Annyival, hogy nem kell hozzá usb csatlakozó, hogy pc-re kössed és állítgassál rajta, mint a dna-nal. Így olyan modba, ahol nincs usb elég problémás a dna chip.
Szia! A kérdés nem pontos. A Dicodes és a DNA az két különböző chip. A Para viszont egy DNA-s chippel szerelt mod. Én személy szerint a Dicodes chippet jobban szeretem. Szerintem nincs a kettő között égbekiáltó különbség. Kinek melyik a szimpibb.
Erre gondoltam,csak szerencsétlenül fogalmaztam. Köszi
Nem is értem egyébként, mert a penon és az arti is eredetileg dna-s mod, de egyiken sincs usb, akkor ilyenkor mi van? Vagy a dna 60 eleve nem pungatható szoftverrel?
Mondjuk itt meg pont egy dna60-at rak bele a kínai kopiba usbvel…
Na, eleget teszteltem, beragasztottam a kijelzőt és a tűzgombot, meg ha már szétszedtem felcseréltem a fel-le gombot is, nekem úgy lokikusabb. Meg pár kép, hátha valaki kedvet kap.
Most már csak akkor szedem szét, utoljára, amikor kicserélem azt a rusnya zöld plexit…
húúú, ez tényleg szorosan fért bele
Mondtam szopás az egész
Majd jövök ide nyafogni. Ja és én rögtön 2x szopok, nem úgy van az ám.
Na azért kicsit magadénak érzed és büszke vagy rá nem ?
5 percig, már a penonon pörgök.
Teszt, de még valahol zárlatos a drága, na mindegy leszakad már a hátam.
Addig is pár kép az utókornak…(most legalább látjátok milyen fejet vág az akku, amikor benyomjátok a modba ).
Nem mondanám hogy szép,de kemény vagy az biztos
Ja,meg bátor is de menő lett
Pickle Rick nehogy ez legyen
Most mi nem tetszik? Így néz ki belül, nem csak a csilivilli mindig, ez a rút valóság.
Nem vagyok ilyen bátor ,derohadtkeményvagyokmég nem szedtem szét technikát ennyire
Szebbek a maguk valóságában
Értem, csak a külső, semmi belsőség.
Én kivettem a deszkáról a gombokat is mert a kábel nem fért el…
30 percig kínoztam feszítővassal és lángvágóval, de én is.
Artiba egyszerűbb