Sziasztok,
Ahogy nézem megszüntetik a shortfill, és a nic.saltok értékesítését. Valaki tudna ajánlani hasonló oldalt, ahol lehet kapni pl imp jar kész liquidet?
Köszi előre is!
Google a barátunk! Pl. itt lehet rendelni:
Ha nagyon kell és megéri neki,és vagy ha szállítanak hozzánk 

Sajnos nem fogja megérni ahogyan kalkuláltam. Még nézelődök magyarban, vagy megpróbálom valamelyik webshopnak termék kívánság listára rakatni.
A vége lehet az lesz, hogy keresek egy hasonló márkát, ami kapható.
Saját példám kora tavaszon a Brown Tabak beszerzési akció egy eldugott olasz shopból. Jódrágavót …de vót
…de vót  Nekem megérte. Túl egyedi íz.
 Nekem megérte. Túl egyedi íz.
Nagyon félve kérdezem meg  hányszor rendeltél azóta onnan ?
hányszor rendeltél azóta onnan ? 
A régi Önmagad…
Írország az nem németország 
Inkább keresnék valami más shopot 
És ez tutira odaér ahová rendeled 
Félve válaszolok, eccerse. Merthogy 5 nagyot rendeltem, az 1.5 év  mert van még más desszert is egy marék.
 mert van még más desszert is egy marék.
Te kis poéta.
Az Írek szállítanak - a leírás alapján, tapasztalatom nincs - €9.99-ért, viszont minimum €80‐ért kell rendelni. Az Imp Jar shortfillek €9.99-ért kaphatóak. Biztos van valami velkám bónusz vagy valami.
Hidd el ami bónuszom volt azt már én régen ellőttem 
Inkább a bevált shopjaimból rendelek 
Az árak ugyanazok mint az Íreknél, de nem szállítanak Magyarországra - a leírás szerint, tapasztalatom nincs - csak Szlovákia, Csehország, Németország, Ausztria és Hollandia.
@Robertcapa  megcáfolta az infót. Tapasztalata alapján van szállítás Magyarországra!  
Áhh nagy király vagy, köszi szépen 

Mióta átalakultak el is felejtettem őket 
Szállítanak egy hete rendeltem tőlük utánvéttel.
Pont a napokban vázolt és kialakuló helyzetre való tekintettel előnybe részesítem az utánvételt. Ne az én előre utalásommal megvett termékeket foglaljanak vagy tartsanak vissza. Legyen ez a kereskedő gondja, neki ilyen esetekre van biztosítása.
Ebben teljesen egyetértek veled!