Magyar nyelvű EScribe?

Tegnap délután óta próbálom az EScibe magyar nyelvűt letölteni, kicsomagolni meg mit tudom én!! :grin: Teljesen analfabéta vagyok hozzá!! Az angolt azt sikerült! Zolee TheSoftParade1968 próbált segíteni még este 11 óra után is!! :grin: Ma mikor időm volt folytattam!! :grin: Most sem sikerült természetesen!! :grin: De mikor kezdem kilépegetni ez a zárolási képernyő, vagy mi fogadott!! :grin: Halvány gőzöm nincs mit csináltam, hogyan került oda de tetszik!! :grin:

10 kedvelés

Püff egy millió :joy::joy::joy:

6 kedvelés

40 ilyen fotó egy vidéki 3. emeleti felújítandó panel… :roll_eyes::rofl::cry::scream:

5 kedvelés

Polcomat nem fotózom,képernyőfotót nem osztanám meg ha lehet mert a batidai se jönne ki belőle :joy::zany_face:

4 kedvelés

Én meg kiöntöttem 2 éve a Solub-okat….:roll_eyes::cry::joy:

3 kedvelés

Azért küldtem!! :grin: :rofl:

2 kedvelés

Na ezt is megoldottam!! :rofl: Van magyar nyelvű EScibe programom!! Köszönhető nekem 5%-ban :grin: és Zolee@TheSoftParade1968-nak 95%-ban!! Köszi!!

8 kedvelés

Senkit sem akarok összezavarni, de @Janos_Groszeibl neve alatt találtam eztet, hátha jó valakinek.

:wink: :saluting_face:

7 kedvelés

Ezentúl ha valamit állítgatni szeretnél a dna modokon,csak “ráklattyintasz” az escribe ploglamla,feldugod a megfelelő kábellel és hajrá,mert fel fogja ismerni melyik mododat “dugtad fel “ :grin:

6 kedvelés

Előfűtés erősre, szexi háttér oszt hadd szóljon :grin:

5 kedvelés

Már töltöm is !! Segítesz? :grin: :rofl:

5 kedvelés

Egy nap alatt meg volt ez is!! :grin: :rofl:

5 kedvelés

Az első dna modomnál kb.én is így voltam vele,nem tagadom én is ezt a pdf doksit böngésztem :grin:

Azóta lett 3-4 olyan modom,már rutinból megy :blush:(egyszer kell jól belőni mindet )

Fog az menni neked is :right_facing_fist::left_facing_fist:

7 kedvelés

Remélem így lesz!! Ha nem, tudom a Zolee tel számát!! :grin: :rofl:

6 kedvelés

Benedict Cumberbatch What GIF by Spider-Man
:grin: :rofl:

6 kedvelés