Milyen aromát vegyek?

Sziasztok!

Amióta elektromos cigarettát használok rengeteg féle aromát vásároltam össze, nem kevés pénzt öntöttem a lefolyóba (gondolom ezzel páran így vagytok) mire megtaláltam az állandó ízemet. Persze ezek hamar meg is szűntek szóval azóta is csak keresgélek. Az első ilyen aroma az eskimo callboy vip volt, minden készletet felvásároltam belőle amég meg nem szűnt. Mostanáig a copy cat fantasy cat szőlős aromájával voltam így, 6-8 litert tuti elszívtam.

Szeretnék segítséget kérni hogy találjak valami aromát amit megint szívhatok. Egész nap szívható nem gejl gyümölcsöt keresek, az hogy hűs vagy nem az mindegy, az is segít ha leírjátok melyik a kedvencetek.

Köszi előre is!

2 kedvelés

Szia! Ízlések és pofonok ugye… Az én személyes eddigi kedvencem a BRHD mangó-bazsalikom. Bár ez lehet, hogy neked már túl édes, de én nagyon szeretem. Nem tudom megunni.

Szerintem nézz itt szét alaposan a többi topikban is, nagyon sok ötletet találhatsz. Olyat azonban senki sem fog ajánlani, hogy egy aroma, mert csak egy aroma hamar “ellaposodik”, ezáltal unalmassá, vagy élvezhetetlenné válik. Váltogatni kell több félét.

Na ezt kipróbálnám, érdekesen hangzik. Mi dominál benne? Ha a limonádé, akkor várok még vele, mert tele vagyok hasonlókkal :slight_smile:

Kivéve az M-Type… :wink: :yum: :smiley:

Szia! Nekem a Chill Pill - Blackcurrant blue mambo a kedvenc ízem, legalább úgy fél éve. :grinning:

Az édesebb fajta mangó mellett van egy nagyon jellegzetes fűszeres íze, ami szerintem dl-ben még jobban érezhető. Nyilván ez lenne a bazsalikom. Hát ez nem az a tipikus limonádé íz, ami a polcon sorakozik. :blush:

Lehet be kéne próbálnom. Bár ezek szerint nem érződik konkrétan a bazsalikom.