modot. :blush:

7 kedvelés

Nem gondolom ezt vitának . Sőt ! Tetszett a beszélgetés és tetszett a téma !

Finom Gőzöket :heart:

8 kedvelés

Ez egy teljesen egészséges vita alapú diskurzus, csak ebben a topikban egy adott preferenciának megfelelő készüléket keresek, és így nem teljesen valós az alapja ennek a beszélgetésnek. De, egyéb csatornákon nagyon szívesen folytathatjuk ezt a diskurzust :smiling_face:akár bővebb kifejtéssel, képekkel. Ha van kedvetek nyissunk egy új topikot és vonjunk be minél több embert!

3 kedvelés

Ha jól emlékszem ez a mod tudja a “tizedes váltást”! :wink:

:saluting_face:

5 kedvelés

Nagyon aranyos kis eszköz, eléggé egyszerű :smiling_face_with_three_hearts:

5 kedvelés

Ellenben, már a gyártó oldalán sem találtam belőle.
Folyamatosan kell szvsz keresni, hátha van valahol beragadva készleten.
Ált. Brit és Írországi boltokban láttam 1-2 példányt, feltéve, hogy szállítanak ide.
:thinking: :saluting_face:

5 kedvelés

Műszaki dolgokban ez néha ráméréssel bizonyítható csak. Volt találkozásom olyan termosztáttal, ami tizedes pontossággal volt beállítható, de a valóságban csak minden ötödik “tizednél” kapcsolt :index_pointing_up: azaz ténylegesen 0.5 fok pontos volt. (Hiána mutatta nagylelkűen a 0.1-et…)

6 kedvelés

Tudod, azzal főzünk, ami van.
Bogarásztam kicsit a neten, onnan van az infó lényegében.
:saluting_face:

5 kedvelés