Ó én még mindig shiholom a shogun testét mert maradtak porózus részek de az eddig is élt
Az jó móka, én egy órát reszeltem a penont, de majd az artit is szétszedem és újraforrasztom az egészet, mert most már nagyon plofi vagyok ám.
Meg még azt is megreszelem kicsit, mert most nem tetszik…
Sőt lehet a fel/le gombokat is átforrasztom, inkább bal kézzel szoktam vépelni, szóval megfordítottam a kijelzőt.
Nem tudom még hogy is lenne jó, erről arra, vagy arról erre. Micsoda dilemmák.
(…csak mondom ezt a fényképet fél óra volt elkészíteni…)
Ahoz nem kell mókolni a menüben meglehet fordítani.
Bakker, még a Pico is tudja váltani a kijelzés tájolást …ha ugyanarról beszélünk … csak mert most ébredtem és boot-olt az agyam
Ez már a megfordított, de ebben az esetben, ha elfordítod a modot vízszintbe a felső gomb megy lefelé és az alsó felfelé, ami bennem gátlásokat ébreszt és szorongok tőle.
Nekem 13watton van nem nyomkodom
Igen, nekem 14 és én se. Na de ha mégis, érted.
Ez is tudja…
Értem én is át raknám…
Köszönöm, ezért a válaszért jöttem.
Legyenek a gombok 2 oldalt
Felülkerekedtem az önbecsülésemen és írtam a dicodesnek, válaszoltak is, bekértek egy fényképet a boardról, szóval a lényeg, a hiányzó bizbasz egy kondenzátor, ami nem okozhatja a hibajelenséget, sőt pótolni sem kell, mert van így is elég. Én tudtam.
Viszont kiszúrták, hogy egy másik bizbasz (aminek viszont a közelében sem jártam, legalább is szándékosan) el van mozdulva. Szóval, khmmm, azt a helyére raktam, smd guru, már csak tesztelni kéne, csak ugyen nincsenek swithcek, mert ugye, miért is?
Na, szóval még két esélyes, vissza nem küldöm, mert 49 júró a szervíz dij, 67 meg egy új ára, szóval most debuggolok kicsit aztán meglássuk…
Jól tetted, hogy írtál nekik…legalább képben vagy. Drukkolok, hogy működjön a helyrerakás után
Amúgy ha nincs haszna a bizbasznak akkor miért van rajta . Heeeeeee?
Talán azért, mert tudják, hogy úgyis lebszol egyet legalább, így előre felkészülnek a bénákra.
Analóg elektronikával kell játszani nem ezzel . Na ezen lehet forrasztást gyakorolni
Ha egy kondit baxtál le alapban, az egy szűrés volt, nem élethalál, vagy zavarmentesítés. Akár gombbal paralell.
100 nF smd az tipikus.
A 100 ohmot ha vissza tudod rakni ügyesen, vagy szerezni egy másikat egy elektroboltban (méretet is írták), vagy valami rossz elektronikáról leforrasztani egyet.
Ha van multimétered, meg is tudod a javítás után mérni.
Van multiméterem, mert…miért ne lenne? De hogy mit hova kell dúgni?
Visszaraktam a forrszemre a kifordult izét és kicsit odabökdöstem pákával neki, a csípesz teszten átment.