Nah ő is megérkezett … befutott…
Szia, szabad megkérdezni melyik oldalról szerezted be? Én sehol sem találok jelenleg készletet
Szervusz igen nem titok persze… Èn egy angol csoportban szereztem…
Köszönöm, tegnap végül cthulhu aio-t rendeltem, mert azt tudják szállítani
Ha lehet, majd kérnék egy alapos és illusztrált élménybeszámolót! Nagyon kíváncsi vagyok…
…elég hamar meg is öregedtem.
Szia, így 5 nap után, én leteszem az összes tankom és csak ez marad 520 bridgel vettem, most egy 28ga 6karikás 2.5 tekerés van benne, és hát ízre gőzre agyonveri a Dvarw 24 MTL FL-t (ugyanazzal a tekeréssel). Én mtl-ben használom gyümölcs ízekkel és 6mg nikotinnal, és mióta gőzölök, azóta csak keresgéltem hogy mi tetszik eddig igazán de semmi nem fogott meg, voltak jobb pillanatok, de mióta megjött ez a cucc azóta vannak kielégítő puffjaim, bár a rossz ebben, hogy azóta viszont le sem tudtam tenni A másik érdekesség, hogy amit sok külföldi emleget a megfolyásról kondenzációról, azok mind előjönnének ha nem figyel az ember. Én szépen megkentem a tömítéseket levessel hogy tényleg tömítsenek, és azóta sehol sem szivárog, kondenzáció meg csak a szipka alatt alakul ki, azt kb óránként kitörlöm és kész. egy darab jó állapotú 18650-el másfél napig tudom használni 21watton. Ha van kérdésed még keress nyugodtan.
Nagyon örülök a beszámolódnak! Remélem illusztrálva is lesz a “napi vape” rovatban!
Annak külön örülök, hogy a kritikus tulajdonságok mellett is a kedvenceddé vált!
A Cthulhu márka nagyon közel áll a szívemhez. Folyton újítanak és fejlődnek, minőségi anyagokat használnak és egyszerűek, mint jómagam.
Nem mellesleg és ehhez képest, mégis elérhető, normális árképzésben gondolkodnak.
Zsíros gőzöket és remek ízeket kívánok!
(Meg lesz, nem félek. Már meg van hozzá ami kell.)