Várom a megoldásokat .
1,5 hete matekolok rajta . Igen tanárom mondaná a villámok ura az amperek császara …: Tomi ez nem szabványos kötési rajz csináld újra .
Várom a megoldásokat .
Bleki videóiban van ennél egyszerübb mod építés is…
Nem láttam még
Nálam szem elött van a biztonság . Ne 555 IC meg még ablakban azzal lesz teljes mér Ohm , kimeneti és akku feszültséget majd . Valahogy talán
Egy linket ha lehet . Nem igazán fog az agyam a mai nap után minden csupa vér volt .
Na mi történt? Már nincsenek fent a videói…
ja amúgy a modmakeren fent vannak kapcsolási rajzok…
Gondolom alap ugyan az mint a legtöbb pwm nek nevezett mosfet kialakítasnal 0 felé tendaló védelemmel . Pulse witsh modulation =impulzus szélesség moduláció .
igen…mondjuk én ezt raknám bele (limék is vannak hasonlóval)
Igen bogarásztam ott egy keveset . Egy közös pont van az pedig a mosfet . De datasheeten mire megtalálod azt ami kell hozzá illetve helyette . Általánosan lipora vannak a rajzok vagy a kissé lapkák .
dehogy itt van pl. a raptor:
Egy akkus . De nagyon szép pcb kivitel
2 akkuval is lehet…az már mind1…de a lipok se drágák…és bírják.
János raptor vagy murata . Azok kapacitív kialakításúak fél vezetőkkel . Nagyon pofásak .
Kapacitív pl ezzel már gondolom te is találkoztál igaz van más tokozasa mint a tekercses a raptoron .
ez van a dicodesekben is
Azért na dicodes az dicodes . IC vezérelt . Enyém analóg . Logikai áramkört nem tudok programozni még
Én egyáltalán nem értek hozzá…csak így a magam feje után mókolok…
De gondolom az energia gazdalkodási chiphez nem nyúltal még .
Biztositék cserén meg komplett deszka cserén kábelcserén,510 cserén gombok cseréjén azt hiszem semmi máshoz nem nyúltam még
Analógnal lehet bármit csak tud a kódjat és nem kell nagyító , mikroszkóp , eksztra nyugtató és idegzet .