Sziasztok! Escribe programmal, hogy tudom a Watt értéket állítani és a Mod gyári beállításait törölni?
Hello!
A Zoli @anon31274546 elmerült a témában egy kicsit, ha jól tudom. Javíts ki ha tévedek Zoli.
De még esetleg itt: https://forum.evolvapor.com/files/category/10-settings/ hátha találsz valami infót.
Bár lehet itt már nézted te is.
Sziasztok!
Hát sajnos el nem merültem benne, de egy-két dolgot megnéztem.
A téged érintő rész 12 percnél kezdődik:
Hello,
Akku mod-ba
USB csatlakoztat
Elindítva a program egyből erre a felületre visz.
Beírod a kívánt értéket, értékeket.
Upload Settings To Device gombra kattint, pár másodperc és feltölti a mod-ra a beállításokat.
A gyári beállítás törlése alatt nem tudom mit értesz, kitudnád fejteni pontosan milyen beállításokat szeretnél törölni, vagy módosítani?
Szia Szabi! Köszi ez talán megoldás lehet! Remélem hétvégén lesz időm és felpróbálom! A ZQ gyárilag 1 wattonként léptethető és ezt kéne törölni és tizedes állíthatóság kéne mondjuk 5-30w között 30w felett meg fél vattonkénti léptetés lenne számomra tökéletes!
A Diagnostik módban is van lehetőség állítgatni, lényegében az összes állítható funkciót tudod azonnal tesztelni is, és láthatja is az ember grafikonok formájában.
Ott még izzítani is lehet.
Nem ismerem a ZQ-t, de az evolvapor oldalán érdemes körül nézni, egy csomó fórum van, képernyő módoktól, felirat nyelveken keresztűl, minden féle beállításig!
Köszi! Nagyon vártam már a ZQ-t tegnap megérkezett, 7végén remélem személyre tudom szabni!
Szia Zoli! Köszi az infókat! Újra megnéztem, de sajna ezt a beállítást Te sem vesézted ki! Sajna Silvius sem! Szabi ötletét megpróbálom hátha az lesz a megoldás! A használatiba kitérnek rá hogy van rá lehetőség,de hogy hol azt nem már nem írják!
Remélem sikerül!
Ahogy tegnap este nézegettem a programot, elég sok lehetőséget biztosít a felhasználó számára.
Én is már kezdem beleásni magam! Már ott tartok hogy magyar nyelvet is belevarázsoltam az Escribebe! Most ahogy megnyitom alapból magyar!
Én nem találtam magyarítást hozzá, bár nagyon nem is kerestem. Csak a beállítások menüben néztem meg a nyelvi beállításokat.
Esetleg egy link-et kérhetek, hol találtál hozzá magyar nyelvi file-t!
Előre is köszönöm.
Persze itt a link srác elmagyarázza hogy csináld!https://forum.evolvapor.com/topic/70847-the-software-escribe-translated-into-hungarian/
Sziasztok! Hát sajnálom, hogy nem tudtam segíteni. A Szabolcs tippje viszont ezek szerint bejött a fórumnál, ennek nagyon örülök!
Nekem egyébként inkább a yihi ami bejött, a DNA annyira nem, amit láttam belőle eddig legalábbis nem győzött meg. Persze ízlések, és pofonok.
Sok sikert a személyre szabású!
Köszi Zoli! Reméljük összejön! Így hogy még nem másztam bele a témába , én is a Yihit preferálom! Ott egy egyszerű alapbeállításért nem kell gépre tenni a modot! De adok neki egy sanszot! András is jól mondja az új videóba, DNA menü nem a legjobb felhasználóbarát rendszer! Ember hamar elveszti a fonalat!
Sziasztok! Majd 2hét kutakodás után megoldódott a probléma! Hát ez az a beállítás amit még az apróbetűs részben sem írnak! Beállítottam a Watt értékek tizedenként állíthatóak ill.főképernyőn óra-dátum! És autómata kikapcsolás kilőve!