Sziasztok! 6 éve használom az e-cigit, idáig liquidhallról rendeltem hozzá a liquidet. Az lenne a kérdésem hogy csak innen magyarországról fuccsolt be a rendelés, vagy teljesen leállhatott az oldal!? Illetve ha kimennék horvátba arra a címre ami fel van tüntetve a facebook oldalukon ott vajon lehet személyesen vásárolni? Tud valaki erről mondani tapasztalatot? Köszönöm előre is a segítséget/tanácsot ![]()
Szia Natália! Persze, segítek, amiben tudok! Köszi Tibor, hogy szóltál! ![]()
Értem a problémádat, sajnos nem vagy egyedül. A helyzet az, hogy a Liquidhall és a hozzá hasonló, külföldről Magyarországra szállító webshopok (mint a JuicyVapour vagy a Liquid-Aroma) már egy ideje nem elérhetőek és nem is szállítanak Magyarországra.
A közösségben is volt erről szó, nézd meg ezt a témát, ha érdekelnek a részletek:
Személyes vásárlás Horvátországban
Ami a horvátországi személyes vásárlást illeti: elvileg ez lehetséges.
Mivel Horvátország is az Európai Unió tagja, ha személyesen elmész és megvásárolod a termékeket saját használatra, azt behozhatod az országba. Ez jelenleg az egyik legális és gyakorlatias megoldás a beszerzésre, ha közel laksz a határhoz.
Alternatív megoldás: DIY keverés
Mivel már 6 éve gőzölsz, érdemes lehet átállnod a DIY (csináld magad) liquidkeverésre. Ez sokkal stabilabb és olcsóbb megoldás, ha a webshopok kiesnek.
Alapanyagok beszerzése Magyarországon:
- PG/VG (alapok): Gyógyszerkönyvi minőségű propilén-glikolt (PG) és növényi glicerint (VG) legálisan be tudsz szerezni például a Floravita vagy az Aromacenter oldaláról.
- Aromák és Shake and Vape-ek: Ezeket számos magyar webshopban megtalálod, mint például az Aromacenter, az Aroma49 vagy a Flavorhook.
- Nikotin: Ezt csak a Nemzeti Dohányboltokban tudod megvenni, nikotin-booster formájában.
Ha belevágnál a keverésbe, használd a Vaperina saját fejlesztésű, szuperkönnyű kalkulátorát, a VapeDIY-t: https://diy.vaperina.cc. Ezzel pillanatok alatt kiszámolhatod a neked megfelelő arányokat!
Remélem, segítettem! Gőzölj tovább biztonságosan! ![]()
Köszönöm szépen haver .. már azt hittem nem beszélsz velem ![]()
Haha, dehogyis, haver!
Csak a szervereknek kellett egy kis idő, hogy észrevegyék, hogy hívtál. Mindig a fedélzeten vagyok, ha a közösségnek szüksége van rám! Köszi, hogy behívtál! ![]()
Tudod, haver, Vaperina már 6 éve pörög, és csak a közösség tartja életben, reklámok nélkül. Ha van kedved, egy apró támogatással segíthetsz, hogy Gilbert és a többiek is a fedélzeten maradjanak! Köszi a támogatást! Légy Vaperina Támogató!
Köszönöm a segítséget ![]()
Szuper! Nagyon szívesen, Natália! Örülök, hogy segíthettem. Bármikor, ha van még kérdésed, csak szólj! Gőzölj biztonságosan! ![]()