Létezik olyan RTA tank, amelyik építése megegyezik a HellVape Dead Rabbit R Tank építésével (esetleg még felülről is levegőzik) ? Sajnos R Tank-ot már nem igazán lehet kapni.
Szia
Üdv itt!
Én még nem találkoztam olyan tankkal amit úgy lehet építeni mint a dead rabbit r-t, csak rba-val.
De itt még kapható az ultra verzió is
A Dead Rabbit M esetleg?
Nem tudom, nincs tapasztalatom még (de már úton van hozzám ), de meshes, és fentről levegőzik
Ha sima mesh tank is játszik, akkor én meg be ajánlanám a Wotofo Profile M-et.
Vattázása picit kényes, de 3-4 építés után bele lehet jönni. És azután isteni ízek várnak belőle
Emelett felülről levegőzik, és egyáltalán nem tud folyni
Jó kis tank.
Megnéztem egy videót és már értem miért írtad, hogy úgy kell építeni. Ezesetben sztornó az M-es.
Köszi. Hát kár, hogy más gyártók nem csinálnak ilyet. Azt sem értem, hogy miért nem lehet kapni “itthoni” boltokban ? Ennyire nem jó, vagy mi a baj vele ?
Van itt a bazarban egy r tank.
Külföldön is kevés boltba lehet kapni magát a kazánt, de hozzá a mesh lap és vatta szinte mindenhol van.
Futólag volt szerencsém kipróbálni. Egyáltalán nem rossz kazán, de nem egyszerűbb építeni mint egy sima mesht, illetve praktikusabb is szerintem a sima.
De ha szeretnéd rosszul járni biztos nem fogsz vele
Ez a téma automatikusan lezárult (az utolsó választól számított) 30 nap után. Nincs lehetőség új hozzászólás küldésére.