Sziasztok. Vasaroltam egy Marvos kitet. Marvos s a tipusa es egy dl pod tankal adtak. Dl re utos nagyon. 80wattot tud. Viszont! En a merete miatt mtl re szantam de nemigazan tudja vagy csak en vagyok balfek. Van Watt mod meg smart mod. Ha az mtl tankot brateszem ami mondjuk 1 ohmos akkor o megmondja hogy csak 10 vatton hajlando hajtani viszont nekem 18 kell. semilyen modban nem hajlando mukodni. smartot leveszi 15wattra esaz a max. ha nyomom a tuzgombot mutatja hogy 10 vattot kuld ra. a watt modot is tekerhetem 80 wattra akkor is 10 wattot ad neki. Megoldas esetleg?
Szia .
Háromszor tűzgomb és sárgáról kékre vált ha minden igaz,akkor már tekerheted fentebb a teljesítményt.(legalábbis pár modnál működött régen.)
szia. harom tuzgombnal valtani tudsz watt, smart es bypass kozt. ha 1 ohmot teszek bele akkor barmit csinalok 10 vatt. allithatom 60 ra is semmi. smartot kellene feljebb tenni de nemengedi
Mert nem smart modra kellene állítanod valahogy át lehet állítani,ha nem jó amit írtam akkor bocsi
igen. watt modban sem engedi. 80wattra allitom es 12watt ami ramegy. azt olvastam hogy automatikusan felismeri az ellenallast es minimalisan engedi valtoztatni. na most ez a minimalis keves sajna
RBA mód nincs benne?
nincs sajna rba
Akkor passz
azert koszi
És itt van, aki tudja a megoldást.
Szerintem ugyan az a deszka de videó nézés segíthet…