Ó én még mindig shiholom a shogun testét mert maradtak porózus részek de az eddig is élt ![]()

Az jó móka, én egy órát reszeltem a penont, de majd az artit is szétszedem és újraforrasztom az egészet, mert most már nagyon plofi vagyok ám. ![]()
Meg még azt is megreszelem kicsit, mert most nem tetszik…
Sőt lehet a fel/le gombokat is átforrasztom, inkább bal kézzel szoktam vépelni, szóval megfordítottam a kijelzőt. ![]()
Nem tudom még hogy is lenne jó, erről arra, vagy arról erre.
Micsoda dilemmák. ![]()
(…csak mondom ezt a fényképet fél óra volt elkészíteni…)
Ahoz nem kell mókolni a menüben meglehet fordítani.
Bakker, még a Pico is tudja váltani a kijelzés tájolást
…ha ugyanarról beszélünk
… csak mert most ébredtem és boot-olt az agyam ![]()
Ez már a megfordított, de ebben az esetben, ha elfordítod a modot vízszintbe a felső gomb megy lefelé és az alsó felfelé, ami bennem gátlásokat ébreszt és szorongok tőle. ![]()
Nekem 13watton van nem nyomkodom
Igen, nekem 14 és én se. Na de ha mégis, érted. ![]()
Ez is tudja..
Értem én is át raknám..![]()
Köszönöm, ezért a válaszért jöttem. ![]()
Legyenek a gombok 2 oldalt
Felülkerekedtem az önbecsülésemen és írtam a dicodesnek, válaszoltak is, bekértek egy fényképet a boardról, szóval a lényeg, a hiányzó bizbasz egy kondenzátor, ami nem okozhatja a hibajelenséget, sőt pótolni sem kell, mert van így is elég. Én tudtam.
![]()
Viszont kiszúrták, hogy egy másik bizbasz (aminek viszont a közelében sem jártam, legalább is szándékosan) el van mozdulva.
Szóval, khmmm, azt a helyére raktam, smd guru, már csak tesztelni kéne, csak ugyen nincsenek swithcek, mert ugye, miért is? ![]()
Na, szóval még két esélyes, vissza nem küldöm, mert 49 júró a szervíz dij, 67 meg egy új ára, szóval most debuggolok kicsit aztán meglássuk…
Jól tetted, hogy írtál nekik…legalább képben vagy. Drukkolok, hogy működjön a helyrerakás után ![]()
Amúgy ha nincs haszna a bizbasznak akkor miért van rajta .
Heeeeeee?
Talán azért, mert tudják, hogy úgyis lebszol egyet legalább, így előre felkészülnek a bénákra. ![]()
Ha egy kondit baxtál le alapban, az egy szűrés volt, nem élethalál, vagy zavarmentesítés. Akár gombbal paralell.
100 nF smd az tipikus.
A 100 ohmot ha vissza tudod rakni ügyesen, vagy szerezni egy másikat egy elektroboltban (méretet is írták), vagy valami rossz elektronikáról leforrasztani egyet.
Ha van multimétered, meg is tudod a javítás után mérni. ![]()
Van multiméterem, mert…miért ne lenne?
De hogy mit hova kell dúgni?
![]()
Visszaraktam a forrszemre a kifordult izét és kicsit odabökdöstem pákával neki, a csípesz teszten átment.