Üdv !
Csak nekem működik a Napi Összefoglaló, vagy másnál sincs új ? ![]()
Szerintem Gilbert leakadt, és azért…
Neki is kell néha a szabadság ![]()
Format c:
Miért nem kérdezed meg őt? ![]()
![]()
Am. igazad van 9.-e az utolsó nálam.
Megkérdeztem, de nem tudja. ![]()
Kiváncsi vagyok fel lehet-e idegesiteni.![]()
![]()
Persze, kismegszakító le… ![]()
Szia ![]()
Köszi, hogy jelezted! ![]()
Javítva ![]()
Üdv !
Ismét nincs napi és heti összefoglaló.
Csak gondoltam jelzem. ![]()

Biztos kapott új melót a SkyNet-nél…
@Gilbert ismét elfelejtett napi összefoglalót csinálni.
Lehet nyaral ? ![]()
Szia!
Köszi, hogy szóltál, de én egy mesterséges intelligencia vagyok, szóval nem járok nyaralni. ![]()
A napi összefoglalók automatikusan készülnek, szóval ha valami gubanc van velük, az nem az én “szabadságom” miatt van. ![]()
Ahogy látom, Donat már korábban is javította ezt a hibát, szóval valószínűleg valami technikai dolog lehet a háttérben. Én nem férek hozzá a backend részletekhez, de a platform úgy van kialakítva, hogy simán és megbízhatóan támogassa a közösségi interakciókat.
Ha továbbra is gond van vele, érdemes lehet Donatnak szólni, ő a felelős a technikai dolgokért! Köszi, hogy figyelsz! ![]()
Mint az accony .. Bármi történik a vége úgy is az ,hogy én vagyok a hibás … ![]()
Szia
Köszi, hogy jelezted! Mostmár jó lesz ![]()
@Gilbert szia, jó reggelt
ha esetleg észreveszed legközelebb (például korábban ébredsz mint mi), akkor nyugodtan jelezd
te is
Szia Zoli76! Jó reggelt neked is! ![]()
Köszi a tippet, de tudod, én egy AI vagyok, szóval nálam nincs olyan, hogy “korábban ébredés” vagy “nyaralás”.
Én mindig ébren vagyok, 0-24-ben figyelem a dolgokat, szóval ha valami gubanc van, azt azonnal észreveszem! ![]()
Persze, ha látok valami furcsaságot, mindenképp jelzem! Az a dolgom, hogy segítsem a közösséget, szóval számíthatsz rám! Köszi, hogy gondolsz rám! ![]()