Cthulhu Valor mtl rta

Sziasztok!
20 perce hozta meg a futár, összehasonlításképp a Bishop nagynak tűnik mellette. Ugyanaz van mindkettőben, Vandy Vape fused clapton, 5 menet, ~1ohm. Nem igazán érzek különbséget a kettő között, egyformán csúcs mindkettő. 3 db diptrip jár hozzá az airpinekhez igazítva 3 féle átmérővel, de mindegyik ilyen rövid, hogy a tankot is puszilgatni kell szívás közben. Számomra előny, hogy csendes, nem fütyül, nem sípol.

24 kedvelés

Nekem is ma érkezett meg postára, Pandorát fogja váltani. Kíváncsi vagyok rá nagyon. Valamiért furcsa vonzalmat érzek a Cthulhu cuccai felé, de ez lesz az első tőlük. :smile:

Jameg úton van még 2 tank is. :face_with_peeking_eye:

3 kedvelés

Pandora nekem nem jött össze valahogy, állandóan forró és hangos is.

Alapvetően ezekkel nekem az utóbbi időben (miután itt megfogadtam pár tanácsot) nem volt gondom, viszont a gyümis ízekben nagyon gyenge nálam. Lehet egy tapasztalt vaper mást mondana róla, de én nem vagyok még az. Dinner Lady vaniliás dohánnyal amúgy nagyon finom gőzöket kaptam, de azt ritkán szívom. Gyümis srác vagyok. :smile:

1 kedvelés

Bosszantó dolog a valor drip tipekkel kapcsolatban, hogy túl sekély a topcap és a legtöbb drip tipem kilóg belőle, úgyhogy kicserélni se lehet akármire. Nem nagyon értem miért sajnálták belőle azt a fél mm acélt, egy perem a foglalat körül orvosolta volna a problémát.

5 kedvelés

Találtam egy ilyen bolti szipkát, ez belemegy.

4 kedvelés

Szóval sem mondtam, hogy NINCS olyan tip.
A 3. amit belepróbáltam nekem is belement, de nem azt akartam rátenni. A többi tankomnál ez eddig nem fordult elő.

1 kedvelés

Tudom , itt se ment bele akármelyik.

Ezt az előbb találtam össze, a Brunhilde peckével tökéletesen passzol.

5 kedvelés

Szia! Két kérdésem lenne, ha lehet? Gőze meleg, vagy hűvösebb,? Torok hatásban hogy produkál?
Köszi!

Hideggőzösre meg tudtam csinálni. Th-t nem tudom megmondani, ki hogyan érzi. Csak 8-as löttyöt szívok, nekem jó.

2 kedvelés

köszi!

Szia, én a levegőzésére lennék kíváncsi: szűk, tág? mit lehet kihozni a legnagyobb levegőzővel?

2 kedvelés

0,8-1-1,2-1,4-1,6-1,8 mm afc-k vannak hozzá, a vége már tág mtl.

2 kedvelés

Ez egész jól hangzik. Van egy Hastur minim de az annyira szűk, hogy félre kellett tegyem :frowning:

Afc nélkül meg 2,5 mm

Szia! Nekem tegnap hozta meg a futár, egyelőre elég nagy csalódás. Még a legszűkebb AFC is túl tág nekem. Még próbálok keríteni hozzá valami szűkebb driptipet, ha azzal se lesz cuppanós, akkor rövid úton megszabadulok tőle.

2 kedvelés

Épp most olvastam a rendelős/keverős topikban erröl a kazánról. Szimpi a kis mérete. A drip-tip cserés lenne nálam is rögtön. :thinking:

Ez az egyik kedvenc drip-tipem! Nem valami szép, de jól szuperál sok mindenhez.

1 kedvelés

Szerintem jó kis kazán de hasonló árban a Bishop2 jobb.

2 kedvelés