Itt fölötted be lett dobva pár bolt, válassz valami szimpatikusat
Ha bizonytalan a dolog, ne kezdj tiszta vg-vel, elég macerás vele az élet. Ha van kiszemelt áldozat, számolunk miből-mennyit
Köszönöm, próbálom értelmezni
Tehát legegyszerűbb a shortfill+nikotin lenne? Nik az a nikotinsó?
Igen, shortfill és a nikotion. A nikotion lehet szabadbázisú és só. A só selymesebb, nincs kaparó, csípős érzés, nincs th, igazából nem érzed, cserébe jobban üt, gyorsabban felszívódik. Mindkettőt lehet kapni 10ml-es 20mg-os kiszerelésben. De a shortfillben kevés szokott lenni a szabad hely, nem tudom mennyit lehet beleszuszakolni a flakonba, meg mennyire higul fel az íz. Vegyél inkább longfillt, ahhoz kell alap is (pg és vg keveréke), addig meg a maximumsmoke oldalán veszel készrekevert levest, amíg a longfill beérik.
Ez 6mg-os alap, a kis flakonokat beleöntöd a nagy flakonba, összerázod, kész.
https://liquidhall.com/diy-base/base/evapor-base-500ml/500ml-base-6mg
Majd ezzel felöntöd a longfillt a címke tetejéig, összerázod és elrakod pihenni 3-30 napot, ez aroma függő. Utánna mehet a tankba.
Szia,
Ez egy lehetséges alternatíva, pg mentes alaplé.
tehát kellene : 500ml base + Nic-só 10ml + valami aroma?
a vg alapos történet mivel működőképes? vagy általánosságban semelyikkel mert minél több a vg annál jobban gyilkolja/ nem kezelhető ? Az lenne igazi teszt ha kipróbálhatnám vg-vel is mert így alapjáraton gégészeti tüneteket okoz, de ha csak vg-s lenne amire elvileg nincs allergiás reakció akkor kiderülne hogy tényleg az okozza-e vagy valami halálos kórságom van
Ha veszel 250ml nikotinmentes alapot, akkor 10.7 db 10ml-es booster kell bele, hogy kapjál 357ml 6-os erősségű alapot.
Ha full vg nem jó, mert sűrű, mint egy szirup, nem fogja a vatta felszívni. Ha full pg, az sem jó, mert túl híg, át fog folyni a vattán és még az íze is szar lesz. Jellemzően ezek a keverési arányok kaphatók: 70vg/30pg, 50vg/50pg, 30vg/70pg, a szélsőségek a 80vg/20pg vagy 20vg/80pg.
Ha allergia van, akkor a fejjebb már linkelt pg mentes alapot kéne megpróbálni.
Ha azt kész 6-os alapot megveszed, akkor kell még hozzá egy longfill, felöntöd a címke tetejéig és már csak várni kell vele, ennyi.
Ha a pg minél alacsonyabb százaléka a cél, akkor pg mentes aroma/longfill kéne(a fiúk/lányok megmondják van-e), vagy olyan amit 2-4 százalékban kell keverni, igaz azt rendesen érlelni kell.
Hamar kipróbálhatod a 95vg-s e-liquidet, hogy oké-e…innen veszel 10ml-es, 6mg/ml (N6) nic-est és teszteled. Én pl az 555-öt (doháyos) évekig használtam.
MS - Tobacco 555 VG95% Kiszerelés 10ml Nikotintartalom N6 (eliquidonlineshop.com)
Sziasztok. Sikerült megtalálnom a topicot, amiben vannak pg mentes aromák meg minden is.
Első körben addig is ezt rendeltem. Ez kész folyadék nem kell hozzá semmi ugye?
Úgy látom, hogy ehhez a nikotint kell majd hozzáadni amit küldenek mellé aszerint, hogy milyen erősséget választasz
nem adtak hozzá semmit. bejelöltem a - 6-os nikotint és megrendeltem. egy db liquid-et küldtek. be van jelölve rajta a 6mg. akkor ehhez nem kell semmi más ugye?
Akkor nem kell hozzá semmi
Nem igazodok ki a menüben , a saját posztomat is alig találom meg. Szóval most itt kérdezek elnézést
Ha van kész liquidem (nem sját gyártás ugyebár még hanem bolti de nem jött be, azt fel lehet itt ajánlani ? Pl a Dinner Lady Lemon Tart 6mgos liquide nagyon menő, de tőlem extrém távol áll sose tudnám elhasználni.)
Ugyanígy kérdés hogy kóstolót lehet-e kérni (bár a postázás adott esetben több a leve mint a hús szisztematika lenne valószínűleg)
Keverheted az aromákat, akár kész liquidet javithatsz vagy ronthatsz
Milyen ízeket kedvelsz?
Kóstolót szerintem a boltok nem küldenek, legalábbis én még nem láttam
A citromtortába semmit se kevernék bele abból jó nem sülhet ki
Akkor kuka? nincs ilyen "nekem felesleges vidd " topic?
Nem tudom milyen ízvilágot szeretek. Az kiderült az édes sütiseket nem
Sweet tobacco félék. Bár rendeltem egy Pinkman-t, egész jó volt . Mojito szerűt is próbálgatnék hátha Találtam is egyet de nincs elérhető csak 100ml-sbe
Citromos ügyben nem én vagyok a legjobb mint az kiderült
Nekem például jó a lemon tart.
Keress akkor desszert dohányokat, vagy egyéb dohányost. Mások véleménye ízben úgysem meghatározó. De ha desszert nem jön be, akkor ne azok között nézelődj
Mojito nem tudom most van e nekik, de vape 42 Mojitoja egész jó szerintem.
Van is nekik.
https://vape42.hu/termek/tpa_mojito_havana_5ml.html
Mondjuk keverni kell
Mi sem tudjuk mit szeretsz
Hiába ajánlanám a Dc pisztáciát,vagy az Ankarát ha nem jön be neked
Elég sok aroma van desszert dohány névvel édes dohány? virginia és azok megfelelői