Én is.
Igaz, hogy 1.5 hét alatt ez már a 3.-ik csomag, amit rendeltem.
Szóval azért van még.
A longfill az egyszerűségével hódít .. erre a gyártók hamar rájöttek ,hogy minnèl egyszerűbb valami annál nagyobb rétegnek lesz rá igénye … Ezen a vonalon aztán már alap lett ,hogy amit logfilbe árulnak azt legtöbb esetben aromában már nem vehető…
Szia!
Nekem a Bombo longfillből ezek amik ízlenek:
Ezt még nem tudtam kipróbálni, de folyamatban van
A Suprák faszák, Cookie, meg sima van most nálam terítéken, Nutty várja a sorát… Plusz két Drifter, hála itt valakinek…
Ja persze, akinek hozzák…
A persian apricot-al mi a helyzet?
Igaz de súlyos dolláreurókat fizettem érte
Onnan sacc 60000 a szállítás a benzin elvileg
Francia shopok kinálataiban érdemes szétnézni.
- A&L termékeit sokan szeretik. Én nem rajongok érte de valaki pl. a Ragnarokon kívül mást nem is akar szívni.
- de bátran tudom ajánlani az E-Tasty, Kyandi Shop és Secret’s Lab termékeit is.
Igen, azok egész nap gőzölhetőek , nagyon jól eltalálták, ezért is vagyok kíváncsi milyen lesz a Supra Aldonza, a Drifter nem ismerem, pontosabban nem próbáltam.
Van a majmosnál készleten @Cepha
Egy 60 millis longfillért odaadnék két komplett régi szettet…
Twelve-monkeys, kanzi és a zen ami favorit, mindig van itthon belőle évek óta. Nehéz beszerezni mostanság, ezért ha nincs sehol készleten akkor shortfillbe muszáj beszerzenem
A Driftereknek két jó tulajdonságuk van, rommá vannak édesítve, és rommá vannak hűsítve… És lassan jön a nyár.
Szeretem az édeset , DL-ezek, és amíg nem ismertem a Bombot addig nagyon sokat kipróbáltam, de íztelenek voltak, egynémely Journey az ami finom volt “dohányos” csonthéjas, meg egyszer belenyúltam egy fahéjasba, az is nagyon jól sikerült a gyártónak
, de nem emlékszem már a nevére, de a nagyon nagyon édeset nem szeretem, próbáltam a Bombo Bar Juice-t,
de számomra már nagyon édes, 63PG/37VG-be csinálom, a tankom bírja felső levegőzős, nem folyik nyáron sem
a Bombo sárgadinnyés az pont jó, meg a piros bogyós az édes-savanyúval, abba szoktam tenni egy kicsi hűsítőt ami pont úgy jó, mert az is a hűsítő nélkül nagyon édes lenne, meg persze a Supra Reserve-be is tök jól eltalálták az édesítést.
Köszi a tippet.
Sajnos még longfillből sincs LA-n, de körülnézek máshol is.
Irtam nekik egy hete hogy mikorra várható, de az írták kérdéses, 3-4 héten belül biztos nem.
Így innen táraztam be, de innen is hamar elhordják
Szia!
Ha longfill, akkor nálam a Fresh Vape CO a No1(Urban Avenue a nagy kedvenc), utána Steam Train. Ha ezek megvannak, akkor utána jöhet a Bombo(Bar Juice kivételével, mivel nekem rossz volt eddig mind…), Drifter, Aisu, Zap!.
A&L-ből sokat próbáltam már, tényleg nem rosszak és ár-érték arányban is nagyon jó.
Érdekes, hogy a Ragnarok-ot még nem kóstoltam, de nemrég vettem, igaz még bontatlan.
Ami nekem mostanság bejövős, az a Red Astaire.

@gangsta_gergo barátom az egyedi kivétel … Amúgy nagyjából mindenki szereti a Ragnarok-ot aki gyümi + hűsítőben utazik… Bármit is írnak rá kell neki a 12 % sztm vagy is az accony szerint … Mert nála nem létezik vépelés Ragnarok nélkül… Nekem is van itthon egy üveg hűsítés mentes … Majd valamikor sorra kerül .. számításaink szerint 27 év eleje
Mégcsak nem is kóstoltam sosem.