Mod választás

na, de olyan szép IS :point_up:

5 kedvelés

A szépség meg relatív(szerintem ronda) :man_shrugging:

4 kedvelés

tényleg relatív…de a többi 2akkus mod közül nálam ez valamiért kiemelkedik…pláne ennyiért :slightly_smiling_face:

5 kedvelés

Ennyit biztos megér.Nem nagy veszteség ha szét esik…

5 kedvelés

Szerintem is baromi ronda :blush: Korábban VV Gaur-18 modom is csúnya volt de nagyon szerettem. Ez egy “picivel” szebb :sweat_smile:

7 kedvelés

Én is a vehető kategoriába sorolom,csak leírtam amit tapasztaltam a márkával kapcsolatban.

5 kedvelés

Leendő tulajdonosoknak egy tipp. Van egy probléma az eszközzel. Nagyon könnyen megsérti ki és berakás közben az akkumulátor külső borítását. Szerencsére egy éles késsel könnyen lehet orvosolni a hibát.

8 kedvelés

Ezt a hibát már meg sem mertem említeni az összes hasonló típusú mod ílyen…

8 kedvelés

Nem is értem miért így alakították ki. Az összes tesztben megemlítik a hibát de a megoldást csak egy helyen olvastam. https://www.e-cigarette-forum.com/threads/pioneer4you-ipv-v-200-mod-review-by-frenkyou.971591/

7 kedvelés

Én már kielégültem a képektől :grin:

7 kedvelés

Mert ha földhöz vágod (idegállapotbagyüttemmaunika) nem csúszik ki oldalra az akku :grin:
Ötletes,spariba vannak az akkugyártókkal biztosan :crazy_face:

9 kedvelés

Az biztos egy akku csere és fóliázhatod újra… :slightly_smiling_face:

7 kedvelés

Dehát ez Yihiááááááá!!!
Paramount Network Horse GIF by Yellowstone
Nincs miért a földhöz vágni​:sweat_smile:

8 kedvelés

Ez egy csoki lg :grin:pedig ezt a modomat is szeretem.

8 kedvelés

Majd lesz ha valaki letölti a Yihi oldalról a szoftvert (mondván ez Yihi frissitsük)és befagy az egész… :slightly_smiling_face:

6 kedvelés

csoki csak még rajta az alúfólia… :grin:

6 kedvelés

Lítiumos-nugátos? :scream::rofl:

6 kedvelés

Azt be és megy is a vezeték nélküli töltés … :hugs:

2 kedvelés

Kíváncsi leszek mikor jelenik meg az első vezeték nélkül töltést használó mod :thinking:

4 kedvelés

Dicodes sbs…

6 kedvelés