Ja, igen, nekem nem vc4sl van, hanem vc4s, akkor sorry.
Akkor jobb a kínain izgulni?
Ez viszont nagyon pöpec ár, pont tegnap rendeltem kumulusról, ezt pedig nem néztem, megpróbálok írni nekik, hátha hozzá tudjuk még rakni valahogy a rendeléshez.
Nem is kell 2 cellás, konkrétan még drágább is.
Köszi mindenkinek.
Szép. Már alig várom hogy megjöjjön.
Nekem ez nagyon nagy előrelépés. Sosem gondoltam hogy valaha DNA modom lesz.
3f-es rendelés? . Akkor 3-4 hét és ha utaltál nekik nagyon szarul tudsz járni. Többet nem rendelek tőlük még ha fizetnek sem.
Elsőre ne ess kétségbe. Bőség zavara lesz beállításokban, nem is annyira a gyári profillal(az elég fapados), na de ha belemászol rendesen…
Mire számítsak?
Nekem teljesen jó a gyári beállítás is. Nem vagyok egy hekkelős csávó
Hát hétfőn néztem én is az árfolyamot, hanyatt estem. Dodónként 70+forint. +szar modot küldtek. 1hét volt mire a support válaszolt. Most 25dodóért vissza a mod. Se pénz, se mod egyenlőre! Eddig sem rendeltem Kínából ezután meg pláne nem fogok.
Nem jó Evolv fórumról kész témát is tudsz letölteni dögivel, tudsz miből válogatni. Egy katt a csere, nem agysebészet és pont ez is a lényege- pofátlanul testreszabható
A Sourcemore - ról rendeltem már 5-6 alkalommal, nekem eddig teljesen korrektül váltották. Azért +70 forint az elég pofátlan
Egy pár évvel ezelőtt nagy mániám volt csináltam egy pár thémát…
Úgy kezdődik, hogy nincs asztali gépünk
Sosem éreztük szükségét. Laptop meg tablet van. De mondom az én informatikai hozzáértésem kimerül a facebookban meg a Twitterben
Azzal nincs is baj. Ez a 3f most kiakasztott. Reméljük neked nem fog fájni annyira és legfőképp működőképes terméket kapsz.
Enyém DNA fórumról lopott és alaposan átszabott. Fölösleg ki, új dolgok be. Teljesen újnak nulláról nem állnék neki. A kölök ennél sokkal jobban ki tudja tölteni a pici szabadidőmet
Elég lesz
Nagyon remélem
Nekem már az is elég ha jól kezeli az akksit, jól adja le a teljesítményt és kibír 3-4-5 évet. Ezzel én már megvagyok.