ez az enyém:
Egyre szimpatikusabb ez a tank
Sziasztok!
Nem akarok nagyon belekontárkodni,de a Picora valami alacsonyabb tank lenne jó,a magas tankokal bután néz ki amit nézegettek 4-5ml befogadó képeségű,namost az 22mm-be akkor magas kell,hogy legyen gondolom
2ml es szekcióval is kapható vagy kiegészítővel nekem úgy van
Úgy már más,csak megakad a szemem a 4-5ml-enCsak akkor arra figyelnije kell a hölgynek rendelésnél
Jaja…Csak látja amit írunk…
Berserker v2 minit vagy méginkább Cthulhu Hastur Minit tudnék elképzelni rá,vagy valami alacsony profilú rta-tpl nekem volt és Cthulhu Artemisel is picit fura volt pedig annyira az sem magas csak a drip tipje
Igen, köszönöm a kisebben gondolkodtam
Igen, a kisebb az jobb
Úgylátszik egyrugóra jár az agyunk @Janos_Groszeibl ,én is kiszaladtam fényképezniszval klón Pico esztétikáját nem néznide Berserkerel így mutat,igaz a leghosszabb drip tipel
Szerintem addíg nem néz ki rosszul egy szett, amíg a tank és a mod ugyanolyan magas. (A tank 510-ét nem kell beleszámolni.) De ez csak az én véleményem.
Valahogy így képzeled @Vaperina_Kinga ?
Drip tip-el együtt. Az alsó 510 csatira gondoltam, mert az eleve nem látszik. Így azt nem kell figyelembe venni. Amíg egymagas a tank és a mod addig szerintem nem néz ki rosszul egy szett.
Igen, szerintem a nagyobb se volt bántóan magas
Igen szerintem is jó bár nem a picon használom az félre van rakva…
Nekem pl a Pico ezzel a tankal volt kompakt,csak ez inkább dl-ben nyújt többet,de mivel elhalálozott a clone Pico elektronikája és csak bypassba tud jól működni így félre raktam
Majd a hölgy eldönti.
Úgyvan,én pl tudom magamról,hogy új gellert kaptam manapság es Taifun,Berserker meg Cthulhu mániában szenvedek