Milyen tank illik hozzá?

ez az enyém:

4 kedvelés

Egyre szimpatikusabb ez a tank​:smile:

1 kedvelés

Sziasztok!
Nem akarok nagyon belekontárkodni,de a Picora valami alacsonyabb tank lenne jó,a magas tankokal bután néz ki amit nézegettek 4-5ml befogadó képeségű,namost az 22mm-be akkor magas kell,hogy legyen gondolom​:thinking:

4 kedvelés

2ml es szekcióval is kapható vagy kiegészítővel nekem úgy van

2 kedvelés

Úgy már más,csak megakad a szemem a 4-5ml-en​:slightly_smiling_face:Csak akkor arra figyelnije kell a hölgynek rendelésnél​:v:

3 kedvelés

Jaja…Csak látja amit írunk…

4 kedvelés

Berserker v2 minit vagy méginkább Cthulhu Hastur Minit tudnék elképzelni rá,vagy valami alacsony profilú rta-t​:thinking:pl nekem volt és Cthulhu Artemisel is picit fura volt pedig annyira az sem magas csak a drip tipje​:slightly_smiling_face:

2 kedvelés

Igen, köszönöm a kisebben gondolkodtam :blush:

1 kedvelés

2-4ml tessék

6 kedvelés

Igen, a kisebb az jobb :blush:

Úgylátszik egyrugóra jár az agyunk @Janos_Groszeibl ,én is kiszaladtam fényképezni​:slightly_smiling_face:szval klón Pico esztétikáját nem nézni​:slightly_smiling_face:de Berserkerel így mutat,igaz a leghosszabb drip tipel​:slightly_smiling_face:

6 kedvelés

Szerintem addíg nem néz ki rosszul egy szett, amíg a tank és a mod ugyanolyan magas. (A tank 510-ét nem kell beleszámolni.) :slightly_smiling_face: De ez csak az én véleményem.

3 kedvelés

Valahogy így képzeled @Vaperina_Kinga ?

2 kedvelés

1 kedvelés

Drip tip-el együtt. Az alsó 510 csatira gondoltam, mert az eleve nem látszik. Így azt nem kell figyelembe venni. Amíg egymagas a tank és a mod addig szerintem nem néz ki rosszul egy szett. :slight_smile:

3 kedvelés

Igen, szerintem a nagyobb se volt bántóan magas​:thinking:

1 kedvelés

Igen szerintem is jó bár nem a picon használom az félre van rakva… :slightly_smiling_face:

2 kedvelés

Nekem pl a Pico ezzel a tankal volt kompakt,csak ez inkább dl-ben nyújt többet,de mivel elhalálozott a clone Pico elektronikája és csak bypassba tud jól működni így félre raktam​:slightly_smiling_face:

3 kedvelés

Majd a hölgy eldönti.

2 kedvelés

Úgyvan,én pl tudom magamról,hogy új gellert kaptam manapság es Taifun,Berserker meg Cthulhu mániában szenvedek​:joy:

5 kedvelés