Inkább el kell zavarni az anyjukba a törvényhozókat…EU szerte.
De nem csak a dohánylobbi csicskákat hanem pl akik most 1000számra öletik a teheneket, stb
Ezt talán még nem tilos kimondani.
Értem a felháborodást, de ezzel nem tudunk mit kezdeni.
Én még reménykedem a Csau film remake-bem is
Bella csau csau csau
Köszönjük a tájékoztatást. Ha helyesen értelmezem akkor maga a “nikotin” szó nem lett feketelistás, de ha bárki kérdezi a nyilvános oldalon hogyan került a tankunkba akkor ezen logika alapján tudunk eljárni az ÁFSZ megsértése nélkül.
Na majdnem magamra köptem a kávém ember
Beszélgetni lehet róla, pl.: keveréssel vagy egyéb kérdéssel kapcsolatban, viszont a beszerzési forrás megjelölése vagy erre utaló tartalom nem engedélyezett.
Akkor jönnek a lovagok akik azt mondják ni… és nem tovább !
Vagy a Voldemort, amit nem mondunk ki…
Esetleg az üvegtigris módjára " milyen rendes a főnöktől, hogy megvárt minket" rébuszokba való társalgás.
A folyamatábrát kiegészíteném egy opcióval:
Kérdezd meg a fiad/lányod osztálytársait vagy bármelyik tinédzsert az utcán → Kockázatmentes, egyszerű, célravezető
Mert szvsz lósz@rt se érnek ezek a mai jogszabályok, csak pont arra jók, hogy szop@ssák az ilyen fórumokat és a nagykorú de kevésbé tájékozott vapert/vaperinát (hátha visszaszokik az analógra…)
Egy dologgal tisztában kell lenni sajnos, véleményem szerint a fegyver, gyógyszer után a 3. legerősebb lobby a dohányipar.
Részletekbe nem mennék most bele…
Vállvatva az alkohollal.
Még úgy általánosságban sem lehet majd utalni a beszerzési forrásra? mint pl:
Napokban felhívtam a NAV ügyfélszolgálatát, mivel tervezek Esztergom/Párkányba menni (Mert ott vannak jó kis vape boltok) hogy megkérdezzem hogy mennyi az az elektromos cigaretta töltőfolyadék amit saját célra áthozhatok az országba más EU tagállamból.
A válasz 300 mililiter volt, de mellé még behozhatok -szigorúan csak saját használatra- 800 azaz nyolcszáz db eldobható eszközt a jogszabály szerint:
A 300ml lehet nikotinos, só, izesített, mentes alaplé stb…
A 800 darab eldobható korláthoz annyit tudok hozzá fűzni hogy valószínű lövése sem volt az illetékesnek aki a törvényt alkotta, hogy miről is van szó…
Jól tudtuk már 2011-ben is, hogy a Birodalmi dohánybolt sem az emberek vagy gyermekeik egészsége érdekében jött létre. Az ilyen abszurd törvénykezés vizuálisan ábrázolva mindig jobban megmutatja, hogy valójában melyik végén állunk a szerszámnak. Szívesen megcsinálnám annak az ábráját is, hogy mit fognak ezzel elérni és némi kockázattal ugyan, de hogyan kanyarítja vissza az egyszeri felhasználó azt a bizonyos szerszámot a törvényhozás felé, de minek, hiszen az már most is történik. (állítólag)
Én meg azt csinálnám meg aki a törvényt hozta !
Ha szerencséd van, csinos
Majd az én NAV-os csomagbontásomnál kiderül mit szól hozzá a bevetési osztály
UI: Egyébként meg írtam nekik, hogy sajnos nem áll módomban elmenni a csomagbontásra, tegyék meg amit tenniük kell.
Kíváncsi leszek mikor jön róla a jegyzőkönyv..
800 driptip maximum szerintem…
Beállnék a sorba én is, de vizes lenne a zoknim, mert az a sor kb. Calais partjáig ér.
És ott van ugye a vízágyú is…
Néha eszembe jut a Thank You For Smoking című 2005-ös film, ajánlom megnézni. És eltelt 20 év, szerintem nem sok minden változott, mert még mindig óriási pénztőke (és befolyás) van a kezükben…
Itthoni helyzetet nem ismerem, de (pl. elnézve a televíziós reklámok összetételét is), abban egyetértünk hogy a gyógyszer és dohány lobbi benne van a Top3-ban.